Билетите за предстоящата футболна среща от 6-я кръг на "А" между отборите на ЦСКА и Литекс, която ще се играе на 11.09.2010г. (събота) от 21:00 ч. са пуснати в продажба в търговските мрежи „Германос" , „Пикадили" и "Офис 1".
В деня на мача 11.09. работно време на касите на стадион „Васил Левски" ще е както следва:- касата на „Ариана" от 14.00 до 21.45 часа- касата на „Гурко" от 18.00 до 21.45 часа
Цената на билетите:
-Сектор А - 5 лева
-Сектор Б (гости) - 15 лева
-Сектор В - 5 лева
-Сектор Г - 2 лева
Айдеееееее 10 хиляди трябва да сме на Националния
Намлиха цените на билетите за мачовете на ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
- UltraBlue.
- Контакти:
Re: Намлиха цените на билетите за мачовете на ЦСКА
OMG.. тия хич не са на център , определено трябва да се прегледат 15 лв билет за сектор Б , сектора за гости ?? Ако има повече от 8 фена на Литекс ще е добре.. тия искат да унищожат и малкото футбол , останал в България...
Гости - 15 лв
. Това си е чисто ограбване..

ЛОКОМОТИВ 1926 ПЛОВДИВ
- storm
- Контакти:
Ами и другите отбори да правят по 15 лева за цесекарите да видим колко фена ще има .
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
- storm
- Контакти:
VALIO-CSKA написа:UltraBlue. написа:OMG.. тия хич не са на център , определено трябва да се прегледат 15 лв билет за сектор Б , сектора за гости ?? Ако има повече от 8 фена на Литекс ще е добре.. тия искат да унищожат и малкото футбол , останал в България...
Кво ми пука за гостите бе цървул
Маргин защо не си уредиш "Бой" и с него

[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
- FCBeroe1916
- Контакти:
Интересно,после да не мрънкате защо навсякъде билетите за вас ще са също по 15лв.
Гаранция че в Ловеч ще платят двойно тези олигофрени за новите ложиstorm написа:Ами и другите отбори да правят по 15 лева за цесекарите да видим колко фена ще има .

- UltraBlue.
- Контакти:
Обединяване срещу цените на билетите в мачовете с ЦСКА
Гледам в предната тема билетите за феновете на ЦСКА намалени , но за сектора за гости 15 лв..
Тия нямат никой в главата , много алчно племе ама това не са феновете на Левски че да дават по 15 лв за да гледат любимия си отбор. Според мен когато даден отбор е домакин и играе с ЦСКА трябва да слага цени на билетите минимум 20 лв.. от там на там феновете им да се оправят не може така да ни дерат по 15 лв всеки мач. От това ще си изпатят и феновете на ЦСКА , но за това вина има ръководството им.
Сигурно ще почнете да спорите и да викате че не трябва да е така ( феновете на ЦСКА ) , но според мен съм напълно прав , това си е престъпление в тия тежки времена и тая криза да се взима по 15 лв за такива мачове...
Тия нямат никой в главата , много алчно племе ама това не са феновете на Левски че да дават по 15 лв за да гледат любимия си отбор. Според мен когато даден отбор е домакин и играе с ЦСКА трябва да слага цени на билетите минимум 20 лв.. от там на там феновете им да се оправят не може така да ни дерат по 15 лв всеки мач. От това ще си изпатят и феновете на ЦСКА , но за това вина има ръководството им.
Сигурно ще почнете да спорите и да викате че не трябва да е така ( феновете на ЦСКА ) , но според мен съм напълно прав , това си е престъпление в тия тежки времена и тая криза да се взима по 15 лв за такива мачове...
- Blue_AvalanchE
- Контакти:
Ами спряха да играят "спектакли"
и от сега започват с истинския футбол. 

ЗАВИНАГИ СИН !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !
- UltraBlue.
- Контакти:
VALIO-CSKA написа:UltraBlue. написа:OMG.. тия хич не са на център , определено трябва да се прегледат 15 лв билет за сектор Б , сектора за гости ?? Ако има повече от 8 фена на Литекс ще е добре.. тия искат да унищожат и малкото футбол , останал в България...
Кво ми пука за гостите бе цървул
Като не ти пука бягай в Турция там да ти пука!!!