Преди 85 години "Владислав" става първия български шампион!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
stoyan_17
Контакти:

Re: Преди 85 години "Владислав" става първия български шампион!

Мнениеот stoyan_17 » 06 сеп 2010 17:45

Ето какви са фактите. Предшественикът на „Черно море” – „Тича” е шампион през 1938 г., а „Владислав” е шампион през 1925, 1926 и 1934 г. През 1945 г. „Тича” и „Владислав” се обединяват под името „ТВ-45”, но това не означава, че наследникът на „ТВ-45” – „Черно море” може да си присвои успехите и на „Тича”, и на „Владислав”. Ясно е, че когато два клуба се обединяват, наследникът може да приеме актива само на единия от тях. На кой от тях, разбира се, решават тези, които извършват обединението – представителите на съответните клубове.

В своята история „Черно море” винаги е бил приемник на актива на „Тича”, защото е прил неговата година на основаване – 1913-та, а не тази на „Владислав” – 1921 г. Затова категорично може да се каже, че „Черно море” е наследник на успехите единствено на „Тича”! Защото не може хем да е създаден през 1913 г., когато е основан „Тича”, хем да си присвоява успехите на „Владислав”. Все пак това са два различни клуба, които години наред са били съперници помежду си. В противен случай се стига до абсурда, че „Черно море” през 1938 г. е едновременно шампион („Тича”) и вицешампион („Владислав”)! Не може един клуб в едно и също първенство да има две различни класирания!
Не спори с глупака!Първо ще те свали до нивото си и после ще те бие с опит.

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 06 сеп 2010 18:02

Дрън дрън дрън....тогава Левски да не си присвоява успехите на Левски-Спартак,да върне трофеите спечелени с Добромир Жечев и Павел Панов,на Динамо и т.н.,а Спартак Вн-на ЖСК Спартак-който е обединение на Локомотив Вн и Спартак и от Локомотив Вн идват играчите Живко Господинов и Пламен Гетов например,в тамошната школа те започват да играят футбол.Ботев Пд също да не си преписва успехите на Тракия,които е обединение на Ботев Пд и Спартак Пд :!:
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Потребителски аватар
urbano
Контакти:

Мнениеот urbano » 06 сеп 2010 18:59

Владислав са Черно море, колкото Спортклуб са Локомотив Пловдив и АС-23 са ЦСКА. Който както си иска така да разбира историята и да си я преписва, пренаписва и изобщо както им е най -сгодно на хората. Ако Владислав не бяха ставали шампиони сега никой нямаше да ги помни и да си ги преписва.

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 06 сеп 2010 19:07

urbano написа:Владислав са Черно море, колкото Спортклуб са Локомотив Пловдив и АС-23 са ЦСКА. Който както си иска така да разбира историята и да си я преписва, пренаписва и изобщо както им е най -сгодно на хората. Ако Владислав не бяха ставали шампиони сега никой нямаше да ги помни и да си ги преписва.

Е,и вие няма как да сте Тракия нали,след като половината Тракия е Спартак Пд?Но си преписвате всички трофеи,успехи и медали от времето на Тракия?Владислав е част от Черно Море,изконна част.Владислав като клуб се създава след отделяне от Тича,така,че по един или друг начин историята си знае работата и пак събирата двата отбора.Днешните екипи на Черно Море са наследство не от Тича,а от Владислав!Владислав е зелено-белия отбор чиито цветове са днес цветове на Черно Море.Червено-бялото на Тича например е изхвърлено изобщо от цветовете на Черно Море заместено от синьо-бялото,символ на ВМС.
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Потребителски аватар
urbano
Контакти:

Мнениеот urbano » 06 сеп 2010 19:48

The Sailor Man написа:
urbano написа:Владислав са Черно море, колкото Спортклуб са Локомотив Пловдив и АС-23 са ЦСКА. Който както си иска така да разбира историята и да си я преписва, пренаписва и изобщо както им е най -сгодно на хората. Ако Владислав не бяха ставали шампиони сега никой нямаше да ги помни и да си ги преписва.

Е,и вие няма как да сте Тракия нали,след като половината Тракия е Спартак Пд?Но си преписвате всички трофеи,успехи и медали от времето на Тракия?Владислав е част от Черно Море,изконна част.Владислав като клуб се създава след отделяне от Тича,така,че по един или друг начин историята си знае работата и пак събирата двата отбора.Днешните екипи на Черно Море са наследство не от Тича,а от Владислав!Владислав е зелено-белия отбор чиито цветове са днес цветове на Черно Море.Червено-бялото на Тича например е изхвърлено изобщо от цветовете на Черно Море заместено от синьо-бялото,символ на ВМС.

