Обръщение към футболните хулигани, които вредят на Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: Молба към феновете

Мнениеот Blue_Lion » 06 сеп 2010 20:02

rump_shaker написа:ясно ми е че няма да свъши работа, ама покарай нас можем на доста хора да повлияем. Аз като познавам такива хора, мога поне да им втълпя че това е просоттия и няма смисъл. Всеки от нас трябва да го направи. Всички ние сме част от агитката на отбора и познаваме доста от хората там. Ясно е че този форум не е място но да си изкажа виждането :)

Ми ето ти идея : Събери няколко съмишленика от тук и copy/paste на темата във форума на Ботев който е във вашия сайт ! Там може да дискутирате въпросния проблем,но той няма да се разреши,да знаеш ! И при нас го има,и при вас и при Локото и т.н. ! Просто като имаш големи агитки,това е нормално ! И аз не се кефя на некви 16 год. пишлемета които вместо да си подкрепят отбора седят зад некво Fred Perry и гледат лошо ама кво да ги правиш ! То не,че и аз съм много по-голям от тях,ама аз ако не отида на мач и не си оставя белия дроб в Сектор "Б" няма да съм аз,а на терена...квото такова ! Както и да е,пробвай това което ти казах,но очаквай и доста атаки срещу теб за такива думи,просто защото има различни хора,с различни разбирания за "добро прекарване на футболен мач" ! САМО ЛЕВСКИ :!:
Изображение

vanchev
Контакти:

Мнениеот vanchev » 06 сеп 2010 20:13

Искам да поздравя автора за хубавата тема. Не смятам, че мястото не и е тука, защото борбата срещу хулиганските прояви по стадионите трябва да се води от всички, които милеят за българския футбол. Ако няма такива прояви на стадиона ще е празник (между другото последните мачове на БОТЕВ бяха точно такива).

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 06 сеп 2010 20:15

rump_shaker написа:Искам да се обърна към феновете и по специално към онези които възприемат посещението на мачовете като масто за проява на хулиганско поведение. Отдавна мина времето, в което да рушиш, да се биеш, да вандалстваш бе модерно (може и да се бъркам но така мисля). Всъщност не е въпроса дали е модерно или не, ами нещата опират до нещо друго.

Моля ви всички, колкото и да искате да проявявате лошата страна на характерите си, СПРЕТЕ СЕ. Направете го заради самите вас. Направете го заради отбора който обичате, заради БОТЕВ.

На мен ми писна, заради някой си сульо на 15 години да не мога да гледам мач на моя отбор. Досега поне имаше причина. Ами сега ? КАКВА Е ТЯ? Всеки акт на вандалско поведение рефлектира върху отбора, респективно върху нас самите, защото поне за сега се водим ние собственици на клуба. Задръжте поривите си на недорасла комплексарщина, в името на всички тези които се бръкнаха по 240 лв, в името на всички тези които отдадоха всичко от себе си да работят за възраждането на нашият отбор, във ваше име. Разберете, че БОТЕВ това сме ние! С изцепките се наказваме ние самите. С всяка изцепка само ние ще страдаме а не някой друг!

Това е призив за напред. Защото наистина не искам отбора да страда заради нас, защото аз и както висчки се чувствам част от отбора.

+10000!
Доколкото разбрах и от хора от Димитровград, след мача е имало хора които са хвърляли камъни по колите и са чупили витрини. Защо??? Та аз лично видях, че в Димитровград има немалко ботевисти! А "буйните" ни фенове май искат хората да не харесват Ботев! Ботев има привърженици в цяла България и не трябва да ги отблъскваме с поведението на няколко комплексари!
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 06 сеп 2010 20:17

Както съм си мислил и преди , Христолов им идваше "дюшеш" на така наречните "ултраси" ( малоуници) .Винаги съм знаел че те правят мизерии не заради протест срещу Христолов.И не знам кой се връзва на тия неща че те са протестирали.
А иначе всеки от отборите с по-голяма публика има този проблем и мисля че точно тия които се смятат за шефове на фенклубовете трябва да въздействат.Ако не могат нека си го кажат и тогава да се знае че са "шефове на гъза си"!!!
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 06 сеп 2010 20:21

Тези типове нямат място на стадиона.За тях е важно не отбора да върви ,а да се напият и да чупят.Заради такива тъпаци много хора спряха да ходят по мачове. И тези ги има във всички отбори.
Кога най после ще имаме действщ закон?

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 06 сеп 2010 20:26

Много хубава тема, поздравления за автора! :) И при нас има "зрънца", които ме карат на моменти да се срамувам, че съм левскар. :evil: Колкото по-бързо изчистим (в буквалния смисъл) нашите агитки от такива олигофрени, толкова по-добре за нашите отбори, а оттук и за българския футбол! :) Успех на "Ботев" и ви чакаме след 2 години в "А" група, където винаги ви е било мястото! :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 06 сеп 2010 20:39

Такива гамени просто не трябва да се допускат до стадионите ! В повечето случаи обаче не става само дума за филмиране ,фред пери и стрийтс хулиганите ,а става дума за възпитанието в къщи !

lud
Контакти:

Мнениеот lud » 06 сеп 2010 20:39

v kardjali shte e interesno. :lol:

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Мнениеот Месершмит » 06 сеп 2010 20:44

Чудесна тема, аз самия щях да пускам подобна.
Както правилно отбелязаха обаче доста от хората, напрактика въпросните пишман "ултраси" едва ли четат този форум, но дето се вика поне на 1 да му влезе нещо в главата от написаното, пак ще е нещо!

Потребителски аватар
to6kata1912*
Контакти:

Мнениеот to6kata1912* » 06 сеп 2010 20:44

lud написа:v kardjali shte e interesno. :lol:

Явно този индивид е един от посочените от автора "хулигани" :evil: :evil:

Върни се в “Ботев”