Добруджа - Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Green Beast

Re: Добруджа - Черно море

Мнениеот Green Beast » 06 сеп 2010 19:23

Sole написа:Черно море привлече нападател

Черно море се подсили с нов нападател. Това е изгоненият от Академик Мирослав Будинов, който трябва да реши проблемите на варненци в атака. След продължителната контузия на голмайстора Мирослав Манолов, Черно море изпитва сериозни затруднения с вкарването на голове. Варненци са отбелязали само 3 попадения в изиграните 5 кръга до момента. Будинов ще изкара пробен период на "Тича", но по всяка вероятност ще подпише с Черно море, който в момента се намира на 11-о място в класирането. За Академик Будинов има 52 мача и 21 отбелязани гола.
http://7sport.net/7sport/fb_a_grupa/d5858_2.htm

Поредната добра новина за феновете на Велизар.Досега ги топлеше мисълта,че е работил 7 години в клуба и познава отлично нашите юноши.Таяха надежда че ще започне налагането на наши момчета,които да горят в играта и да се радават като един Жоро Илиев.Мочета с големи зелени сърца.Да,ама не!Вместо да започне да налага един Илиян Капитанов по време на тази криза за нападатели в отбора,той взема ИЗГОНЕН ОТ АКАДЕМИК СФ!!!??? ИГРАЧ.СПОРЕД МЕН СЕГА ВЕЧЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА ПРЕЛЕЕ ЧАШАТА НА ТЪРПЕНИЕТО И НА ОЧАКВАЩИТЕ НАШИ ЮНОШИ В СЪСТАВА ФЕНОВЕ!

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 06 сеп 2010 19:31

В атака сме ялови,а какво имаме?Голмайсторът на юношеската лига до 17 г. - Атанас Илиев и голмайстора при 19 г. - Илиян Капитанов.Е,хайде,Атанас Илиев е малък още,макар,че Меси почна да играе на 17,но Капитанов е вече на 18 и при положение,че е най-добрия играч в цялата юношеска дивизия то неналагането му е неоправдано!И двете дивизии Черно Море е пръв,и в двете групи има ярко изразен голмайстор и лидер,особено ярко се очертава Капитанов,който е и национал на България.Категорично не одобрявам привличането на тоя Будинов.И изобщо съм ядосан на 2 неща:
1.Илиян Капитанов - ем не може да имаш най-добрия български юноша и да не го пускаш поне по 20 минути!Тъпо!
2.Даниил Ратников - досега блестеше в дубълите и при 19 г..Намирахме видеота със страхотни отигравания на Ратничето,които изумиха медиите,задаваха се въпроси...и какво?Не само,че не взеха Ратников в мъжете,ами по-лошо-вече не играе и за дубълите,да не показва там изумителните неща,да не питат хората въпросите с повишена трудност!
За Ратников и Капитанов няма никакво оправдание,те трябва да са титуляри в Черно Море,задължително,особено днес,особено сега...
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Cherno More
Контакти:

Мнениеот Cherno More » 06 сеп 2010 20:05

И аз съм черноморец, и аз искам отбора да върви нагоре, и аз искам да се налагат наши юноши, но трябва и малко реалисти да бъдем. Въпреки вкараните голове вчера, Илиян беше много слаб, вкара 2 от около 6-7 положения- чисти голови ситуации, освен това на 2-3 пъти сгреши при подаване към Румен Николов, който беше на празна врата, и като цяло не му спореше. Трябва му още малко време според мен. Навсякъде по света се купуват играчи, не може само на кадри от школата да се разчита, но да този Будинов ми е малко съмнителен и на мен. И в друг пост писах, Камен Трифонов и Румен Николов показват голямо израстване, на тях трябва да обърне внимание Велизар.

smallmouse
Контакти:

