karabadabul написа:БРАВО ЗА ТЕМАТА и от мен!
Мисля, че освен тези прояви трябва да се вземе предвид и какво се пее по време на мача. Според мен и още 50-на мои приятели НЕ Е НОРМАЛНО НАЙ-ЧЕСТО ПЯТАТА ПЕСЕН В ЕДНО ГОСТУВАНЕ ДА Е - "идваме ще ...." Даже изобщо е недопустимо това. Значи аз едвам навих толкова хора (които не ходят навън точно заради тази селяния) да дойдат на мач извън Пловдив и какво... идваме ще ....., Кога на Ботев дойдете ... да ....... ... ... Не знам кой селяндур дава тон ама така публиката ни няма да се върне на стадиона и извън него!
За разлика от буферите, които са си 4-5000 максимум ние може и 30 000 да се съберем на стадиона, но точно тези останалите 20 000 не идват заради такива изпълнения. В кооперацията сме 30-на ботевисти и само четирима ходим на мач. Едвам навих три коли комшии и приятели да се съберем и да се разходим до Димитровград и резултата е, следният:
-никой освен мен няма да стъпи скоро на стадиона заради селянията обзела част от "феновете ни"
-двама приятели вече и синовете си няма да пускат.
-третия дойде с жена си и им беше "много" приятно като половината време врещяхме само за еб..е.
Ако не искате скоро да си останат пак само 400-500 човека продължавайте.
ПО ДОБРЕ БЕЗ 40-50 и да се събираме по 10 - 15000 на всеки мач и да си пеем - от кой отбор си и други десетки хубави песни, отколкото както е тръгнало скоро пак само шайка алкохолици ред да създават. Със сигурност на гостуването в Харманли няма да сме толкова колкото в Димитровград и ако продължава така ще си останем 400 -500 човека максимум вместо да ходим по 3-4000 навън, защото това е напълно реално.
Сигурен съм, че всеки има повече познати които не ходят на мач заради такива очаквания отколкото такива дето ходят.
Нека на всеки мач правим празник, а не да викаме - идваме ще ..!
+10000000000000000
Последните ни няколко гостувания в Пловдив не сме изпяли нито една дума против вас, ама вие само за еб..е пеехте.
Не познавам тарторите ви, ама...
Имам роднини в Димитровград, които отишли на мача ви само защото се надъхали от феновете ви по улиците, но вместо да ги спечелите на ваша страна цял мач сте викали по тях без да са ви направили нищо.
Човека по горе правилно го е написал, че има големи селяндури между вас и не разваляйте голямото заради такива.