Пелето: Съединение ще има, когато си го върнем на Англия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

interfan6
Контакти:

Re: Пелето: Съединение ще има, когато си го върнем на Англия

Мнениеот interfan6 » 07 сеп 2010 11:18

Боби Михайлов: "Оставка ли? Не, оставам! Върша си работата професионално!"

естествено , такъв кокал като ВФС изпуска ли се ?
Да лапаш и да въртиш далавери...
Нима е тайна че въртят далавери с Лъчо Танев ? Или е тайна че уреди сина си в Твенте и Националния?

Смешник..добър вратар беше жалко че на стари години и той като Камата се излага .....

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 07 сеп 2010 11:22

urkoto написа:Иначе Даниел Димов е много добър футболист, ако наш Мъриньо беше приложил точно тая схема - да трупа самочувствие, да има стимул за развитие момчето като направи някой и друг ЛАГЕР (не говоря за титулярно място) с националния, щеше да си е вдигнал класата досега и да е потенциален заместник на Стилиян. В това съм СИГУРЕН!

Колега, момчето трябва да трупа самочувствие и да се развива най-напред в клуба си. :) Как виждаш да стане това в отбор, който играе сравнително добре само на "Тича", а като гост се затваря и гледа да падне с по-малка разлика? :lol: Знаеш ли къде играе неговият връстник и доскорошен капитан на младежите на Черна гора - Йоветич?! :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 сеп 2010 11:26

interfan6 написа:Боби Михайлов: "Оставка ли? Не, оставам! Върша си работата професионално!"

естествено , такъв кокал като ВФС изпуска ли се ?
Да лапаш и да въртиш далавери...
Нима е тайна че въртят далавери с Лъчо Танев ? Или е тайна че уреди сина си в Твенте и Националния?

Смешник..добър вратар беше жалко че на стари години и той като Камата се излага .....

Аз искам Б.Михайлов наистина да си свърши работата професионално и да пусне кепенците на всички стадиони в България(с малки изключения) и на половината отбори!И тогава половината тука във форума,дето плямпате за професионализъм,ще ревнете с три реда сълзи и два реда сополи,че в селцата и паланките ви(с незнамси квиси традиции във футбола) няма да има отборче!Тогава ще ви питам какво стана с "професионализма"? :cry: :cry: :cry:

interfan6
Контакти:

Мнениеот interfan6 » 07 сеп 2010 11:37

:lol: :lol: :lol: свалете малко розовите очила момчета :D

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 07 сеп 2010 11:43

Какво трябва да свърши Боби и след колко години, предложения за състава няма какви сме ние някакви си фенове, дето довечера отново ще сме на стадиона но закакво не се знае, май само за да си купим билетче за да напълним джоба на БФС, и на човека с правилния футбол, относно закриването на стадиони и на отбори да може би ще стане но не заради самите градове, кметове, фенове или това че самите "паланки и градченца" както се изяви един фен във фоума, безработицата е 30-40 процента, а заради "кадърноста на БФС и неговите управници" те знаят че на първо място е грижата им за личните благини, след това е публичното унижяване със страния ни Национален отбор - който играе без всякакъв хъс или можеби защото нямало фенове. Последно време само се внасят играчи, износ няма кака иначе да има постоянно текучество в Националния. Така че съединение ще има не когато феновете напълним Васил Левски, а когато органът БФС и в случая Бобчо , Лъчко и сие спрат да мислят за перуките си.
България над всичко и всеки.
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

urkoto

Мнениеот urkoto » 07 сеп 2010 12:06

blue avalanche написа:Аз искам Б.Михайлов наистина да си свърши работата професионално и да пусне кепенците на всички стадиони в България(с малки изключения) и на половината отбори!И тогава половината тука във форума,дето плямпате за професионализъм,ще ревнете с три реда сълзи и два реда сополи,че в селцата и паланките ви(с незнамси квиси традиции във футбола) няма да има отборче!Тогава ще ви питам какво стана с "професионализма"? :cry: :cry: :cry:

Супер, аз съм зарибен - тъкмо няма да има кой да ви ляга и половината "А" група няма да играе за вас.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 сеп 2010 12:11

Аз пак ще го напиша ( писах го и в темата за мача срещу Англия ) ....
Няма отбор, съставен от български футболисти, който да може да бие Англия !
Така наречените - "чужденци", се провалиха на Уембли.
Някои си мислят, че със "звездите" от "А група", ще бием Англия ? ? ?
Сменете спорта, ако обичате .....
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

interfan6
Контакти:

Мнениеот interfan6 » 07 сеп 2010 12:15

THE G.A.M.E написа:Аз пак ще го напиша ( писах го и в темата за мача срещу Англия ) ....

Никои не говори за победа виж какво сам казал съвсем в началото ! 1-ви пост. !

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 сеп 2010 13:18

interfan6 написа:
THE G.A.M.E написа:Аз пак ще го напиша ( писах го и в темата за мача срещу Англия ) ....

Никои не говори за победа виж какво сам казал съвсем в началото ! 1-ви пост. !

В какъвто и вариант да излезе Англия,пак ще ни бие(и Уест Хям да излезе срещу нас и те ще ни бият).Какво значение има,че Крауч не играел(той,пък,откога стана мегазвездата на Англия)?И Ашли Коул да беше център-нападател,а Дефоу ляв бек,пак ще ни бият.Такива са реалностите.Всичко друго е равно на сензация!Защо е така е съвсем отделна и много дълга тема.Ако някой мисли по друг начин или живее в свой си свят или си търси причина да плюе.

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 07 сеп 2010 16:18

Добре, че нашите предци са мислели по друг начин, защото ако чакахме да си оправим първо сметките с Англия, пък чак тогава да правим Съединение, щях да съм роден в Източна Ромелия с турски паспорт.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Върни се в “Национален отбор”