Обръщение към футболните хулигани, които вредят на Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BALAMA
Контакти:

Re: Молба към феновете

Мнениеот BALAMA » 06 сеп 2010 22:19

shamana1912 написа:Според мен трябва да има стюарди и те да бъдат от тарторите-х
ора,които всеки познава и уважава!И ако трябва да се раздават шамари!
+
+1 и нека направим една нова сбирка на феновете пък 16 годишните ако искат да идват,нека ние се разберем по между си пък тогава....
"Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек в пълния смисъл на думата"

в. "Знаме" бр. 23, 27 юли 1875 г. Христо Ботев

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Мнениеот Месершмит » 06 сеп 2010 22:26

BALAMA написа:
shamana1912 написа:Според мен трябва да има стюарди и те да бъдат от тарторите-х
ора,които всеки познава и уважава!И ако трябва да се раздават шамари!
+
+1 и нека направим една нова сбирка на феновете пък 16 годишните ако искат да идват,нека ние се разберем по между си пък тогава....

Добре е да се направи среща, да вземем някакви мерки, докато не е станало късно.
Въпрос на време е да стане някоя голяма простотия и тогава идиотите от бфс ще ни отрежат главата и ще го направят с голям кеф!

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 06 сеп 2010 23:14

Сега, когато имаме наш отбор, нека имаме и наша публика! От това по-хубаво няма! Навремето пеехме на стадиона "Публика културна сме!". И действително беше така!
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев

Потребителски аватар
priest
Контакти:

Мнениеот priest » 06 сеп 2010 23:26

Феновете на Ботев отново се проявиха. Те предизвикаха безредици при победата с 1:0 над Димитровград в мач от Югоизточната "В" група. 24-годишен фен на Ботев ще бъде съден по бързата процедура. Той нахлу на терена обезумял от шастие, че след титанични мъки жълто-черните най-сетне се разписаха в 81-ата мин и измъкнаха трите точки.
Голът на Димитър Байрев послужи като сигнал за попритихналите 1500 жълто-черни фенове. Към игрището полетяха димки и бомбички и двулитрови пластмасови бутилки с вода.
След края на срещата около 50 фенове на гостите се стекоха пред полицейското управление в Димитровград, за да изкажат подкрепа на арестувания си другар. Те обаче бързо вдигнаха блокадата и отпрашиха да празнуват победата в Пловдив. Около 120 полицаи от Димитровград и Хасково и жандармеристи от Кърджали бяха ангажирани за опазването на реда по време на мача.

Ето ги и софиските медии започнаха да плюят по нас.Това е от един такъв говедарски вестник.http://www.7sport.net/7sport/fb_b_grupa/index.htm

Трябва ние феновите на великият БОТЕВ да вкараме ред в публиката си и да докажем, че нас ни води ЛЮБОВТА А НЕ ОМРАЗАТА И ПРОСТОТИЯТА!
Последна промяна от priest на 06 сеп 2010 23:29, променено общо 1 път.

karabadabul
Контакти:

Мнениеот karabadabul » 06 сеп 2010 23:27

БРАВО ЗА ТЕМАТА и от мен!
Мисля, че освен тези прояви трябва да се вземе предвид и какво се пее по време на мача. Според мен и още 50-на мои приятели НЕ Е НОРМАЛНО НАЙ-ЧЕСТО ПЯТАТА ПЕСЕН В ЕДНО ГОСТУВАНЕ ДА Е - "идваме ще ...." Даже изобщо е недопустимо това. Значи аз едвам навих толкова хора (които не ходят навън точно заради тази селяния) да дойдат на мач извън Пловдив и какво... идваме ще ....., Кога на Ботев дойдете ... да ....... ... ... Не знам кой селяндур дава тон ама така публиката ни няма да се върне на стадиона и извън него!
За разлика от буферите, които са си 4-5000 максимум ние може и 30 000 да се съберем на стадиона, но точно тези останалите 20 000 не идват заради такива изпълнения. В кооперацията сме 30-на ботевисти и само четирима ходим на мач. Едвам навих три коли комшии и приятели да се съберем и да се разходим до Димитровград и резултата е, следният:
-никой освен мен няма да стъпи скоро на стадиона заради селянията обзела част от "феновете ни"
-двама приятели вече и синовете си няма да пускат.
-третия дойде с жена си и им беше "много" приятно като половината време врещяхме само за еб..е.
Ако не искате скоро да си останат пак само 400-500 човека продължавайте.
ПО ДОБРЕ БЕЗ 40-50 и да се събираме по 10 - 15000 на всеки мач и да си пеем - от кой отбор си и други десетки хубави песни, отколкото както е тръгнало скоро пак само шайка алкохолици ред да създават. Със сигурност на гостуването в Харманли няма да сме толкова колкото в Димитровград и ако продължава така ще си останем 400 -500 човека максимум вместо да ходим по 3-4000 навън, защото това е напълно реално.
Сигурен съм, че всеки има повече познати които не ходят на мач заради такива очаквания отколкото такива дето ходят.
Нека на всеки мач правим празник, а не да викаме - идваме ще ..!

