Добруджа - Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

smallmouse
Контакти:

Re: Добруджа - Черно море

Мнениеот smallmouse » 07 сеп 2010 11:45

garfild8 написа:
krux написа:Малко е идиотско да го мисля, но единствения начин нещо да се промени е да паднем 3-0 в Севлиево и да дойде някои треньор с мозък. Иначе всичко ще продължава по старому.

Не е идиотско колега.И на мен не ми е ясно,защо В.П. спря да разчита на юношите ни.Пролетта започна,след мача с Миньор,да налага Румбата,сега и той го няма.Защо?Поредния ми камък,в градина на треньора ни.
С поста ти,правя аналогия и с Трупата на Мъри.Толкова хора ще стискаме палци на Монтенегро,че Синоптика да си иде.

И аз така мисля.До там го докарахме,че да се молим да паднем ,за да се махне Велизар.По-добре с Видима,отколкото резил с говедата.

Потребителски аватар
krux
Контакти:

Мнениеот krux » 07 сеп 2010 11:53

Трупата на Мъри е същата работа... всички знаят че този отбор агонизира и трябва радикална промяна, но чакат да стане нетърпимо ...

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 07 сеп 2010 13:14

krux написа:Трупата на Мъри е същата работа... всички знаят че този отбор агонизира и трябва радикална промяна, но чакат да стане нетърпимо ...

Нищо няма да се промени докато мениджърските интереси определят повиквателните за националния отбор. Няма значение кой ще е селекционер. Дори няма нужда от селекционер. Мениджърите и без това редят състава!

Потребителски аватар
krux
Контакти:

Мнениеот krux » 07 сеп 2010 14:04

И да махнат Мъри, ще замажат очите на хората с някоя кукла на конци която да командват

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 07 сеп 2010 15:01

Да махаме треньора, че не пускал един определен играч? И бил взел анонимник. Ама глупост до глупост наредени.
Ще ви кажа: От Ратников зависи дали ще играе в Черно море, а не от Велизар!! А сега идете да го питате защо не иска да играе в Черно море и докога с тия простотии. Гледам, че все кардинални заключения се правят от зрънце информация.

Потребителски аватар
Popeye
Контакти:

Мнениеот Popeye » 07 сеп 2010 15:21

ЧерноМореВарна написа:Да махаме треньора, че не пускал един определен играч? И бил взел анонимник. Ама глупост до глупост наредени.
Ще ви кажа: От Ратников зависи дали ще играе в Черно море, а не от Велизар!! А сега идете да го питате защо не иска да играе в Черно море и докога с тия простотии. Гледам, че все кардинални заключения се правят от зрънце информация.

+1
и да добавя , как да налага юноши при тая проста публика , която ще почне да ги храни на 5та минута ,както беше с Дани Димов , сега искам да бием видима и ще има спонтанни аборти

Потребителски аватар
krux
Контакти:

Мнениеот krux » 07 сеп 2010 16:04

Не е въпроса дали ще бием Видима или не, въпросът е да се показва игра, футбол, нещо което досега отбора не показва и според мен е виновен г-н Велизар за това. Нека да претеглим силните мачове на отбора спрямо слабите мачове с треньор В.П. , според мен слабите са много повече.

Потребителски аватар
krux
Контакти:

Мнениеот krux » 07 сеп 2010 16:06

ЧерноМореВарна написа:Да махаме треньора, че не пускал един определен играч? И бил взел анонимник. Ама глупост до глупост наредени.
.

Не е глупост, идиотско е вместо да пуснеш 2-3 юноши + Ратников, да вземаш отритнати анонимни футболисти от Б-група.

smallmouse
Контакти:

Мнениеот smallmouse » 07 сеп 2010 21:24

Аз ще ти кажа ,че иска да играе!Иди го питай ти!Не става дума за зрънце информация,а за самата истина.И това е само 1 пример от тоталната некадарност и неадкеватност на Попов.Не случайно под негово ръководство сме 11 и то след Калиакра.

Green Beast

Мнениеот Green Beast » 08 сеп 2010 13:45

smallmouse написа:

Аз ще ти кажа ,че иска да играе!Иди го питай ти!Не става дума за зрънце информация,а за самата истина.И това е само 1 пример от тоталната некадарност и неадкеватност на Попов.Не случайно под негово ръководство сме 11 и то след Калиакра.

Еми то да сме след Калиакра да не е зле?Хората ни отстраниха за КБ,а сега и в първенството сме зад тях.Нормално!Проблема с юношите и Ратников го разбрахме.Ние.Феновете!Треньора и ръководството-не.Значи всичко е наред.Когато се усетят и ръководителите ще вземат мерки.Стига да не е прекалено късно,като в националния отбор.Защото като изтървем влака,какъв е смисъла от промени?От Левски проявяват интерес към някои наши юноши и ако продължават с безхаберието си шефовете,ще ги изтървем.И тогава няма да се обезсмисли само поредния шампионат,а години работа занапред.Но в случая на кой му пука?

Върни се в “Черно море”