Да подкрепим нациналите!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Да подкрепим нациналите!!!
Сега е момента!Сега си личи кой кой е!
- bai Momchil
- Контакти:
Re: Да подкрепим нациналите!!!
BELIEVER написа:Сега е момента!Сега си личи кой кой е!
Подкрепяй като ти е толкова акъла. След време ще се бориш с Лихтенщайн за точка в групата

Обещавам да викам силно................Пред телевизора 

Тези лайнари дето сега са в националният отбор никога няма да ги подкрепя.
Разбирам да играеха със сърце и да загубят с 4:0 но да са се старали ДА, но при тази игра, при която единственото нещо дето е да си подават защитниците и да пускат дълги топки през центъра и отпред каквото стане няма да ги гледам даже и по телевизията .
Предните години Левски играеше точно по този начин и направо ми беше мъка да ги гледам.
Който иска да ги подкрепя. Аз тези неграмотници Николай Михайлов, Илиян Стоянов, Иван Иванов, Георги Пеев и Димитър Рангелов няма да ги подкрепям!!!
Разбирам да играеха със сърце и да загубят с 4:0 но да са се старали ДА, но при тази игра, при която единственото нещо дето е да си подават защитниците и да пускат дълги топки през центъра и отпред каквото стане няма да ги гледам даже и по телевизията .
Предните години Левски играеше точно по този начин и направо ми беше мъка да ги гледам.
Който иска да ги подкрепя. Аз тези неграмотници Николай Михайлов, Илиян Стоянов, Иван Иванов, Георги Пеев и Димитър Рангелов няма да ги подкрепям!!!
Празен стадион за тия некадърници и бездушници!!!
- unist_gp
- Контакти:
на стадиона сме! нали ще чупим главата на боби
и бате бойко е с нас, той е обещал да срита наркомана лечков 

BELIEVER написа:Йоан 3:16
Е па Йоан 3:16 какво общо имаше

unist_gp написа:на стадиона сме! нали ще чупим главата на бобии бате бойко е с нас, той е обещал да срита наркомана лечков
То само затова,може да се оправдае ходенето довечера на мача.Иначе няма никакъв друг смисъл,ако не си мазохост или се чудиш как да си убиеш времето.Щом и БФС писа декларация,значи и на тези папуняци там,вече им е ясно,какво е дереджето.

Само Черно море.
Член за тия, които пеят само за победа. Отборът се подкрепя винаги! Лесно е да си фен, когато отборът ти печели, но се вижда кой какъв е точно в моменти като този.