Мнениеот smallmouse » 06 сеп 2010 21:03

Green Beast написа:
Sole написа:Черно море привлече нападател

Черно море се подсили с нов нападател. Това е изгоненият от Академик Мирослав Будинов, който трябва да реши проблемите на варненци в атака. След продължителната контузия на голмайстора Мирослав Манолов, Черно море изпитва сериозни затруднения с вкарването на голове. Варненци са отбелязали само 3 попадения в изиграните 5 кръга до момента. Будинов ще изкара пробен период на "Тича", но по всяка вероятност ще подпише с Черно море, който в момента се намира на 11-о място в класирането. За Академик Будинов има 52 мача и 21 отбелязани гола.
http://7sport.net/7sport/fb_a_grupa/d5858_2.htm

Поредната добра новина за феновете на Велизар.Досега ги топлеше мисълта,че е работил 7 години в клуба и познава отлично нашите юноши.Таяха надежда че ще започне налагането на наши момчета,които да горят в играта и да се радават като един Жоро Илиев.Мочета с големи зелени сърца.Да,ама не!Вместо да започне да налага един Илиян Капитанов по време на тази криза за нападатели в отбора,той взема ИЗГОНЕН ОТ АКАДЕМИК СФ!!!??? ИГРАЧ.СПОРЕД МЕН СЕГА ВЕЧЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА ПРЕЛЕЕ ЧАШАТА НА ТЪРПЕНИЕТО И НА ОЧАКВАЩИТЕ НАШИ ЮНОШИ В СЪСТАВА ФЕНОВЕ!

С привличането на подобен изгонен анонимник Велизар за пореден път показа пълната си неадекватност и неуважение към феновете,които искат налагането на мом4етата от нашата школа.

smallmouse
Контакти:

Мнениеот smallmouse » 06 сеп 2010 21:11

The Sailor Man написа:В атака сме ялови,а какво имаме?Голмайсторът на юношеската лига до 17 г. - Атанас Илиев и голмайстора при 19 г. - Илиян Капитанов.Е,хайде,Атанас Илиев е малък още,макар,че Меси почна да играе на 17,но Капитанов е вече на 18 и при положение,че е най-добрия играч в цялата юношеска дивизия то неналагането му е неоправдано!И двете дивизии Черно Море е пръв,и в двете групи има ярко изразен голмайстор и лидер,особено ярко се очертава Капитанов,който е и национал на България.Категорично не одобрявам привличането на тоя Будинов.И изобщо съм ядосан на 2 неща:
1.Илиян Капитанов - ем не може да имаш най-добрия български юноша и да не го пускаш поне по 20 минути!Тъпо!
2.Даниил Ратников - досега блестеше в дубълите и при 19 г..Намирахме видеота със страхотни отигравания на Ратничето,които изумиха медиите,задаваха се въпроси...и какво?Не само,че не взеха Ратников в мъжете,ами по-лошо-вече не играе и за дубълите,да не показва там изумителните неща,да не питат хората въпросите с повишена трудност!
За Ратников и Капитанов няма никакво оправдание,те трябва да са титуляри в Черно Море,задължително,особено днес,особено сега...

Причината да не играе Ратничето при мъжете, е че не е симпатичен на велизар,а при юношите точно както пишеш ,за да не станем свидетели на някое от виртуозните му изпълнения и да не задаваме въпроси с повишена трудност.Предполагам че и Капитанов не играе по същата причина.Колко жалко за тези млади таланти,които велизар съсипва за да защити жалкото си его ,а и за нас феновете!И аз смятам че Ратников и Капитанов трябва да са титуляри сега в жалката ситуация,в която изпаднахме и ако велизар е толкова късоглед,че не може да го види да си ходи той.

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 06 сеп 2010 23:59

-----------------------Пиргов----------------------
Андреев--------Сашко------Дяков-------Тиаго
----------------------Димов------------------------
------------Жоро--------------Ратников------------
Капитанов--------------------------------Юруков
----------------------Жардел----------------------