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 06 сеп 2010 23:28

Вчера се размина меле като в Самоков само защото поведохем в резултата.Както всички бяха на оградата,я си представете ситуацията със засадата ако беше при 0:0 ,а не при 1 на 0 за нас какво щеше да стане. Нафтата е ясно ,че ще плаща на съдии и отбори да ни спират,ясно е ,че стадионите във В група нямат условия да ни приемат,ако неможе чрез съдята и чрез отбора да ни спрат ,ще пробват да предизвикат публиката и ако този път не се подадохме каква е гаранцията ,че следващият път ще се здържим пак.Нека си има няколко отговорни ,човека които да наглеждат лудите глави.Вчера с тая оградка половин метър,с тоя вход с една врата,с тея 100 билета отпечатани,а беше ясно,че ще се изсипат много повече хора и не на последно място разрешението да се влиза на стадиона и през сектора на домакините и применаването им през публиката им си беше чиста провокация за публиката ни. Браво,че тоя път се здържахме,но следващия...
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

petko_cska
Контакти:

Мнениеот petko_cska » 07 сеп 2010 00:04

karabadabul написа:БРАВО ЗА ТЕМАТА и от мен!
Мисля, че освен тези прояви трябва да се вземе предвид и какво се пее по време на мача. Според мен и още 50-на мои приятели НЕ Е НОРМАЛНО НАЙ-ЧЕСТО ПЯТАТА ПЕСЕН В ЕДНО ГОСТУВАНЕ ДА Е - "идваме ще ...." Даже изобщо е недопустимо това. Значи аз едвам навих толкова хора (които не ходят навън точно заради тази селяния) да дойдат на мач извън Пловдив и какво... идваме ще ....., Кога на Ботев дойдете ... да ....... ... ... Не знам кой селяндур дава тон ама така публиката ни няма да се върне на стадиона и извън него!
За разлика от буферите, които са си 4-5000 максимум ние може и 30 000 да се съберем на стадиона, но точно тези останалите 20 000 не идват заради такива изпълнения. В кооперацията сме 30-на ботевисти и само четирима ходим на мач. Едвам навих три коли комшии и приятели да се съберем и да се разходим до Димитровград и резултата е, следният:
-никой освен мен няма да стъпи скоро на стадиона заради селянията обзела част от "феновете ни"
-двама приятели вече и синовете си няма да пускат.
-третия дойде с жена си и им беше "много" приятно като половината време врещяхме само за еб..е.
Ако не искате скоро да си останат пак само 400-500 човека продължавайте.
ПО ДОБРЕ БЕЗ 40-50 и да се събираме по 10 - 15000 на всеки мач и да си пеем - от кой отбор си и други десетки хубави песни, отколкото както е тръгнало скоро пак само шайка алкохолици ред да създават. Със сигурност на гостуването в Харманли няма да сме толкова колкото в Димитровград и ако продължава така ще си останем 400 -500 човека максимум вместо да ходим по 3-4000 навън, защото това е напълно реално.
Сигурен съм, че всеки има повече познати които не ходят на мач заради такива очаквания отколкото такива дето ходят.
Нека на всеки мач правим празник, а не да викаме - идваме ще ..!

+10000000000000000
Последните ни няколко гостувания в Пловдив не сме изпяли нито една дума против вас, ама вие само за еб..е пеехте.
Не познавам тарторите ви, ама...
Имам роднини в Димитровград, които отишли на мача ви само защото се надъхали от феновете ви по улиците, но вместо да ги спечелите на ваша страна цял мач сте викали по тях без да са ви направили нищо.
Човека по горе правилно го е написал, че има големи селяндури между вас и не разваляйте голямото заради такива.

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 07 сеп 2010 00:24

Поздравления за темата. Публиката ни е уникална, но трябва да се разграничи от пияните и дрогирани фенове. Бях на мача с жена ми дъщеря ми брат ми и още 2 фена. Дойдоха за пръв път от много време, но има разочарование от част от скандиранията и опита за нахлуване на фена.
С тази порочна практика от "Христолово" време трябва да се спре незабавно. Или си подкрепяме отбора културно с трезви ботевистки песни или позволяваме на част на пияната ни агитка да настройва домакините към нас.
В Димитровград имах 2 роднини които ни подкрепяха през целия мач, но как да им обясня част от песните срещу тях. Крайно време е да започнем да печелим фенове в другите градове, а не да ги настройваме срещу Ботев.
Трябва да има система за самоконтрол в самата агитка и всеки да си носи лична отговорност.
Поздравлния за тези които персонализират пияните и дрогираните в агитката.Тези хора нямат място там.

Потребителски аватар
Един град-един отбор
Контакти:

Мнениеот Един град-един отбор » 07 сеп 2010 00:46

Крайно време е да започнем да печелим фенове в другите градове, а не да ги настройваме срещу Ботев.

+1000

... замислете се над това! След всичко, през което преминахме публиката в другите градове трябва да ни се възхищават, ще подкрепяме отбора си по такъв начин дори и на това положение! Няма нужда да вграждаме в хората впечатление, че сме лумпени, подкрепата за отбора е най-важна! Само БОТЕВ !
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!

viktor_plovdiv65
Контакти:

Мнениеот viktor_plovdiv65 » 07 сеп 2010 01:55

SHYNE написа:братле , единствено една ограда падна , и това е . друго рушене няма . тая ограда е странична и беше супер паянтава . друго нямаше счупено на стадиона .

Ами да ти кажа,не си прав.Точно зад нас седеше един ,който още от начало почна да чупи пейката,не че те не бяха толкова изгнили,че се разпадаха с поглед.Напомних му,че трябва да се пазим от наказания,кротна се ,но 10 мин.по късно я изкърти с ръце.И не беше малък келеш.Според мен темата е безмислена,защото тези за които се отнася не четат никакви саитове.Ще станем за смях,ако в агитката започнем да се бием помежду си....................

Върни се в “Ботев”