acmilan написа:Blue_Lion написа:acmilan написа:На тая тема направо и е.ахте маматаАйде наздраве и от мен,тази вечер съм на уиски,текила и бира
След 16 часа мощно БЪЛГАРИ ЮНАЦИ и 3-0 за България с два гола на Ивелин и един на Марто от пряк свободен
![]()
Ми да ти кажа,грам не ни дреме за тоя мач,въпреки,че ще ходя...аз даже се чудя как има такива които се интересуват,че и прогнози дават и не знам си кво сиДай Боже да паднем (няма да стане ама...) и да няма много хора по трибуните..тогава ще е интересно!
Ако има още някой на който му пука за Националния,го обливам с един по-топъл от мене,и после за охлаждане го черпавам с една студена Бира - ай !
Ирония му е майката...Why so serious ?
Май пиенето ти идва в повечко,аЕстествено,че ми пука и дано да бием.Има един потребител във форума весео,ако му прочетеш мненията около националния,ще видиш и моята позиция.Този отбор не е мой само когато бие.
Ми аз и вчера не съм пил ! И отбор пълен с манекени без характер,с интриганти и мениджъри които си гоняти интересите,както и ръководство което гледа да ограбва без да дава за мен няма нищо общо с България ! И понеже и за мен този отбор не е мой само като бие,съм на мача
П.П. Щом ти пука...чуствай се облян с една топла напитка ! И да не забравиш да ми благодариш за хладната бира после...тя е за отрезвяване !