Корлеоне , много си прав!!!
Тук коментираме ЛЕВСКИ, а не националния отбор или стратегията за развитие на ДЮФ.
Приоритет е ЛЕВСКИ! - не ми дреме дали Барби играе в Ман Юн. или Стенли е капитан на Вила! те просто не ме интересуват. Аз ходя да гледам ЛЕВСКИ и футбола , който те демонстрират и защото искам, да е качествен искам да има качествени играчи, а от каква националност са ми е все тая. Национализма и темата за бедния бг народ си ги заври под "юргана". Ходи гледай нац. и после като дойдеш на герена 1 път в годината, питай ме от каде се влиза и ми седни на мястото , за да ти нашокам ръпона ...
- абе много черни са тия чистокъвни фр., анг., хол., пък напоследък и гермаци , АЛО мислете малко "скъсаняци"!
Абе тука куцо и сакато се прай на голем тарикат
Какво става със защитата на Левски ?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Какво става със защитата на Левски ?
Ето затова сме на това дередже .Вие двамата казвате "не ми дреме за България ,не ме интересуват другите ,к'во като гори къщата на съседа ,важното е ,че не е при мен",да ама не защото ако къщата на съседа пламне много лесно огъня отива и в твоя дом.Писна ми от това :" Вънка нека си вали баце ,я съм си добре".Когато дораснем да сме европейски народ ще заслужим правото да сме нормална държава.С тоя дребен тарикатлък и гледане без перспектива сме за никъде.Аз преди всичко съм българин ,а после левскар.
На въпроса дали бих продавал в магазина си само български продукти бих отговорил с ДА ,защото има глад за българското.Ти си влагай парите в чуждата икономика и се чуди защо после нямаш пари ,а аз ще си подкрепям българското и ще купувам само българско и парите ми ще се въртят в България.
На въпроса дали бих продавал в магазина си само български продукти бих отговорил с ДА ,защото има глад за българското.Ти си влагай парите в чуждата икономика и се чуди защо после нямаш пари ,а аз ще си подкрепям българското и ще купувам само българско и парите ми ще се въртят в България.
- Синьо сърце
- Контакти:
Нашата философия е да вкарваме повече голове,отколкото защитата допуска!!!Нека Гент ни вкара 2 гола,пък ний да им отбрулим 4-а вий си плачете за слабата ни защита...

Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
zap_lv написа:Ето затова сме на това дередже .Вие двамата казвате "не ми дреме за България ,не ме интересуват другите ,к'во като гори къщата на съседа ,важното е ,че не е при мен",да ама не защото ако къщата на съседа пламне много лесно огъня отива и в твоя дом.Писна ми от това :" Вънка нека си вали баце ,я съм си добре".Когато дораснем да сме европейски народ ще заслужим правото да сме нормална държава.С тоя дребен тарикатлък и гледане без перспектива сме за никъде.Аз преди всичко съм българин ,а после левскар.
Като гори къщата на съседа ще викнеш пожарна, а няма да взривиш някой тръбопровод който да наводни целия квартал така, че да може да се движиш само с лотка в него... а ти искаш това...
Що се отнасе за второто - да продави бг продукти и ги върти в икономиката 2 месеца... докато фалираш
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
- blue avalanche
- Контакти:
zap_lv написа:Thsmith написа:zap_lv написа:Хубаво е да има 2 -ма млади централни защитници ,които да са българи.Наблягам на българи,защото голям проблем на националния е ,че там централната двойка защитници не играят в един отбор и сработеността им става доста по-бавно. В много национални отбори централните защитници се избират от един клуб ,заради сработеността им .
Да има млади ,бързи и талантливи централни защитници,обаче те не носят светещи дрехи да ги виждаме с просто око без да им гледаме мачовете.При наличието на толкова млади футболисти в България е невъзможно да няма поне 2 -ма добри за Левски.
не двама ами и 0.0000002 няма ...
и аз съм Фен на Левски... и Левски не е ферма за националния отбор, а гони своите интереси и резултати... дай да обиграваме бг, че да има кой да разкарва мъри на горе надолу... айде няма нужда
Именно заради това мислене няма материал за националния отбор.Приоритет е националния отбор после са Левски и другите.'94 колко чужденци е имало в А група ,по времето на Гунди колко чужденци е имало в А група ,а сега има чужденци с лопата да ги ринеш ,които вземат от хляба и опита на българите.Нека да има чужденци ,но да не са толкова много .Трябва да има стратегия .Всички отбори да залагат на юноши ,които добиват опит и се продават в Европа ,от там стават материал за националния.Националния не е нито на Мъри ,нито на Боби ,нито на Наско ,нито на Емо Костадинов,а на обикновенния беден и измъчен народ.На успехите на Левски се радва полувин България ,на успехите на Литекс се радват няколко хиляди ,но на успехите на националния се радват всички българи.