Няма място за симпатии и антипатии!Тази 11-ка е тази която е в най-добра форма.Такъв състав съчетава стабилна защита с възможно най-класен дефанзивен халф като Димов.Янчо Андрев ще е по-добър на бека от Сашо,поне в момента,най-малкото е бърз като моторетка и дори да не се позиционира добре ще компенсира със скорост.В средата ще има много креативност в лицето на Ратников и Жоро.С тях двамата играта ще изобилства от добри пасове за нападателите.4-4-2 е много зле при нас,както и когато работим с 3-ма в защита.Затова в атака с 3-ма нападатели,тарана Жардел в центъра подкрепян от Капитанов и Юруков.Това са играчите в най-добра форма и с най-добри качества за момента.Няма нужда да се робува на имена.На мястото на Жардел застава Румен Николов ако играем на контра,или като смяна 2-рото полувреме.Но стига с тея симпатии и протекциите.Хич няма значение,че бил нов,Марадончо издиша-сяда на пейката до Велизар.Такава 11-ка ще доката феновете до екстаз,в нея ще има цели 5 юноши на клуба ако Николов е на терена и не броим варианта с Тошко Колев.Но в едно съм убеден,такъв състав ако се появи на терена в Севлиево просто ще нокаутира Видима с 0:3 без никакви проблеми,ще ги разгроми буквално.Велизар трябва да разбере,че играчите в лоша форма са Адемар,Сашо бероето,Божилов,Маркес(защото не е играл изобщо) и Марадончо.Тези не бива да играят в близките кръгове,от тях идват проблемите в играта
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

DanielGeorgiev
Контакти:

Мнениеот DanielGeorgiev » 07 сеп 2010 03:01

The Sailor Man написа:-----------------------Пиргов----------------------

Няма място за симпатии и антипатии!Тази 11-ка е тази която е в най-добра форма.Такъв състав съчетава стабилна защита с възможно най-класен дефанзивен халф като Димов.Янчо Андрев ще е по-добър на бека от Сашо,поне в момента,най-малкото е бърз като моторетка и дори да не се позиционира добре ще компенсира със скорост.В средата ще има много креативност в лицето на Ратников и Жоро.С тях двамата играта ще изобилства от добри пасове за нападателите.4-4-2 е много зле при нас,както и когато работим с 3-ма в защита.Затова в атака с 3-ма нападатели,тарана Жардел в центъра подкрепян от Капитанов и Юруков.Това са играчите в най-добра форма и с най-добри качества за момента.Няма нужда да се робува на имена.На мястото на Жардел застава Румен Николов ако играем на контра,или като смяна 2-рото полувреме.Но стига с тея симпатии и протекциите.Хич няма значение,че бил нов,Марадончо издиша-сяда на пейката до Велизар.Такава 11-ка ще доката феновете до екстаз,в нея ще има цели 5 юноши на клуба ако Николов е на терена и не броим варианта с Тошко Колев.Но в едно съм убеден,такъв състав ако се появи на терена в Севлиево просто ще нокаутира Видима с 0:3 без никакви проблеми,ще ги разгроми буквално.Велизар трябва да разбере,че играчите в лоша форма са Адемар,Сашо бероето,Божилов,Маркес(защото не е играл изобщо) и Марадончо.Тези не бива да играят в близките кръгове,от тях идват проблемите в играта

Особенно от Маркес идва голям проблем :lol: Стига глупости, беше контузен, но беше най - добър в предсезонната подготовка.

Потребителски аватар
krux
Контакти:

Мнениеот krux » 07 сеп 2010 10:02

Малко е идиотско да го мисля, но единствения начин нещо да се промени е да паднем 3-0 в Севлиево и да дойде някои треньор с мозък. Иначе всичко ще продължава по старому.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 07 сеп 2010 10:59

krux написа:Малко е идиотско да го мисля, но единствения начин нещо да се промени е да паднем 3-0 в Севлиево и да дойде някои треньор с мозък. Иначе всичко ще продължава по старому.

Не е идиотско колега.И на мен не ми е ясно,защо В.П. спря да разчита на юношите ни.Пролетта започна,след мача с Миньор,да налага Румбата,сега и той го няма.Защо?Поредния ми камък,в градина на треньора ни.
С поста ти,правя аналогия и с Трупата на Мъри.Толкова хора ще стискаме палци на Монтенегро,че Синоптика да си иде.
Само Черно море.

smallmouse
Контакти:

Мнениеот smallmouse » 07 сеп 2010 11:42

The Sailor Man написа:-----------------------Пиргов----------------------

Прекрасна схема,Велизар от тук само може да се учи.

Върни се в “Черно море”