Пращане на SMS от чужбина ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

Re: Моля,помогнете!

Мнениеот boston celtics » 06 сеп 2010 19:22

sky1 написа:Сега гледам телефона на един приятел живеещ в Масачузетс.Телефона му е мобилен-започва с 001-508-..... номера.508 е кода на МА.В гугъл има инфо за всеки щат.
Аха,мерси,сега ще се опитам да намеря ;)
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...

Потребителски аватар
Botev Vraca :)
Контакти:

Мнениеот Botev Vraca :) » 06 сеп 2010 19:23

boston celtics написа:
NIKSANA написа:пиши с 00 и няма да сбъркаш... например ако искаш да набереш телефон в бг 088388хххх пишеш:
0035988388хххх...
ползвай 001 и си перфектен
аа,значи трябва да напиша и 359 отпред ли??? :roll: :)

da no samo kogato si izvan BG pi6e6 koda na Balgaria 00359 ina4e ako si si v BG nqma da ima problemi napravo nomera :) :) :lol: :lol:
Господ е с мене като мощен и страшен защитник :)

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 06 сеп 2010 19:51

Да бяхте отавили частта от мнението ми което беше от полза за човека ето ги отново кодовете на щатите, но пак повтарям, че доколкото знам при смс не е нужно да се пишат кодове, а направо телефона поне за Англия е така за Щатите не знам:
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0% ... 0%BA%D0%B0

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

Мнениеот boston celtics » 06 сеп 2010 19:56

runnersa написа:Да бяхте отавили частта от мнението ми което беше от полза за човека ето ги отново кодовете на щатите, но пак повтарям, че доколкото знам при смс не е нужно да се пишат кодове, а направо телефона поне за Англия е така за Щатите не знам:
BБлагодаря ти много :) Аз пробвах по всичките начини,ама май нищо не стана :oops:
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 06 сеп 2010 19:57

boston celtics написа:
runnersa написа:Да бяхте отавили частта от мнението ми което беше от полза за човека ето ги отново кодовете на щатите, но пак повтарям, че доколкото знам при смс не е нужно да се пишат кодове, а направо телефона поне за Англия е така за Щатите не знам:
BБлагодаря ти много :) Аз пробвах по всичките начини,ама май нищо не стана :oops:

Направо с телефона без код пробва ли?

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

Мнениеот boston celtics » 06 сеп 2010 19:58

runnersa написа:
boston celtics написа:

Направо с телефона без код пробва ли?
Да,пробвах...

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 06 сеп 2010 19:59

Направо с телефона без код пробва ли?[/quote]Да,пробвах...[/quote]
А само с кода на въпросния щат без този на Америка? :roll: Се трябва да има верен вариант ;)

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

Мнениеот boston celtics » 06 сеп 2010 20:02

runnersa написа:Направо с телефона без код пробва ли?
Да,пробвах...[/quote]
А само с кода на въпросния щат без този на Америка? :roll: Се трябва да има верен вариант ;)[/quote]Хм,не съм пробвал така,просто ми се стори нелепо,но сега ще пробвам :) А да не би да е първо кода на щата и после на САЩ? :roll: :)

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 06 сеп 2010 20:03

boston celtics написа:
runnersa написа:Направо с телефона без код пробва ли?
Да,пробвах...

А само с кода на въпросния щат без този на Америка? :roll: Се трябва да има верен вариант ;)[/quote]Хм,не съм пробвал така,просто ми се стори нелепо,но сега ще пробвам :) А да не би да е първо кода на щата и после на САЩ? :roll: :)[/quote]
Не знам приятел не съм пращал доСАЩ възможно е пробвай и двата варианта се трябва да уцелиш ;)

Върни се в “Архив”