И Стенли напуска национала, Боби не мърда

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
romantqga
Контакти:

Re: И Стенли напуска национала, Боби не мърда

Мнениеот romantqga » 07 сеп 2010 13:55

Добре хора,защо много си мислят че след като е имал успех с Левски,Мъри е голям треньор..ами във всяко първенство държава било то малка или голяма,се случва да има един отбор сполучлив сезон..а и Левски имаха тогава играчи случиха на схема,но това е.след това Мъри какво постигна,какво направи..кой е правилният футбол който той така нагло пропагандира..?Не бях съгласен и сега не съм той да води,а кой наистина ли да е-пак незнам..защото с тези футболисти явно не става..нашите така наречени звезди са изпитали радостите от големите мачове и в националния няма как да го усетят,в отборите които играят имат хора които наистина знаят как да играят и какво искат затова и са там..имат малко време да се обиграват в националния и да играят в този си състав и нормално е да не знаят каде се намират,Мъри не може да ги надъха достатъчно..играчите срещу Англия-Защо Мицански който е обещаващ млад играч със повече игрова практика в лятната подготовка,не игра за сметка на рангелов,Иван Иванов този кой беше какъв е..Илиян Стоянов-та той освен с един остър спорен пас напред с друго не може да се похвали и с голямото си его,Пеев,Чавдар,Миланов-стига смешници..няма кой знае какъв избор,но поне тези които са подходящи и в добра форма да се повикат..А тази света троица докога ще управлява,докога това слугинство и немърливост..то както е тръгнало следващите след Боби ще бъдат или Титан или Баткофф(Жорж Ганчев)Някой спомня ли си последните хубави мачове на националния в поредица кога бяха-аз май само когато бяхме със Хърватска,Белгия..в група..А в същност големия въпрос-Какво ли въобще ни е наред,за да искаме клубния и националния ни футбол да е..?!

Потребителски аватар
ivanpg
Контакти:

Мнениеот ivanpg » 07 сеп 2010 13:58

Когато кораба потъва, плъховете бягат ПЪРВИ !!!
Кривия: бате Жужо, вземи ме-ще ги скъсам...

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 07 сеп 2010 14:00

Да-а, за съжаление нищо ново под слънцето и в регистрите на Луцифер, наблюдаващи производствения процес в Ада. :lol: За казана на българите не е необходим дявол. Те са достатъчно долни в душицата си, за да топнат вътре всеки сънародник, успял да изгребе и поеме малко въздух навън. :evil: Дали това ще е Мъри Стоилов, Боби Михайлов, Наско Сираков или някой друг – няма значение. Няма значение, дали това са Марто, Стилян, другите момчета от националния отбор на България, които тази вечер излизат да играят за България и за своята чест. :evil: Те са са „левскари”, клиенти на „мениджърски интереси”, клиенти на „Син Сити”, ще напускат националния отбор и пр. Авторите на подобни „писания” както и тези, които им пригласят, са доволни. Те никога няма да излязат от своята анонимност, както никога отборчетата, чиито фенове са, няма да направят нещо кой - знае колко запомнящо се във България, камо ли в Европа. :lol: Но, важното е да се плюе, ей така , по нашенски, по български! А пък ако националният отбор на България загуби тази вечер – прекрасно, ще се плюе още няколко месеца (без едно едничко разумно алтернативно предложение). :evil: Апостолът беше запитал: Народе ???? Аз не съм толкова благороден като него: Нещастници, скрийте се в дупките си! :evil:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

interfan6
Контакти:

Мнениеот interfan6 » 07 сеп 2010 14:16

Sword Coast Boys написа:
ЕМИЛ написа:Няма незаменими хора........

....освен следните: Боби, Наско, Мъри.

зе ми думите ...

Потребителски аватар
PAJO
Контакти:

Мнениеот PAJO » 07 сеп 2010 14:23

Здравейте,
рядко си позволявам да пиша във форума нищо, че доста често чета мненията ви.
Имам един въпрос защо повечето от вас плюете по националния отбор на България по футбол.
Мъри не ставал, Наско не ставал, Боби и той не ставал. А кой става?
Колко от вас днес ще бъдат на стадиона?
Защо не ходите след като толкува ви вълнува националния отбор.
Мен да си кажа честно от много години не ме вълнува.
Не ходя на мачове на националния отбор не го гледам и по телевизията или гледам но не ми е преоритет.
Гледах последния мач с Англия. От какво не сте доволни?
От състава, тактиката? Какво са ви виновни Наско, Мъри, Боби, БФС, извънземните? Кой е виновен затова, че Ст. Ангелов от една година не е играл официален мач. Мъри или Наско да ритнат топката във вратата?
Кой е виновен, че Янков няма въздух за 20 мин. на средно темпо? Знам, че Мъри си ги е извикал той е виновен затова, че те играят, а кой да играе на тяхно място? Ваша си работа кой ви е виновен с тези футболисти толкува. България в момента има само един футболист който е на над средното ниво и той не иска да играе за България. Извинявайте, но отидете и подкрепете националния отбора по футбол на България след като толкува много ви вълнува кой крив кой прав отидете и вижте кой колко може. Най лесно е да се рита паднал човек, ако беше станало 1:1 в Лондон?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 07 сеп 2010 14:25

blue avalanche написа:Не виждам нищо скандално в "новината".Все пак Петров е на 31г.Следващите квалификации ще бъде на колко???Същото важи и за Петков,и за Иванков.Рано или късно тези неща са неизбежни.Друг е въпросът,че "Меридиан Мач" го поднасят като някаква сензация.И феновете се връзват и почват да отварят теми-плювалници.Между впрочем в статията пише МОЖЕ БИ...

За следващите квалификации ще бъде на 32 - започват следващата есен. Според теб 32-33 години вече е преклонна футболна възраст, така ли? Петков и Иванков са вратари, за тях нещата пък са още по-различни. За пример ще ти дам Марк Шварцер, който е на 38 години и Арсенал даваха 3 милиона паунда за него, а пък на Фулъм им се видя малко. Толкова по въпроса за твоята "трезва" преценка.
СВОБОДЕН написа:Бербатов се чудят какво да го правят в Ман Юнайтед. От както е там, по често вали дъжд в пустинята Сахара от колкото Бербо да направи нещо. Мартин Петров от три години нищо запомнящо се не е направил. Стилян Петров е футболист от средна класа, но той компенсира с мого хъс и себераздаване. Трябва да благодари на Херо, че преди години го пусна на един мач с Англия и от Селтик го харесаха. Тези биха били резерви нне само на отбора от САЩ 94та, но и на доста формации преди това. Мъри Стоилов не беше по слаб играч от тези тримата, но проблема беше в кретените които тогава не го взимаха в национала.

Очевидно СЪР е доста заблуден по отношение на Бербатов. Защо не му драснеш некой ред да го светнеш как нашия лигльо не става за нищо? Сигурен съм, че той ще се вслуша в такова компетентно мнение.
А бисера, че Мъри бил не по-слаб играч от Стилян например, ще оставя без коментар. То бива изкривено и абсурдно мислене, ама това твоето е.... :shock:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 07 сеп 2010 14:30

Captain Stottlemeyer написа:............ Няма значение, дали това са Марто, Стилян, другите момчета от националния отбор на България, които тази вечер излизат да играят за България и за своята чест. :evil: Те са са „левскари”, клиенти на „мениджърски интереси”, клиенти на „Син Сити”, ще напускат националния отбор и пр. Авторите на подобни „писания” както и тези, които им пригласят, са доволни. Те никога няма да излязат от своята анонимност, както никога отборчетата, чиито фенове са, няма да направят нещо кой - знае колко запомнящо се във България, камо ли в Европа. :lol: Но, важното е да се плюе, ей така , по нашенски, по български! А пък ако националният отбор на България загуби тази вечер – прекрасно, ще се плюе още няколко месеца (без едно едничко разумно алтернативно предложение). :evil: Апостолът беше запитал: Народе ???? Аз не съм толкова благороден като него: Нещастници, скрийте се в дупките си! :evil:

Излизат точно тези, защото Сираков и Стоилов са ги викнали, играчите не са виновни, те толкова си могат...но докато Зетя, Сина, Самурая и сие знаят, че няма начин да ги мръднат от титулярния състав....хората ще се отказват и ще плюят този отбор.
А ти ако си свалиш сините очила (с доста диоптри, все пак си възрастен) ще видиш, че не само фенове на ЦСКА плюят по Сираков и Стоилов, а феновете на ВСИЧКИ други отбори, даже и левскари (явно добре виждащи), защото когато завършихме с два "хикса" срещу Албания нямаше значение Стоичков от кой отбор е бил, нали? Трябваше да си ходи.
А за 4:1 от Кипър какво да кажем, или това бързо се забрави? Това е БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ОТБОР, а не СЕРГИЯ !!
Последна промяна от eMs1 на 07 сеп 2010 14:44, променено общо 4 пъти.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 07 сеп 2010 14:31

