rump_shaker написа:Pas, пиши ми на лично ако искаш да ти обясня малко. Ще ти кажа точно от кой и колко са дадени!!!! И КОГА и как са обещани

Няма кво да пишем тука. Но твърдо мога да ти кажа че пари за победа или равен бяха обещани. Както един от нашите ръководители каза, какво като са им дали, те немогат да се надскочат до толкоз че да бият Ботев. Както и се случи.
Радвай се на победата над Левски карлово и стига си писал глупсоти по форумите. Изкарваш едва ли не че най-голямата конспирация се прави срещу Нафтата този сезон. А и вашите ръководители се правят на дръж ми шапката. Кой си беше там вика - "терена на Левски е чуедесе, незнам защо неможаха да приемат Ботев.." - та той идиот ли ми кажи. На 1000 места и 1000 пати се обясни че, Карлово немогат да осигурят охрана и организират мач при очакващи се 2 000 човека гостуваща агитка!
Изглеждате смешни с тези ви декларации и безпочвени оплаквания. Ревете като девици за неща които нито са се случвали нито се случват, камо ли са тенденциозни!!! Ако бяхте толкоз добри колкото се изкарвате сега нямаше да оревавате света. Може да вземеш пример от нас. Нито се оплакваме, нито нищо защпото сме уверени в нашият си отбор и това което правим е да си го подкрепяме!
Нямам спомен да съм писал нещо, че има конспирация! Не ни хареса отлагането на мачове и местенето на домакинства, но това вече го коментирахме и го забравихме. Напротив, тук доста от вашите хора говорят за организация, за обещаване на пари, за стимули и всякакви задкулисни действия ви се привиждат, а от наша страна тези въпроси въобще не се повдигат в момента. Даже леко недоумяваме.
А ако тръгнем да търсим конспирация ние трябва да сме далеч по-активни - Нали е ясно и на децата, че договорката ви за домакинство с Карлово включва и натягане срещу нас? Няма илюзии по този въпрос. Просто не става вие да им дадете едни пари за домакинството без това да ги задължава да ни се опънат, доколкото могат. Само че, никой от нас нищо не е казал по въпроса - отидохме, бихме ги с 5:0 и се прибрахме, без да търсим оправдания и без да се оплакваме.
Аз, също така, ти гарантирам, защото го знам от човек от нашето ръководство, че Розова долина са ни скочили на 100% и даже са се заканвали дълго преди мача как ще ни откажат от борбата, като ще улеснят вас. Да си чул да търсим някакви конспирации? Никой нищо не е казал от нас, вие сте тръгнали на някакъв лов на вещици. Точно пък Димитровград, дето всеки ги бие, на мен ми беше ясно, че няма да ви вземат точки. Даже ме учудихте сериозно с тия мъки. Май при вас не са много наред нещата, щом побеждавате с толкова усилия.
Тепърва ще ви се хвърлят всички. На нас също. Какво им остава на малките отбори, къде да се заговори за тях иначе? Ще бъде жалко, ако търсим навсякъде странични фактори. Да не говорим, че вие сте доста по-облагодетелствани с наличието на много съперници в радиус от 40 км. около Пловдив (и Марица също) и това са ви естествените партньори, докато на нас само Созопол ни е по-наблизо, всичко друго е на над 100 км.