България - Черна Гора , Квалификация за ЕВРО 2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Re: България - Черна Гора , Квалификация за ЕВРО 2012

Мнениеот Dobri » 07 сеп 2010 21:26

blue avalanche написа:
Dobri написа:Нормално за Мъри. Дано да си тръгне.
Трагична защита - всяка атака е голова възможност.
Халфовете добре (считам Попов за халф). С Пеев вместо Чавдар е по-добре.
Рангелов е пълно дърво. Къде си Бат Митко, така ни липсваш.

Пеев играе толкоз колкото и Янков,т.е. ала-бала.За Рангелов-отдавна съм го казал.М.Петров-бледа сянка.

Говориш глупости. Кой е по-добър от Пеев? Хичо? Д. Младенов?

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 07 сеп 2010 21:26

milen.hristov написа:разбирачо този вратар е титуляр на шампиона на холандия.разбирам,че онзи с по-различните наклоности на който му вкараха ботев криводол ти харесва повече ясно защо
Кво играе в Холандия,ганкиното ли ?Колко мача има в Холандия? Два от тоя сезон май.....Голям вратар голямо нещо.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

nikiwm
Контакти:

Re: Да, аз ще подкрепя Националния отбор

Мнениеот nikiwm » 07 сеп 2010 21:26

viroglav написа:
no_name написа:аз само ще те попитам дали ники михаилов е титуляр в твенте заради баща си ?

Твърде вероятна версия е , че Николай Михайлов е закупен въобще от Твенте точно заради запазеното си място в националния отбор :!: Щото това ще държи цената му висока за в бъдеще и евентуално ще бъдат изкарани добри пари при препродажба. А ти ми кажи колко мача е изиграл въобще Николай Михайлов в кариерата си и с кой от тях доказа , че е готов да пази вратата на българския национален отбор по футбол :?: Зет му на Боби Михайлов също има запазено място от години в този уж български национален отбор :?: :!: А като сложиш и Боби Михайлов , че е шеф на БФС ми идва малко в повече този роднински възел :idea: Какво следва :?: Децата на някое друго бивше величие ли :?:

Айде стига вече с тая параноя и световна конспирация! Вземи отиди да те прегледат ;)
Вас ви е яд, че малкия Михайлов е син на президента на БФС, а на големия Михалов за това, че е президент на БФС, а пък на Мъри и Сираков за това, че взимат големи заплати. Но няма да вземете да се ядосвате на нападателите за това, че не могат да вкарат от елементарни положения, за това че защитниците допуснат детински грешки .. и т.н.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Нов резил, ново начало ?!?

Мнениеот milen.hristov » 07 сеп 2010 21:26

I love Black Sea написа:Я дай предложение за чужденец треньор!С общи приказки всеки може-дай нещо конкретно!

Вариант 1:Люпко Петрович ;)[/quote]

+1 невероятен тренер[/quote]
Вариант 2 :Рюдигер Абрамчик

Green Beast

Мнениеот Green Beast » 07 сеп 2010 21:26

Коментатора каза-Един неочакван гол ни вкараха!Аз ще перифразирам.Вкараха един гол-очакван от около 4 милиона БЪЛГАРИ!Дано завършим така и Мъри да си ходи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nikiwm
Контакти:

Re: Да, аз ще подкрепя Националния отбор

Мнениеот nikiwm » 07 сеп 2010 21:26

viroglav написа:
no_name написа:аз само ще те попитам дали ники михаилов е титуляр в твенте заради баща си ?

Твърде вероятна версия е , че Николай Михайлов е закупен въобще от Твенте точно заради запазеното си място в националния отбор :!: Щото това ще държи цената му висока за в бъдеще и евентуално ще бъдат изкарани добри пари при препродажба. А ти ми кажи колко мача е изиграл въобще Николай Михайлов в кариерата си и с кой от тях доказа , че е готов да пази вратата на българския национален отбор по футбол :?: Зет му на Боби Михайлов също има запазено място от години в този уж български национален отбор :?: :!: А като сложиш и Боби Михайлов , че е шеф на БФС ми идва малко в повече този роднински възел :idea: Какво следва :?: Децата на някое друго бивше величие ли :?:

Айде стига вече с тая параноя и световна конспирация! Вземи отиди да те прегледат ;)
Вас ви е яд, че малкия Михайлов е син на президента на БФС, а на големия Михалов за това, че е президент на БФС, а пък на Мъри и Сираков за това, че взимат големи заплати. Но няма да вземете да се ядосвате на нападателите за това, че не могат да вкарат от елементарни положения, за това че защитниците допуснат детински грешки .. и т.н.

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 07 сеп 2010 21:27

Tъкмо си мислех,ето играем без Чавдар и бива ,и тия вкараха. :(
И.Стоянов какво прави в отбора?

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 07 сеп 2010 21:27

Green Beast написа:Коментатора каза-Един неочакван гол ни вкараха!Аз ще перифразирам.Вкараха един гол-очакван от около 4 милиона БЪЛГАРИ!Дано завършим така и Мъри да си ходи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Браво Българино,сега надявам се знаеш къде е Турция,айде марш на там

Потребителски аватар
dikanio
Контакти:

Мнениеот dikanio » 07 сеп 2010 21:27

ralimavridov написа:Обръщаме!!!

По още 2 ракии :mrgreen:
Един картоф, една чорба, един коптор!

Върни се в “Архив”