„Кръг за ЦСКА”: Кризата в ЦСКА достигна дъното

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: „Кръг за ЦСКА”: Кризата в ЦСКА достигна дъното

Мнениеот Кашчей » 06 сеп 2010 21:59

анто маина написа:Не не трябва да си про,ама си личи анти кой си и хич не е ясно дали въобще си от някой.

И като съм анти някой това голям проблем ли е?Отборът ви се е превърнал на Про Илиенци, а вие се зъбите на всеки, който има очи да го види.Я виж колко теми има по въпроса за поведението на собствениците, преди да почнеш да ми държиш сметка за мненията ми!Всичките ви собственици милеят за ЦСКА.. докато не разберат, че няма да получат парцела в Борисовата градина безплатно (дори и платно не е сигурно)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 06 сеп 2010 22:11

Мерси за поздрава.
Не ти държа сметка за мненията,просто изказвам моите.
Не ме интересува кой как ще си вземе стадиона, например ст. Пловдив дали ще го вземат с далавера или по честен път не ме касае, мен ме интересува като го вземат да го ремонтирати да ми е кеф да ходя на мачове и др. спортни прояви.
И как реши че съм от ЦСКА?
Последна промяна от анто маина на 06 сеп 2010 22:37, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 сеп 2010 22:23

анто маина написа:Мерси за поздрава.
Не ме интересува кой как ще си вземе стадиона, например ст. Пловдив дали ще го вземат с далавера или по честен път не ме касае, мен ме интересува като го вземат да го ремонтирати да ми е кеф да ходя на мачове и др. спортни птояви.

А мен ме интересува да е взет по честен път.

Реших по същият път, по който друг реши (че и ти), че съм от левски :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 06 сеп 2010 22:28

Никаде не съм писал че си от Левски,даже писах че не си ;)
Ай ,че обърнахме темата на диалог :)

Потребителски аватар
Yanev
Контакти:

Мнениеот Yanev » 07 сеп 2010 00:16

САМО ЦСКА !

И КУР ЗА ГОВЕДАТА,ТРЪГНАЛ ОНЯ ДА МИ ЗЛОРАДСТВА 15 РЕДА И НАКРАЯ РАЗПРАВЯ,ЧЕ НЯМАЛО ПО-ЗЛОРАДИ ФЕНОВЕ ОТ ТЕЗИ НА ЦСКА !
Това е чувството,което в нас гори ..
Изображение

Потребителски аватар
TPAtkov

Мнениеот TPAtkov » 07 сеп 2010 02:12

Кашчей написа:
анто маина написа:Не не трябва да си про,ама си личи анти кой си и хич не е ясно дали въобще си от някой.

И като съм анти някой това голям проблем ли е?Отборът ви се е превърнал на Про Илиенци, а вие се зъбите на всеки, който има очи да го види.Я виж колко теми има по въпроса за поведението на собствениците, преди да почнеш да ми държиш сметка за мненията ми!Всичките ви собственици милеят за ЦСКА.. докато не разберат, че няма да получат парцела в Борисовата градина безплатно (дори и платно не е сигурно)

Да железничарю, това е проблем.Очевидно ти в София знаеш, къде е Илиянци и Слатина .А изцепката с очите не бих желал да коментирам.Всъщност е нормално да се огледаш, къде, на кого и по какъв начин даваш нещото , което нямаш! Ще напишеш ли нещо по темата или да те наливам?,казвай бързо или бягай още по-бързо в синия форум! На крачка си от това, да се изложиш тотално, не си глупав, но си пристрастен, това е слабост.А слабите ги изяждат големите зверове...Помисли какъв искаш да си:събеседник или плячка????
п.с. Мисли бързо

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 07 сеп 2010 12:24

Приветствах създаването на тази група, но не и членуващите в нея. Не виждам, каква работа имат тук Ишков и Гарелов? Първия известен измамник и делавераджия, а втория провален журналист без работа. Никой няма да обърне внимание на организация с такива членове. Признавам има хора, като Светла Петрова идвали на мачове навсякъде с нас, но те нямат ясна визия зя нещата и не предлагат нищо. Много е лесно да се критикува, но трябват и градивни предложения. Нападат шефовете, плюят по треньора, а той не е виновен, заплашват с гонене играчите. Какво предлагат насреща, нищо, нула. Щели да дават съвети, за какво? Да дадът пари, спонсори, дебат за Армията, тогава всички ще ги приемат на сериозно и може колелото да се задвижи в правилна посока. Дотогава могат да си говорят, колкото искат, никой няма да ги чуе!

Потребителски аватар
NIKI_RED

Мнениеот NIKI_RED » 07 сеп 2010 14:09

bojiTHEmaster написа:Абе нещо куца на статията. В смисъл когато цецка е зле, футболът ни определено не върви надолу. Даже точно обратното. Левски отново е фактор в Европа, Литекс, Черноморец, Локото и Черно море ще са в битка за лига европа допоследно. Така че бих казал че когато цецка е зле - футболът ни е добре. Да убием цецка!

ПРАВ СИ ЗА ЕДНО,ПИЧ,ЛЕВСКИ МОЖЕ ДА ИЗПЪКНЕ САМО АКО ЦСКА НЕ СА ВЪВ ФОРМА!

ivan.stefanov
Контакти:

Мнениеот ivan.stefanov » 07 сеп 2010 16:46

Кашчей написа:
анто маина написа:Мерси за поздрава.
Не ме интересува кой как ще си вземе стадиона, например ст. Пловдив дали ще го вземат с далавера или по честен път не ме касае, мен ме интересува като го вземат да го ремонтирати да ми е кеф да ходя на мачове и др. спортни птояви.

А мен ме интересува да е взет по честен път.

Реших по същият път, по който друг реши (че и ти), че съм от левски :mrgreen:

Батков понеже си взима разни земи за хотели по Черноморието по законен път... Пич, огледай се и виж, че футболните собственици са от мутра нагоре и А група им е нещо като компютърна игра - залагания онлайн или нещо подобно. Няма смисъл от обяснения за такси смет, трансфери и някакви други парични потоци. Ако наистина знаеше нещо смислено по тея теми щеше я да си на морето край водата, я на няколко километра навътре под нея. Обсъждането на такива финансови проблеми е безсмислено, просто защото не знаеш достатъчно и не зависи от теб - всичко останало е заяждане и чесане на езика.

Върни се в “ЦСКА”