Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Рикелме
Контакти:

Почна ли война И. Кръстева с/у Селския, чрез Боби

Мнениеот Рикелме » 13 фев 2009 15:00

Аз мисля, че Ирена ще пробва да вземе клуба , чрез прокуратурата. Боби каза, че ще я сезира. Селския има мн. дългове, и накрая може да продаде иза по-малко кинти ако го притиснат както трябва. Щом Боби тръгва на война с/у Селския , то си мисля, че Ирена е зад него.

Jimmy8
Контакти:

Re: Почна ли война И. Кръстева с/у Селския, чрез Боби

Мнениеот Jimmy8 » 13 фев 2009 15:16

Дани имат под ръка и някой печен снайперист... :twisted:
Изображение
http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 13 фев 2009 15:22

Искренно се надявам да е така,а и да не е ще е достатъчно да го усъди за да го набута с още кинти,дано всички на който СЕЛЮЮ дължи пари подадът иск в съда.ХРИСТОЛОФФ ДА НО УМРЕШ В АДСКИ МЪКИ ,ГАД СЕЛСКА. :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 13 фев 2009 15:30

Със сигурност зад Боби стои някой, но дали е Ирена, не знам. Но иначе той не би тръгнал така... Да се надяваме, че ще има успех. Най-малкото това означава, че има жив интерес към БотеВ!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 13 фев 2009 15:52

Abbiati написа:Със сигурност зад Боби стои някой, но дали е Ирена, не знам. Но иначе той не би тръгнал така... Да се надяваме, че ще има успех. Най-малкото това означава, че има жив интерес към БотеВ!

Ако е Ирена, може интересът да е към парите й, не към Ботев (вече) :roll:
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Inchtall
Контакти:

Мнениеот Inchtall » 13 фев 2009 16:08

Рикелме написа:Аз мисля, че Ирена ще пробва да вземе клуба , чрез прокуратурата. Боби каза, че ще я сезира. Селския има мн. дългове, и накрая може да продаде иза по-малко кинти ако го притиснат както трябва. Щом Боби тръгва на война с/у Селския , то си мисля, че Ирена е зад него.

Естествено! И децата знаят, че Перуката и сие сини пристрастия играят с ДПС. Той и Бойко Борисов им го каза на висок глас, но кой ли го чува, докато участва в деленето на баницата ?! Ако бях от Ботев не бих се радвал толкова на пълничката госпожа и охраненото й синче. Да не излезе накрая, че Христолов е като ученик от неделно училище в сравнение с тях ...

dvdvd
Контакти:

Мнениеот dvdvd » 13 фев 2009 16:17

Рикелме написа:Аз мисля, че Ирена ще пробва да вземе клуба , чрез прокуратурата. Боби каза, че ще я сезира. Селския има мн. дългове, и накрая може да продаде иза по-малко кинти ако го притиснат както трябва. Щом Боби тръгва на война с/у Селския , то си мисля, че Ирена е зад него.

Абе замисли се малко Ирена е раследвана от прокуратурата и надали това е начина да тръгва да взима клуба?Тя ако е имала сериозни намерения щеше да го направи!Не ви ли стана ясно,че Ботев и Локомотив са замесени в политически игрички и интереси с цел лични облаги!Става въпрос за земите под двата стадиона!Доста апетитна хапка са и крадците начело със Славчо,Гергов,Ирена,Галя,Митьо и ко не могат да си разпределят още баницата!Тя сама е позволила на Христолов да си вдигне уставния капитал,така че няма какво само да си чешем езиците!ВЪН КРАДЦИТЕ ОТ ПЛОВДИВ
А за Боби той ще поредното бушонче на което ще му дадат някой лев да разлайва кучетата!

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 13 фев 2009 16:38

Това са само наши фантазии... Истината е, че президент е неградския! Жестоката и гадна истина!

botev champion

Мнениеот botev champion » 13 фев 2009 16:48

Забравете сем.1 тон.Да помислим върху конкретната ситуация.Доколкото разбрах мърльото С.Атанасов ведно с мижитурката Г.Славков са изгонили юношите ни от ст."Пловдив".

URBaN_ORDeR
Контакти:

Мнениеот URBaN_ORDeR » 13 фев 2009 17:05

botev champion написа:Забравете сем.1 тон.Да помислим върху конкретната ситуация.Доколкото разбрах мърльото С.Атанасов ведно с мижитурката Г.Славков са изгонили юношите ни от ст."Пловдив".

тва сичко се прави срешу христола не разбирате ли бе ????

Върни се в “Архив”