Всички отбори и малки и големи трябва да станат инкобатор на млади лъвчета.
С остарялото ни мислене ,че трябва да си гледаме само в нашата чиния и да бъдем егоисти сме обречени на 1 Бербатов и Стоичков на всеки 20-30 години .Ако се обърнем към младите вместо на 30 години по един истински талант ще имаме на всеки 5-10 по един-двама таланта с главно Т.
Национален отбор коефициент не прави и в ШЛ не вкарва!Нека Левски всяка година да влиза в ШЛ,пък ако ще да имаме Стоичковци и Бербатовци!Я питай феновете на Ман Юн,когато техния отбор спечели ШЛ,дали някой се е сетил,че Англия не е ставала световен шампион от 100г.Едва ли!
- bluegabrovo
- Контакти:
Една победа в ЛЕ и всичко ще си бъде на мястото.
САМО ЛЕВСКИ,ДОКАТО СИН Е НЕБОСВОДА
С ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ
С ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ
-
- Контакти:
Какви са тия коментари глупави отбора е номер 1 ,но вратарчето не може даги организира.А до колкото за Дембеле ,че не играел с глава какво от това да започнат да играят пак като преди с непрестанни центрирания и нищо.
Вместо да се правите на специялисти елате на "ГЕРЕНА"
Вместо да се правите на специялисти елате на "ГЕРЕНА"
-
- Контакти:
Не съм съгласен с написаното по-горе, че Иванов не се справял при центриранията. Иванов откакто е в Левски, в него има малко паника понякога, притеснява се да не сгреши явно. За сметка на това обаче не един път видях как надскача противниковите нападатели и обира всички високи топки. При статични положения не ни е виновна само защитата(казвам, зашото ни е слабост), а цялата подредба. На гредата застава Жо(о,Боже), а това не знам доколко е редно. Милиев на мен много ми харесва и се радвам, че вече е титуляр. Прави грешки, най-вече когато го изпреварват при центриране за игра с топката, но като цяло съм доволен. Няма пиянски скандали, няма подобни глупости и Иванов и Милиев могат свободно да се обиграват като двойка централни и да изглаждат недуразуменията. Със защитата става това, че понякога(доста често) не са подпомагани от така наречените ДЕФАНЗИВНИ халфове. За щастие обаче го няма Сърмов, който да прави нарушения пред наказателното или да оставя противника да стреля към вратата, за това и тази година защитата е по-добра от миналата. Трябва малко търпение, аз лично им вярвам и на двамата, както и на Бензукан, който се видя и че като халф се справяше добре...
Синьо сърце написа:Нашата философия е да вкарваме повече голове,отколкото защитата допуска!!!Нека Гент ни вкара 2 гола,пък ний да им отбрулим 4-а вий си плачете за слабата ни защита...![]()
![]()
Ми че Дембеле нали е там???Нали голмайстор на ЛЕ ще го правим,пък нека защитата да пуска по някой друг гол колкото да не заспят

[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]
konvoec написа:Не съм съгласен с написаното по-горе, че Иванов не се справял при центриранията. Иванов откакто е в Левски, в него има малко паника понякога, притеснява се да не сгреши явно. За сметка на това обаче не един път видях как надскача противниковите нападатели и обира всички високи топки. При статични положения не ни е виновна само защитата(казвам, зашото ни е слабост), а цялата подредба. На гредата застава Жо(о,Боже), а това не знам доколко е редно. Милиев на мен много ми харесва и се радвам, че вече е титуляр. Прави грешки, най-вече когато го изпреварват при центриране за игра с топката, но като цяло съм доволен. Няма пиянски скандали, няма подобни глупости и Иванов и Милиев могат свободно да се обиграват като двойка централни и да изглаждат недуразуменията. Със защитата става това, че понякога(доста често) не са подпомагани от така наречените ДЕФАНЗИВНИ халфове. За щастие обаче го няма Сърмов, който да прави нарушения пред наказателното или да оставя противника да стреля към вратата, за това и тази година защитата е по-добра от миналата. Трябва малко търпение, аз лично им вярвам и на двамата, както и на Бензукан, който се видя и че като халф се справяше добре...
+1