viroglav написа:no_name написа:аз само ще те попитам дали ники михаилов е титуляр в твенте заради баща си ?
Твърде вероятна версия е , че Николай Михайлов е закупен въобще от Твенте точно заради запазеното си място в националния отбор

Щото това ще държи цената му висока за в бъдеще и евентуално ще бъдат изкарани добри пари при препродажба. А ти ми кажи колко мача е изиграл въобще Николай Михайлов в кариерата си и с кой от тях доказа , че е готов да пази вратата на българския национален отбор по футбол

Зет му на Боби Михайлов също има запазено място от години в този уж български национален отбор

А като сложиш и Боби Михайлов , че е шеф на БФС ми идва малко в повече този роднински възел

Какво следва

Децата на някое друго бивше величие ли

Айде стига вече с тая параноя и световна конспирация! Вземи отиди да те прегледат

Вас ви е яд, че малкия Михайлов е син на президента на БФС, а на големия Михалов за това, че е президент на БФС, а пък на Мъри и Сираков за това, че взимат големи заплати. Но няма да вземете да се ядосвате на нападателите за това, че не могат да вкарат от елементарни положения, за това че защитниците допуснат детински грешки .. и т.н.