Обръщение към футболните хулигани, които вредят на Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
анто маина

Re: Молба към феновете

Мнениеот анто маина » 06 сеп 2010 21:41

SHYNE написа:напротив важно е понеже нещата се изопачават . ако си бил си видял за каква организация ставаше въпрос преди ,по време и след мача :lol:

И ако няма добра организация трябва да рушим ли?
Аз не мисля така.

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 06 сеп 2010 21:43

братле , единствено една ограда падна , и това е . друго рушене няма . тая ограда е странична и беше супер паянтава . друго нямаше счупено на стадиона .
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

t7h7m7
Контакти:

Мнениеот t7h7m7 » 06 сеп 2010 21:45

НАИСТИНА ТРЯБВА ДА СЕ СПРЕ С ТИЯ ПРОСТОТИИ ХВЪРЛЯНЕ НА БОМБИЧКИ НАХЛУВАНЕ НА ТЕРЕНА ПРОСТО ТАРТОРИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ НАМЕСЯТ НЯМА ГО ВЕЧЕ СЕЛСКИЯ ОЛИГОФРЕН.

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 06 сеп 2010 21:46

SHYNE написа:братле , единствено една ограда падна , и това е . друго рушене няма . тая ограда е странична и беше супер паянтава . друго нямаше счупено на стадиона .

Не говоря само за този стадион ,говоря по принцип да се спре с това.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 06 сеп 2010 21:47

SHYNE написа:братле , единствено една ограда падна , и това е . друго рушене няма . тая ограда е странична и беше супер паянтава . друго нямаше счупено на стадиона .

Шайн, с теб бяхме до оградата. Паянтова беше да. Проблема както казах не е в оградата или в фена който нахлу. Не е в онези дето отвън се сдърпаха с полицаи. Проблема е, че пордалжаваме да се държим като вандалска агитка. Е за момента досега не, но си мисля че в най скоро време ще се получи и първата сериозна изцепка. А това ще донесе големи санкции за клуба.

И пак ще кажа, не оградата е виновна че е паянтова ;)
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 06 сеп 2010 21:50

споко нищо няма да се получи , просто хората бяха превъзбудени за този мач . ;)
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
BALAMA
Контакти:

Мнениеот BALAMA » 06 сеп 2010 21:55

liool написа:
Един град-един отбор написа:Според мен тарторите ни са изключително безотговорни и те са причината за това. Моето уважение към всички, но на мача в Димитровград Бакала и неговата компания бяха МЪРТВО ПИЯНИ ... това си е тяхна работа - нека да пият, не е моя работа, но според мен трябва да има една групичка от хора, която да НАЛАГА КОНТРОЛ ВЪРХУ индивидите, които биха навредили на клуба като цяло! Евала правя единствено на Крум и на Челото, че винаги са позитивно настроени и мислят трезво! Крум прави каквото може в гостуванията, виждал съм го дори да удря малки, които са хвърляли бомби и предмети по терена - това е начина! Нека от агитката да се организират и да има 3-4 човека, които да отговарят за нормалното провеждане на мач! Нека да си подкрепяме отбора и да не бъдем вандали! Трибуната не е място, на което да избиеш комплекси и да се правиш на голям мъж! А дано малко от фен клуба се жегнат и направят нещо по въпроса!

А според мен май не е коректно да споемнаваш имена кой пиян и залян ако има нещо им го кажи на тях а не тук.Мисля че не е тук мястото

Напротив приятелю ЕВАЛА на момчето че работи с имена.На мен лично ми идваше лично да заведа бомбаджията при полицията,този път се спрях но следващия незнам.....
Ние сме първите фенове които участват в управлението на отбора си,нека сме първите които сами ще въведат ред в редиците си.
"Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек в пълния смисъл на думата"

в. "Знаме" бр. 23, 27 юли 1875 г. Христо Ботев

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Мнениеот Месершмит » 06 сеп 2010 21:59

Пичове, прави сте, до тук нищо не е станало.
Обаче като гледам нещата са на кантар... в първото селце където някой мангал погледне накриво някой подпийнал от нашите, а нашето момче само и това си чака за да набие някой индианец и куките като се намесят и караминелата е станала.
После шопите ще изпишат тонове мастило как сме най голямата шайка на планетата и как не трябва да ни има, което съответно рефлектира върху нещастниците от бфс......
Абе работата е вривоопасна на моменти, в агитката има толкова пияни, че не е истина.
Точно свърши мача с Чирпан двама на по 17-18 години които не можеха да ходят, толкова бяха пияни, просто седяхя и се придържаха, та те ме питаха как е свършил мача, добре че не ме питаха кой е играл:))) Ей на такива квото и да говориш и да обесняваш, мисля, че няма ефект, само шамар за врата може да има възпитателен ефкт и то до някъде!

Потребителски аватар
zuman1912
Контакти:

Мнениеот zuman1912 » 06 сеп 2010 22:08

Между другото и на мача с Раковски имаше една друпа тинеиджъри около мен които цял мач реваха шибани католици ,убии католиците и други от сорта и никои от тарторите не им направи забележка .Така че кои кого провокира нека всеки сам си реши но е недопустимо да се отнасяш така с месните защото е въпрос на време да се получи някои голям сакатлък .Затова на мача в кърджали дано няма изцепки на верска основа защото може да стане страшно.
Изображение

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 06 сеп 2010 22:12

zuman1912 написа:Между другото и на мача с Раковски имаше една друпа тинеиджъри около мен които цял мач реваха шибани католици ,убии католиците и други от сорта и никои от тарторите не им направи забележка .Така че кои кого провокира нека всеки сам си реши но е недопустимо да се отнасяш така с месните защото е въпрос на време да се получи някои голям сакатлък .Затова на мача в кърджали дано няма изцепки на верска основа защото може да стане страшно.

това е много жалко за тях , едно че не познават историята на клуба и друго не показват уважение към жълто-черния Раковски ...идиоти всякви има . кво да правиш
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Върни се в “Ботев”