Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
smash_the_reds написа:Защо все някой ни е виновен,защо винаги се надяваме на грешките на другите и не направим така- с нас да се съобразяват,а не ние с тях?
smash_the_reds написа:И Пламен и Митко и Стойчо......все едно и също
mitko007 написа:Abe ako vzemem macha v Dublin ste se oburnat neshtata, da ne zabraviamae che EIRE ne sa igrali s Italy. Problema e che s Topcha, MEsho, Kolovati, I. Petkov....ne vijdam kak ste stane!! Mai pak ste ni se obesniava che sme igrali pravilno !!!
kartago написа:mitko007 написа:Abe ako vzemem macha v Dublin ste se oburnat neshtata, da ne zabraviamae che EIRE ne sa igrali s Italy. Problema e che s Topcha, MEsho, Kolovati, I. Petkov....ne vijdam kak ste stane!! Mai pak ste ni se obesniava che sme igrali pravilno !!!
Не знам за другите, т.е., знам де, забравил си Миланов, но Петков не го закачай, че в момента нямаме друг!!!! Ако искаш да се върне Иванков, и да си спомняме мачове като с Холандия и Унгария ?!...... А иначе имам предложение, всички да се успокоим, трудно играем с Ейре, но ми се струва, че са ни абонати, и ще можем да ги излъжем...........надявам се......то какво ли и друго ни остава де?!
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта