Пращане на SMS от чужбина ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

Re: Моля,помогнете!

Мнениеот boston celtics » 06 сеп 2010 20:08

runnersa написа:
boston celtics написа:
runnersa написа:Направо с телефона без код пробва ли?
Да,пробвах...

А само с кода на въпросния щат без този на Америка? :roll: Се трябва да има верен вариант ;)
Хм,не съм пробвал така,просто ми се стори нелепо,но сега ще пробвам :) А да не би да е първо кода на щата и после на САЩ? :roll: :)[/quote]
Не знам приятел не съм пращал доСАЩ възможно е пробвай и двата варианта се трябва да уцелиш ;)[/quote]Aми ще пробвам всички варианти,пък дано някой стане :) Няма невъзможни неща :) Мерси много отново
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 06 сеп 2010 20:15

А само с кода на въпросния щат без този на Америка? :roll: Се трябва да има верен вариант ;)[/quote]Хм,не съм пробвал така,просто ми се стори нелепо,но сега ще пробвам :) А да не би да е първо кода на щата и после на САЩ? :roll: :)[/quote]
Не знам приятел не съм пращал доСАЩ възможно е пробвай и двата варианта се трябва да уцелиш ;)[/quote]Aми ще пробвам всички варианти,пък дано някой стане :) Няма невъзможни неща :) Мерси много отново[/quote]
Ако има някой от колегите който скоро е пращал до Щатите да каже аз не съм! В Интернет намирам само идей как да се пращат безплатни смс от някви програми и сайтове не знам дали това ще ти върши работа защото доколкото разбрирам бързаш:
http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=871
http://www.all4smartphone.com/forum/vie ... 8523096559
Последна промяна от runnersa на 06 сеп 2010 20:19, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 06 сеп 2010 20:16

Колега, изписваш първо 001 за САЩ. След това изписваш кода за съответния щат (област) - само за Ню Йорк и региона има няколко кода, един от тях е 315. След това изписваш 7-цифрения номер: ххх хххх. Ако пак не се получи, даваш поръчка. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

Мнениеот boston celtics » 06 сеп 2010 20:18

Captain Stottlemeyer написа:Колега, изписваш първо 001 за САЩ. След това изписваш кода за съответния щат (област) - само за Ню Йорк и региона има няколко кода, един от тях е 315. След това изписваш 7-цифрения номер: ххх хххх. Ако пак не се получи, даваш поръчка. :)
Този начин го пробвах,ама не стана...А да не би трябва и да напиша и кода на съответният град,а не само на щата :roll:
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...

Потребителски аватар
amorozo
Контакти:

Мнениеот amorozo » 06 сеп 2010 20:23

а, ако се обадиш на оператора си и го попиташ как стоят нещата :)

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 06 сеп 2010 20:40

boston celtics написа:
Captain Stottlemeyer написа:Колега, изписваш първо 001 за САЩ. След това изписваш кода за съответния щат (област) - само за Ню Йорк и региона има няколко кода, един от тях е 315. След това изписваш 7-цифрения номер: ххх хххх. Ако пак не се получи, даваш поръчка. :)
Този начин го пробвах,ама не стана...А да не би трябва и да напиша и кода на съответният град,а не само на щата :roll:

Значи, в САЩ има т.н. NPA - код, който е различен за всеки щат, област, град. Потърси в Google телефонния код (начина за набиране) на съответния град, примерно Бостън ;) . Кодът за Щатите се е 001, а номерът е 7-цифрен, независимо дали абонатът живее във Бостън или в палатка някъде из Скалистите планини. :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Мнениеот crazy_one » 06 сеп 2010 20:52

Моето мнение е, че телефона на който пишеш е изклучен или няма обхват, затова не го получава смс-а.
Иначе правилния вариант е (кода на САЩ) + (кода на щата) +(номера).

Успех
LIVERPOOL RULZZ

zarito
Контакти:

Мнениеот zarito » 06 сеп 2010 21:26

Пичове,

Само да ви осведомя за някои неща - в САЩ градовете нямат кодове :) Всеки щат си има по няколко кода в зависимост от броя на жителите в определения щат може да са 3-4 или 20-30 (кодове на щатите се състоят от 3 цифри - 212, 503, 202 и т.н.). Правилният начин е 001 - ххх (код на щата) - ххх хххх (след това 7-цифрен номер ни повече ни по-малко). Можеш да пробваш и с +1 отпред вместо 001, понякога в зависимост от телефона има разлика. Пробвал съм го хиляди пъти от БГ и си работи всеки път, така че или имаш някакъв грешен номер или нещо с телефончето ти не е наред.

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 06 сеп 2010 21:33

zarito написа:Пичове,

Само да ви осведомя за някои неща - в САЩ градовете нямат кодове :) Всеки щат си има по няколко кода в зависимост от броя на жителите в определения щат може да са 3-4 или 20-30 (кодове на щатите се състоят от 3 цифри - 212, 503, 202 и т.н.). Правилният начин е 001 - ххх (код на щата) - ххх хххх (след това 7-цифрен номер ни повече ни по-малко). Можеш да пробваш и с +1 отпред вместо 001, понякога в зависимост от телефона има разлика. Пробвал съм го хиляди пъти от БГ и си работи всеки път, така че или имаш някакъв грешен номер или нещо с телефончето ти не е наред.

Е най-после някой запознат да даде информация :)
Е как по няколко кодове по принцип кодовете не са ли тези
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0% ... 0%BA%D0%B0
А то верно, че за по-големите щатове има по няколко кода :? :lol:
Последна промяна от runnersa на 06 сеп 2010 21:52, променено общо 1 път.

svis2ov
Контакти:

Мнениеот svis2ov » 06 сеп 2010 21:38

Ето ти решение за проблема: +1727........Работи. Пробжал сам го в БГ. Проблемът е , че повечето оператори в Европ.Съюз не признават 001, ами +1 за код на Щатите!!! Успех! :)

Върни се в “Архив”