Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Re: Почна ли война И. Кръстева с/у Селския, чрез Боби

Мнениеот Abbiati » 13 фев 2009 17:06

botev champion написа:Забравете сем.1 тон.Да помислим върху конкретната ситуация.Доколкото разбрах мърльото С.Атанасов ведно с мижитурката Г.Славков са изгонили юношите ни от ст."Пловдив".

Има друга тема, а освен това много ясно че ще ги изгонят, никой не дава без пари!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 13 фев 2009 17:08

Ай сега пак започни да защитаваш селяка, какво като играе сина ти там! Точно така атаките трябва да са от всякъде и до дупка. От мен още една добра новина, днес са го нахвъляли с камъни по колата.

Bliu-Bliu...
Контакти:

Мнениеот Bliu-Bliu... » 13 фев 2009 17:09

Шампиончето не е много адекватен.
Не му обръщайте внимание.
We all live in a Yellow Submarine
Yellow Submarine Yellow Submarine.

botev champion

Мнениеот botev champion » 13 фев 2009 17:21

Незнаех,че децата ни които са възпитавани в любов към "Ботев"Пд и сега страдат заради войната срещу селяка и тъгата им ви носи щастие.

Jimmy8
Контакти:

Мнениеот Jimmy8 » 13 фев 2009 17:22

botev champion написа:Забравете сем.1 тон.Да помислим върху конкретната ситуация.Доколкото разбрах мърльото С.Атанасов ведно с мижитурката Г.Славков са изгонили юношите ни от ст."Пловдив".
Първо: Георги Славков е най-големия футболист на Ботев за всички времена(да кажем заедно с Чико) и никой няма право да го нарича мижитурка!Освен буферите,а ти може би си такъв...Второ: ще ги изгонят естествено след като момъка не плаща наем.И дори заявява че няма да плаща!А и те са юноши на ФК"Христолов"-Крумово,не на Ботев.Както и да е,но не съм съгласен Славков да го наричат мижитурка.Аз съм го гледал,та и на тренировки съм ходил да го гледам специално него.Когато спечели златната обувка беше по-добър от Стоичков в най-добрите му години,казвам го съвсем сериозно и всеки който го е гледал тогава може да го потвърди!
Изображение
http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal

botev champion

Мнениеот botev champion » 13 фев 2009 17:31

Jimmy8 написа:
Първо: Георги Славков е най-големия футболист на Ботев за всички времена(да кажем заедно с Чико) и никой няма право да го нарича мижитурка!Освен буферите,а ти може би си такъв...Второ: ще ги изгонят естествено след като момъка не плаща наем.И дори заявява че няма да плаща!А и те са юноши на ФК"Христолов"-Крумово,не на Ботев.Както и да е,но не съм съгласен Славков да го наричат мижитурка.Аз съм го гледал,та и на тренировки съм ходил да го гледам специално него.Когато спечели златната обувка беше по-добър от Стоичков в най-добрите му години,казвам го съвсем сериозно и всеки който го е гледал тогава може да го потвърди!

А сега се поинтересувай за мнението на Чико и бивши негови съотборници какво мнение имат за Славков.Войната е да се отвоюва БПФК от селяка.Децата са се записали в Ботев Пд,а не въвФирма на селяка.

Jimmy8
Контакти:

Мнениеот Jimmy8 » 13 фев 2009 17:41

botev champion ,точно заради Чико Славков отиде в ЦСКА,въпреки че когато преди това го издърпаха там да отбива военната си служба,той лежа в карцера защото отказа да остане в ЦСКА и се върна в Ботев.Но се скараха нещо с Чико след 2 години и се махна от Ботев и отиде пак в ЦСКА.Никой не отрича че Чико го откри и направи голям футболист,но заради него после отиде в ЦСКА и си провали кариерата.Така че не намесвай Чико.А колкото до децата,не разбираш ли че това са действия срещу селския?Парите за наем са само предтекст.Целта е тотален тормоз на селския и мисля че така трябва!
Изображение

botev champion

Мнениеот botev champion » 13 фев 2009 17:53

Jimmy8 написа:botev champion ,точно заради Чико Славков отиде в ЦСКА,въпреки че когато преди това го издърпаха там да отбива военната си служба,той лежа в карцера защото отказа да остане в ЦСКА и се върна в Ботев.Но се скараха нещо с Чико след 2 години и се махна от Ботев и отиде пак в ЦСКА.Никой не отрича че Чико го откри и направи голям футболист,но заради него после отиде в ЦСКА и си провали кариерата.Така че не намесвай Чико.А колкото до децата,не разбираш ли че това са действия срещу селския?Парите за наем са само предтекст.Целта е тотален тормоз на селския и мисля че така трябва!

Приятелю напълно си прав,че селяка трябва да се мачка по знайни и незнайни методи,но чак пък децата.А за Славков какво да ти кажа.........познавам се лично с почти всички значими футболисти играли на колежа и мнението им не е добро за него.

Jimmy8
Контакти:

Мнениеот Jimmy8 » 13 фев 2009 18:12

Не ми пука за мнението на тоя и оня,важното е че ни караше да плачем от радост и щастие.Нещо което сегашните не могат да го направят.
Изображение

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 13 фев 2009 18:19

Botev shampiom, по-добре да страдат няколко месеца и да се освободим от митьо, отколкото да страдат цял живот. Както един болен се подлага на операция страда, но за негово добро, за да живее, така сега страдат, но за тяхно добро. Ей това ти не искаш да разбереш! Докато христолов е в Ботев бял ден няма да видим.

Върни се в “Архив”