Футболното хулиганство в България
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Футболното хулиганство в България
Ставали са такива боеве. (Рилски спортист-Ботев пловдив, Локо горна-Ботев пловдив, Цска-4ерно море-ма4а за купата в сф, Берое-Ботев,Берое-локо пд, Беласица-Локо пд, Литекс-Локо пд). И още много ма4ове с у4астието на Левски,Цска,Ботев и Локо.
Ултраси да но не и говеда които трошат всичко по пътя си!
Още веднъж ще го кажа - футболно хулиганство в България няма. Има някои други неща. Епизодични прояви на някой дребосък, но това го има и на концерти и на митинги и на купони и всякакви масови прояви. По-скоро е алкохолно хулиганство.
А другото, за което говорите - ами МВР едностранно определя броя на полицаите, които ще охраняват даден мач. Отбора домакин няма право на глас тук, има само задължението да плати. А надницата на един полицай, взет за охрана на мач е много. И МВР има чисто финансова полза на мачовете да има повече полиция. Затова, те правят така, че да има нужда от повече полиция. Не случайно повечето боеве стават или след провокация от полицията или от вътредействащи лица, които викой не познава от сектора, но пък са най-активни и накрая ги няма при арестуваните. Точно както беше и на протестите. Затова футболното хулиганство казах, че го има само в главите на някои милиционерчета. А журналистите от това само печелят - купуват им се тъпите статийки, щото са жлъчни и гневни, същевременно хората се занимават с имагинерните хулигани, докато едни съвсем други хулигани ограбват страната, футбола и какво ли не. Всъщност, ако сте запомнили плаката - държавата гние, а главния проблем сме ние? може и да помислите сериозно върху него - много мисъл има.
А другото, за което говорите - ами МВР едностранно определя броя на полицаите, които ще охраняват даден мач. Отбора домакин няма право на глас тук, има само задължението да плати. А надницата на един полицай, взет за охрана на мач е много. И МВР има чисто финансова полза на мачовете да има повече полиция. Затова, те правят така, че да има нужда от повече полиция. Не случайно повечето боеве стават или след провокация от полицията или от вътредействащи лица, които викой не познава от сектора, но пък са най-активни и накрая ги няма при арестуваните. Точно както беше и на протестите. Затова футболното хулиганство казах, че го има само в главите на някои милиционерчета. А журналистите от това само печелят - купуват им се тъпите статийки, щото са жлъчни и гневни, същевременно хората се занимават с имагинерните хулигани, докато едни съвсем други хулигани ограбват страната, футбола и какво ли не. Всъщност, ако сте запомнили плаката - държавата гние, а главния проблем сме ние? може и да помислите сериозно върху него - много мисъл има.
- plamen etov
- Контакти:
tprodanov написа:Не, няма го. Тук има много малко хора, които правят простотии. И нека не водим за футболно хулиганство това, че някое лапе е пийнало три бири и е обърнало кошчето за боклук. Има време, детето ще порастне и ще стане човек, нищо лошо няма. Проявите на хулиганство по стадионите на 90% са планирани, организирани и изпълнени от органите на реда.
БРАТЛЕ НЕ СИ ПРАВ,ТРОШЕНЕТО НА ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА СЕДАЛКИ ,ПОБОЙЩАТА ПРЕДИ И СЛЕД МАЧОВЕ,А ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА УБИТИТЕ И РАНЕНИ ОТ БОМБИЧКИ ,И ТОВА АКО НЕ Е ФУТБОЛНО ХУЛИГАНСТВО ЗДРАВЕ МУ КАЖИ!!!

ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.
На теб може и да ти е смешно, ама на мен не ми е. Дали някое лапе ще счупи стъкло на автобус не зависи по никакъв начин от футболната му принадлежност. Защото той ще го направи и на концерт и на митинг и къде ли не, когато почувства смелост покрай много хора. Това не е футболно хулиганство. А относно смехотворните твърдения - когато Левски на цената на няколко подарени Астри постигна споразумение само стюарди да охраняват и да няма полиция изобщо - нямаше нито една ексцесия, та даже и официална благодарност от Литекс за културното държане.
А ти за себе си на следващия мач в надежда се огледай - не виждаш ли дежурното ченге там, не виждаш ли да говори с хора, ей така, на по-завързан мач, където има ексцесии се загледай. И се надявай аз да не съм прав, щото иначе е страшничко.
А ти за себе си на следващия мач в надежда се огледай - не виждаш ли дежурното ченге там, не виждаш ли да говори с хора, ей така, на по-завързан мач, където има ексцесии се загледай. И се надявай аз да не съм прав, щото иначе е страшничко.
PB-1912 написа:Ставали са такива боеве. (Рилски спортист-Ботев пловдив, Локо горна-Ботев пловдив, Цска-4ерно море-ма4а за купата в сф, Берое-Ботев,Берое-локо пд, Беласица-Локо пд, Литекс-Локо пд). И още много ма4ове с у4астието на Левски,Цска,Ботев и Локо.
Е,да,ама не са некви от сорта на Целия Сектор срещу другия и да не може да се овладее положението ! Даже снимки и клипчета имаше някъде...но за нещо найстина сериозно не може да се говори ! В страните който избройх се включват почти всички от сектора т.е. поне по 1 000 човека от едната страна...поне ?!

- Cesc Fabregas
- Контакти:
Драги хулигани,
Писна ми,да разваляте футбола ни.Писна ми от хора,който не знаят 2ма игарчи от отбора,който играе на терена долу,да карат други хора да се страхуват,да отидат на мача на любимия си тим.Писна ми,да гледам младежи с черни дрехи и качулки,които само гледат лошо!Писна ми,заради техните изцепки,да наказват отборите с мачове на закрити врати!Писна ми,по стадионите да се говори повече за това,с какви бели кецове си,с каква блуза си,а не за футбола!
Гледаха по 1 филм,и решиха,че са много големи,и могат да правят каквото ис искат!
С една дума-ВРЕДИ,И ТО МНОГО!
Писна ми,да разваляте футбола ни.Писна ми от хора,който не знаят 2ма игарчи от отбора,който играе на терена долу,да карат други хора да се страхуват,да отидат на мача на любимия си тим.Писна ми,да гледам младежи с черни дрехи и качулки,които само гледат лошо!Писна ми,заради техните изцепки,да наказват отборите с мачове на закрити врати!Писна ми,по стадионите да се говори повече за това,с какви бели кецове си,с каква блуза си,а не за футбола!

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Cesc Fabregas написа:Драги хулигани,
Писна ми,да разваляте футбола ни.Писна ми от хора,който не знаят 2ма игарчи от отбора,който играе на терена долу,да карат други хора да се страхуват,да отидат на мача на любимия си тим.Писна ми,да гледам младежи с черни дрехи и качулки,които само гледат лошо!Писна ми,заради техните изцепки,да наказват отборите с мачове на закрити врати!Писна ми,по стадионите да се говори повече за това,с какви бели кецове си,с каква блуза си,а не за футбола!Гледаха по 1 филм,и решиха,че са много големи,и могат да правят каквото ис искат!
![]()
Ти пък голяма обраштение направи с това "драги хулигани" аз не видях някой тук да е написал аз сам хулиган

PB-1912 написа:Cesc Fabregas написа:Драги хулигани,
Писна ми,да разваляте футбола ни.Писна ми от хора,който не знаят 2ма игарчи от отбора,който играе на терена долу,да карат други хора да се страхуват,да отидат на мача на любимия си тим.Писна ми,да гледам младежи с черни дрехи и качулки,които само гледат лошо!Писна ми,заради техните изцепки,да наказват отборите с мачове на закрити врати!Писна ми,по стадионите да се говори повече за това,с какви бели кецове си,с каква блуза си,а не за футбола!Гледаха по 1 филм,и решиха,че са много големи,и могат да правят каквото ис искат!
![]()
Ти пък голяма обраштение направи с това "драги хулигани" аз не видях някой тук да е написал аз сам хулиган![]()
![]()
Аз съм хулиган !

Върни се в “Футбол - България”