PAJO написа:Гледах последния мач с Англия. От какво не сте доволни?
От състава, тактиката? Какво са ви виновни Наско, Мъри, Боби, БФС, извънземните? Кой е виновен затова, че Ст. Ангелов от една година не е играл официален мач. Мъри или Наско да ритнат топката във вратата?
Кой е виновен, че Янков няма въздух за 20 мин. на средно темпо? Знам, че Мъри си ги е извикал той е виновен затова, че те играят, а кой да играе на тяхно място? Ваша си работа кой ви е виновен с тези футболисти толкува. България в момента има само един футболист който е на над средното ниво и той не иска да играе за България. Извинявайте, но отидете и подкрепете националния отбора по футбол на България след като толкува много ви вълнува кой крив кой прав отидете и вижте кой колко може. Най лесно е да се рита паднал човек, ако беше станало 1:1 в Лондон?

Ангелов и Янков не са виновни, че не са играли, виновен е тоя, който ги вика и ги пуска. Това не е ли пределно ясно? Кой да играе вместо тях ли? Няма значение кой, резултата в най-лошият случай ще е същия. Добави към тях и факта, че се пуска контузеният Манолев и какво излиза? Ние играем с половин състав срещу Англия! Е, кой е виновен за това, играчите ли? И да, прав си, че с тези играчи толкова. Ми дай да пробваме с други! И с друг треньор - чужденец! Нашите си ги знаем колко "могат".
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Azz
Контакти:

Мнениеот Azz » 07 сеп 2010 14:47

Играчите с главно И напускат отбора един по един, но триото Боби, Наско и Мъри нямат нищо общо! никой от тях не вика следните играчи в националния отбор: Илян Стоянов, Пелето, Рангелов, Янков, Иван Иванов, синчето и зетя! точно 7 юнака...от 11...и Меси да им сложиш сред тия, ще се хване за главата и ще си ходи по живо по здраво! Пак Столян, Бербо и Марто удържаха доста...

Никой не може да даде разумно обяснение какво правят горните 7 в отбора, а се пренебрегват играчи като Дянков, Иво Иванов (трансфериран от Берое в Левски), Гаджев, Янчев (капитан на ЦСКА), Велизар, братята близнаци Миневи...какво всъщност търси на врата на националния отбор Ники Михайлов? голям потенциал е, гена му е вратарски, но защо го пробутват рано-рано...само ще му провалят бъдещето с грешките които прави от неопитност! защо не се прави всичко възможно да се върне в отбора играч като Бербатов, зад който стои като стълб сър Алекс? може ли да се налага в отбора Пелето за сметка на креативен футбулист като Иван Стоянов? защо очевидно дясно атакуващо крило като Ивелин Попов се пуска като централен нападател? виждате ли колко въпроси без отговор! чичо ви Митко така и не научи имената на повечето футболисти, но има футболните разбирания да не мъчи Стоичков за дясно крило или Лечков като централен нападател (какъвто игра маса сезони в Сливен и ЦСКА)-за това преди имаше отбор от който трепереше световния шампион (не само че бяха научиени, ами имаше и кой да ги сложи да играят там където ще са най-полезни), а сега Англия ходом ни бие с 4-0!

7 от 11...от останалите 4 ли се очаква да печелят мачовете? и защо се чудим, че им писва да се борят сами като прасета с тиква?

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 07 сеп 2010 14:49

interfan6 написа:митко иванков , бербатов , стенли .....следите ли ми мисълта ??

рибата се вмирисва от към главата...

По време на квалификациите за Мондал 94, май и Стоичков беше се отказал. И като разбра накъде отиват нещата /замириса на Америка/, му дойде друг акъл. Макар че в повечето мачове гонеше сянката, хвърляна от козирката на "В.Левски". Естествено, че си е правил и той тънката сметчица: не дай си боже контузия и чао Барса, търкай пейка. А там за това не плащат.
Та рибата откакто я има, се вмирисва от главата,interfan6"].
И си много прам.
Ако си отиде дочоолу /Стоилов/, нали ще дойде чочоолу /Стоичков, Пл.Марков, Ст. Младенов и т. н./. И тогава какво правим. Или Михайлови /голяма, малка/като си отидат, идват кои!?!? Е и!?!?

Върни се в “Национален отбор”