Ще се напълни ли националния стадион на мача с Порто

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Re: Ще се напълни ли националния стадион на мача с Порто

Мнениеот Гуу » 07 сеп 2010 12:57

Топчооо написа:Успех на Левски в групите на ЛЕ !!!Успех и на Порто,Рапид Виена и на Бешикташ !!!

Винаги съм се чудил що за човек трябва да си за да подкрепяш чужд отбор срещу български, а особено когато българския играе срещу турски тим...жалка картинка си Топчооо, много жалка.

Успех на Левски, искрено го желая, все пак България над всичко.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 сеп 2010 13:58

Гуу написа:
Топчооо написа:Успех на Левски в групите на ЛЕ !!!Успех и на Порто,Рапид Виена и на Бешикташ !!!

Винаги съм се чудил що за човек трябва да си за да подкрепяш чужд отбор срещу български, а особено когато българския играе срещу турски тим...жалка картинка си Топчооо, много жалка.

"...особено когато българския играе срещу турски тим..."
А срещу английски може,така ли?(справка:зарята по време на мача Левски-Челси)

Потребителски аватар
NIKI_RED

Мнениеот NIKI_RED » 07 сеп 2010 14:02

Дали ще е пълен стадиона.....незнам,надявам се!Всичко зависи от това как ще се представим срещу Литекс,Бешикташ и останалите мачове до този с Порто!

Потребителски аватар
krum_futbolista
Контакти:

Мнениеот krum_futbolista » 07 сеп 2010 14:57

Аз съм там ;)
Изображение

MagicMoments написа:
Sisi 1914 написа:Sauntpark

South_Park ли се опита да напишеш, англичанке(

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 07 сеп 2010 15:11

blue avalanche написа:
Гуу написа:

Ти сляп ли си - не видя ли, че първо написах "винаги съм се чудил що за човек трябва да си за да подкрепяш чужд отбор срещу български", тези думи как ги разбираш, как по дяволите го прочете и схвана това, че ми стана интересно ?

В желанието ти да се правиш на ударен, и в бързината да се заядеш, просто ставаш смешен. Няма да е лошо, преди да се заяждаш с хората, да им четеш постовете както трябва.

И между другото, само да вметна, че не съм пускал заря след головете на Челси и Барселона, което би трябвало да се подразбира от само себе си от предишния ми пост.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 сеп 2010 16:02

Гуу написа:
blue avalanche написа:
Гуу написа:Успех на Левски в групите на ЛЕ !!!Успех и на Порто,Рапид Виена и на Бешикташ !!!

Ти сляп ли си - не видя ли, че първо написах "винаги съм се чудил що за човек трябва да си за да подкрепяш чужд отбор срещу български", тези думи как ги разбираш, как по дяволите го прочете и схвана това, че ми стана интересно ?

В желанието ти да се правиш на ударен, и в бързината да се заядеш, просто ставаш смешен. Няма да е лошо, преди да се заяждаш с хората, да им четеш постовете както трябва.

И между другото, само да вметна, че не съм пускал заря след головете на Челси и Барселона, което би трябвало да се подразбира от само себе си от предишния ми пост.[/quote]
А написа ли "гневно кърваво писмо" срещу тези,които пускаха?Или може би отвори тема?

Потребителски аватар
Топчооо

Мнениеот Топчооо » 07 сеп 2010 16:07

Ти може да не си пускал заря след головете на Барса и Челси но имаше цесекари и то доста които искрено се радваха на това та чак със заря и фойеверки го "отпразнуваха".....та и аз така като 80% от Левскарите се радвам на неуспехите на Цска,обратното също важи та вашите най-големи успехи в Европа през последните 20 години са провалите на Левски.И ми ставате много смешни като се правите на големи националисти сега ни пожелавате късмет "най-искренно" но ако евентуално се издъним ще бъдете първите които ще ни се присмивате!!!
А аз просто не си кривя душата като много хора тук,казвам си че искам да сте последни с колкото се може по-малко точки 0 или 1.......
И преди
И сега
Левски значи Свобода

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 07 сеп 2010 16:15

blue avalanche написа:[А написа ли "гневно кърваво писмо" срещу тези,които пускаха?Или може би отвори тема?

Изказах си мнението, че е нелепо поведението им, защо ми е да пиша "гневно кърваво писмо" или да отварям теми ?

Вие левскарите (по специало ти например), колко подобни "гневни кървави писма" си написал и колко теми си отворил, когато е ставало въпрос за гафове на агитката на Левски ? Всъщност, Боже, какво говоря, агитката на Левски не прави гафове, тя е света вода ненапита, тя винаги е права, дори сега, когато един фен каза, че стиска палци на Порто, Бешикташ и Рапид,нали така, по-готино да е си затваряме очите, да се правим на разсеяни и ударени по главата, като междувременно да се заяждаме при първа възможност ? :lol:

Между другото, днес нещо си във форма, заядливите ти постове, които междуврочем съставляват половината ти коментари, май нещо не се получават ? :roll:

Потребителски аватар
Топчооо

Мнениеот Топчооо » 07 сеп 2010 16:16

Гуу написа:

Даа и аз след мачовете ни с Челси,Барса и Вердер се чудих какъв човек трябва да си за да пускаш фойеверки и заря но ето че имаше доста фенове на твоя отбор които го направиха и се забавляваха искренно.....
Та и аз не мога никога да подкрепя ЦСКА,няма значение дали ще играе срещу турски,арабски или казахстански отбор винаги изпитвам огромна радост когато губите.Подкрепям всички БГ отбори в Европа но не и ЦСКА.......
И преди
И сега
Левски значи Свобода

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 07 сеп 2010 16:23

Топчооо написа:Ти може да не си пускал заря след головете на Барса и Челси но имаше цесекари и то доста които искрено се радваха на това та чак със заря и фойеверки го "отпразнуваха".....та и аз така като 80% от Левскарите се радвам на неуспехите на Цска,обратното също важи та вашите най-големи успехи в Европа през последните 20 години са провалите на Левски.И ми ставате много смешни като се правите на големи националисти сега ни пожелавате късмет "най-искренно" но ако евентуално се издъним ще бъдете първите които ще ни се присмивате!!!
А аз просто не си кривя душата като много хора тук,казвам си че искам да сте последни с колкото се може по-малко точки 0 или 1.......

Не се правя на много голям националист, аз съм човек, който обича страната си. Преди няколко години с ушите си слушах как левскари ревяха от радост, когато Бешикташ ни обърна в продължението, и какво очакваш сега - да падна на нивото им и да започна да стискам палци на чуждия отбор ? Това никога няма да стане. Нито омразата ми към Левски толкова силна, нито нищо, за мен Левски е просто съперник, вярно вечният съперник, срещу който мачовете са по-особени, тръпката е по-голяма, но само толкова. Това не е причина да искам провала на други българи в Европа. Пет пари не давам дали ми вярваш или си мислиш, че ги говоря тези неща просто за да се правя голям националист.

Върни се в “ЦСКА”