Пращане на SMS от чужбина ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

Re: Моля,помогнете!

Мнениеот boston celtics » 06 сеп 2010 21:53

zarito написа:Пичове,

Само да ви осведомя за някои неща - в САЩ градовете нямат кодове :) Всеки щат си има по няколко кода в зависимост от броя на жителите в определения щат може да са 3-4 или 20-30 (кодове на щатите се състоят от 3 цифри - 212, 503, 202 и т.н.). Правилният начин е 001 - ххх (код на щата) - ххх хххх (след това 7-цифрен номер ни повече ни по-малко). Можеш да пробваш и с +1 отпред вместо 001, понякога в зависимост от телефона има разлика. Пробвал съм го хиляди пъти от БГ и си работи всеки път, така че или имаш някакъв грешен номер или нещо с телефончето ти не е наред.
Щатът е Ню Джърси,а според един от горе посочените сайтове,кодът на този щат е - 609..Пробвах всички варианти - 001+609+номера,609+номера,001+номера и само номера,ама не ми доставя съобщението-пише ми неуспешно :oops: А сигурен ли си,че всички номера(мобилни) в САЩ са от 7 цифри?
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 06 сеп 2010 22:02

boston celtics написа:

Само да ви осведомя за някои неща - в САЩ градовете нямат кодове :) Всеки щат си има по няколко кода в зависимост от броя на жителите в определения щат може да са 3-4 или 20-30 (кодове на щатите се състоят от 3 цифри - 212, 503, 202 и т.н.). Правилният начин е 001 - ххх (код на щата) - ххх хххх (след това 7-цифрен номер ни повече ни по-малко). Можеш да пробваш и с +1 отпред вместо 001, понякога в зависимост от телефона има разлика. Пробвал съм го хиляди пъти от БГ и си работи всеки път, така че или имаш някакъв грешен номер или нещо с телефончето ти не е наред.
Щатът е Ню Джърси,а според един от горе посочените сайтове,кодът на този щат е - 609..Пробвах всички варианти - 001+609+номера,609+номера,001+номера и само номера,ама не ми доставя съобщението-пише ми неуспешно :oops: А сигурен ли си,че всички номера(мобилни) в САЩ са от 7 цифри?

Както е написал човека 609 може да не е единствения код за целия щат Ню Джърси виж това може да ти помогне:
http://en.wikipedia.org/wiki/Area_code_609
Провери всичките и трябва да откриеш района в който се намира твоя човек:
http://en.wikipedia.org/wiki/Area_code_609 ;)
Става въпрос отдолу дето има кодове от 201 до 973 трябва да видиш кой код от тези отговаря на населеното място където искаш да пратиш смса ;)

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

Мнениеот boston celtics » 06 сеп 2010 22:16

runnersa написа:
boston celtics написа:

Както е написал човека 609 може да не е единствения код за целия щат Ню Джърси виж това може да ти помогне:
Става въпрос отдолу дето има кодове от 201 до 973 трябва да видиш кой код от тези отговаря на населеното място където искаш да пратиш смса ;)
Лол,та те са около 10 кода за целият щат :roll: :) Как ще се оправя хаха :) Ми освен да пробвам всичките друго не ми остава... :) Благодаря много на всички отзовали се!
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 06 сеп 2010 22:22

Само да ви осведомя за някои неща - в САЩ градовете нямат кодове :) Всеки щат си има по няколко кода в зависимост от броя на жителите в определения щат може да са 3-4 или 20-30 (кодове на щатите се състоят от 3 цифри - 212, 503, 202 и т.н.). Правилният начин е 001 - ххх (код на щата) - ххх хххх (след това 7-цифрен номер ни повече ни по-малко). Можеш да пробваш и с +1 отпред вместо 001, понякога в зависимост от телефона има разлика. Пробвал съм го хиляди пъти от БГ и си работи всеки път, така че или имаш някакъв грешен номер или нещо с телефончето ти не е наред.[/quote]Щатът е Ню Джърси,а според един от горе посочените сайтове,кодът на този щат е - 609..Пробвах всички варианти - 001+609+номера,609+номера,001+номера и само номера,ама не ми доставя съобщението-пише ми неуспешно :oops: А сигурен ли си,че всички номера(мобилни) в САЩ са от 7 цифри?[/quote]
Става въпрос отдолу дето има кодове от 201 до 973 трябва да видиш кой код от тези отговаря на населеното място където искаш да пратиш смса ;)[/quote]Лол,та те са около 10 кода за целият щат :roll: :) Как ще се оправя хаха :) Ми освен да пробвам всичките друго не ми остава... :) Благодаря много на всички отзовали се![/quote]
Е ти не знаеш ли къде точно в Джърси се намира твоя човек? Трябва да намериш кода за съответната част на щата където искаш да пратиш смс и после както ти написа кода на щатитте+верния код + телефона и трябва да стане ;)
Демек 001+някой от тези измежду 201 и 973+телефона мисля, че ме разбра важното е да откриеш кода на района в Джърси където искаш да изпратиш смс и всичко вече трябва да е точно ;)

Потребителски аватар
athom
Контакти:

Мнениеот athom » 06 сеп 2010 23:34

wtf бе...бахти идиотите са тия американци, закво са им на мобилни телефони кодове за отделните щати, че и за отделни квартали едва ли не?

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 06 сеп 2010 23:41

athom написа:wtf бе...бахти идиотите са тия американци, закво са им на мобилни телефони кодове за отделните щати, че и за отделни квартали едва ли не?

Да наистина бахти простотията, че и по 10 различни кода за един и същи Щат американска му работа ;)

Потребителски аватар
athom
Контакти:

Мнениеот athom » 06 сеп 2010 23:57

Хм...сега като се замисля, не им стигат 7 цифри за всичките номера и затова ползват и щатски кодове,
а в големите щати явно не им стигат 7 цифри дори за един щат.

Пфхахах...то трябвало и да се мисли. :lol: :lol: :lol:
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Изображение

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

Мнениеот boston celtics » 07 сеп 2010 00:49

Добре...Ами,ако от САЩ(Ню Джърси) искат да ми пратят смс какво трябва да направят???...Май така ще стане по -лесно хаха...Защото аз неуспях :oops:

Потребителски аватар
athom
Контакти:

Мнениеот athom » 07 сеп 2010 01:19

boston celtics написа:Добре...Ами,ако от САЩ(Ню Джърси) искат да ми пратят смс какво трябва да направят???...Май така ще стане по -лесно хаха...Защото аз неуспях :oops:

+359код за оператор телефонен номер или 00359код за оператор телефонен номер
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Изображение

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

Мнениеот boston celtics » 10 сеп 2010 22:46

athom написа:
boston celtics написа:Добре...Ами,ако от САЩ(Ню Джърси) искат да ми пратят смс какво трябва да направят???...Май така ще стане по -лесно хаха...Защото аз неуспях :oops:

+359код за оператор телефонен номер или 00359код за оператор телефонен номер
Пак съм аз :) Какъв е този код за оператор?За първи път чувам такова нещо :lol:

Върни се в “Архив”