Ботев-Загорец сряда 17-00ч. Колежа
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ботев-Загорец сряда 17-00ч. Колежа
Един човек нахлу на терена,другите 2ма,са ги арестували,защото не са си давали бирата,когато ушев им е искал 

такива мачове изобщо не трябва да ни притесняват по скоро мне ме притеснява поведението на наши превърженици който могат да се окажат фатални някъде след тяхните "геройски нахлувания"да отнесем наказание и да домакинстваме примерно в решаващ мач далеч от колежа
селски вземи си скункса не се сърди
За какво лишаване от домакинство говорите? Едно момче е прескочило оградата и са го хванали без да стъпи на терена и без да се прекъсва мача. Хвърлени са две факли ... и това е! Най-много 1000 лв. глоба (което не е малко предвид, че тези пари са на нашия си Ботев и отиват за глупости).
В момента Ботев е чист като сълза. Нямаме никакви предишни наказания, дори забележки. Правилника го промениха след срещата Монтана-ЦСКА и при безредици го отнасят домакините, независимо кой ги е причинил, защото не са осигурили достатъчно охрана и условия за безпроблемно протичане на срещата.
Много по-вероятно е ако има наказание, то да е за Димитровград, което би било гадно, защото те с нищо не са виновни, но това ще доведе да повече наши гостувания на Колежа.
От тук нататък трябва който изкарва глоби на отбора да ги плаща от собственият си джоб.
В момента Ботев е чист като сълза. Нямаме никакви предишни наказания, дори забележки. Правилника го промениха след срещата Монтана-ЦСКА и при безредици го отнасят домакините, независимо кой ги е причинил, защото не са осигурили достатъчно охрана и условия за безпроблемно протичане на срещата.
Много по-вероятно е ако има наказание, то да е за Димитровград, което би било гадно, защото те с нищо не са виновни, но това ще доведе да повече наши гостувания на Колежа.
От тук нататък трябва който изкарва глоби на отбора да ги плаща от собственият си джоб.
105 години / 4 поколения ботевисти!
- nik_bg1
- Контакти:
Няма мач който ще вземем с лекота,не се заблуждавайте
За всички които играят в нашата "В"група тази година ние сме най-големият дразнител,както бяха нафтата миналата година,всички видяхте какво им се случи...едвам трето място. Майора в една друга тема пита Мери защо играл този,защо играл онзи...Трябва да играят всичките.В периода в който навлизаме,сряда-неделя,добавим контузините, към тях и тези които ще бъдат наказани с картони,както и наказанията за целият отбор/на мача в Димитровград се видя,че ще има такива/,просто никой от нашите млади футболисти не може да издържи физически,особенно всички тези които смятаме за титуляри.
По темата...Победа с 3,4 гола разлика.Все пак коментара ми преди това се отнася за бъдещето...

По темата...Победа с 3,4 гола разлика.Все пак коментара ми преди това се отнася за бъдещето...

Победа и с един гол разлика ще си победа и три точки .Играта обаче трябва да е различна.И за какви наказания и нахлувания говорите незнам ако засадата която вдигнаха при 0-1 вече за нас беше при 0-0 ей тогава щеше да има за какво да говорим.
ultra1912 написа:Един човек нахлу на терена,другите 2ма,са ги арестували,защото не са си давали бирата,когато ушев им е искал
Егоисти

Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
- shamana1912
ultra1912 написа:Един човек нахлу на терена,другите 2ма,са ги арестували,защото не са си давали бирата,когато ушев им е искал
Ама после ушев се уплаши и донесе фланелката

Да ви кажа и паричната глоба не е малко наказание. Парите в момента ги даваме ние, така че дори и 500 лв. да е глобата, тя идва от нашите джобове. Явно не всички са осъзнали на кой е Ботев. Всяка изцепка вреди само и единствено на нас. Не познавам лично човекът който нахлу, но го знам като личност. Той обича да си попийва, луда глава е и е ЗАКЛЕТ БОТЕВИСТ открай време. Не е направил нищо лошо, а и доколкото знам за 24 часа е останал в ареста в Димитровград. Сега колкото и да говорим не е от значение, утре ще се реши дали ще ни лепнат наказание. Доколкото познавам БФС-то, няма начин да не отнесем нещо. Ще видим утре...
- rump_shaker
- Контакти:
БУЛТРАС написа:Да ви кажа и паричната глоба не е малко наказание. Парите в момента ги даваме ние, така че дори и 500 лв. да е глобата, тя идва от нашите джобове. Явно не всички са осъзнали на кой е Ботев. Всяка изцепка вреди само и единствено на нас. Не познавам лично човекът който нахлу, но го знам като личност. Той обича да си попийва, луда глава е и е ЗАКЛЕТ БОТЕВИСТ открай време. Не е направил нищо лошо, а и доколкото знам за 24 часа е останал в ареста в Димитровград. Сега колкото и да говорим не е от значение, утре ще се реши дали ще ни лепнат наказание. Доколкото познавам БФС-то, няма начин да не отнесем нещо. Ще видим утре...
това се опитах да кажа в другата тема!

Късно е да ни наказват за мача със Загорец. Най-много да ни задължат да играем с Хеброс в Харманли или със Сокол в Марково.
Не вярвам да има каквото и да е наказание ...

Не вярвам да има каквото и да е наказание ...

105 години / 4 поколения ботевисти!