Ти луд ли си или просто така си пишеш? 2-ма играчи от Спартак отиват в Тракия, 2-ма!! Всички останали са от Ботев Пловдив. Тракия играе в жълто и черно също както и Ботев. Виж ТВ-45 с какви цветове са - синьо и емблемата на Черно море е синя, до 60те години играете в синьо, Тича са червени, Владислав са зелени. Черно море са нов отбор създаден от 2 стари отбора. Същото е и с ПСЖ, Сампдория, Рода и т.н. Ако искате се пишете че сте наследници и на Черноморец Одеса, така ще е още по-яко.

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 06 сеп 2010 19:55

НИКОГА не сме играли в синьо!Синьо-бялото рае е символ на ВМС,а Черно Море по онова време е отбор на ВМС и затова играе в синьо-бяло.Още преди 1960 отново си играем с традиционното зелено ;)

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 06 сеп 2010 19:57

и впрочем,ти на кой отбор си фен?Ботев го закриха,нали?Край,успехите му и всичко е аут.Ти си фен на отбор преименуван на Ботев,създаден 2010 г. и без никакви успехи,нали така?

Потребителски аватар
urbano
Контакти:

Мнениеот urbano » 06 сеп 2010 20:14

ХАХАХА Дааа, няма го стария Ботев, иска ви се, ама има само един Ботев Пловдив. Една фирма умря, друга идва, но отбора и привържениците са едни и същи. И когато е било АФД Тракия пак е било така и за това по трибуните се викаше "Ботев, Ботев". Можеш както искаш да го наричаш на нас не ни пука. Като толкова много искате да сте Тича или Владислав прекръстете си отбора. Веднага след 10 ноември 1989 си върнахме истинското име, същото го направиха и Левски София. Ние знаем кои сме и за това така сме го направили. Вие може да сте Тича, може да сте Владислав, но не може да сте и Владислав и Тича :)

http://s51.radikal.ru/i133/1009/d2/e631128ad592.jpg

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 06 сеп 2010 20:19

urbano написа:ХАХАХА Дааа, няма го стария Ботев, иска ви се, ама има само един Ботев Пловдив. Една фирма умря, друга идва, но отбора и привържениците са едни и същи. И когато е било АФД Тракия пак е било така и за това по трибуните се викаше "Ботев, Ботев". Можеш както искаш да го наричаш на нас не ни пука. Като толкова много искате да сте Тича или Владислав прекръстете си отбора. Веднага след 10 ноември 1989 си върнахме истинското име, същото го направиха и Левски София. Ние знаем кои сме и за това така сме го направили. Вие може да сте Тича, може да сте Владислав, но не може да сте и Владислав и Тича :)

Ах как се извъртя мазно мазно когато по твоята логика излиза,че сте в момента наследници на традициите и успехите на Металик Сопот.Да,няма го стария Ботев,защото,за да го имаше първо трябва да му се платят дълговете.Няма кой да ги плати - ликвидация,край.Ти викаш за отбора Металик преименуван на Ботев,това е истината :)

Потребителски аватар
urbano
Контакти:

Мнениеот urbano » 06 сеп 2010 20:27

The Sailor Man написа:
urbano написа:ХАХАХА Дааа, няма го стария Ботев, иска ви се, ама има само един Ботев Пловдив. Една фирма умря, друга идва, но отбора и привържениците са едни и същи. И когато е било АФД Тракия пак е било така и за това по трибуните се викаше "Ботев, Ботев". Можеш както искаш да го наричаш на нас не ни пука. Като толкова много искате да сте Тича или Владислав прекръстете си отбора. Веднага след 10 ноември 1989 си върнахме истинското име, същото го направиха и Левски София. Ние знаем кои сме и за това така сме го направили. Вие може да сте Тича, може да сте Владислав, но не може да сте и Владислав и Тича :)

Ах как се извъртя мазно мазно когато по твоята логика излиза,че сте в момента наследници на традициите и успехите на Металик Сопот.Да,няма го стария Ботев,защото,за да го имаше първо трябва да му се платят дълговете.Няма кой да ги плати - ликвидация,край.Ти викаш за отбора Металик преименуван на Ботев,това е истината :)

Да и за Шипка Пловдив викам, и за АФД Тракия викам :) Как съм се заблудил толкова години, мисля си че съм за един отбор, а сега тук се оказва че бил друг....А бе изобщо какво се правя и аз на интересен. Както искате така си бройте годините и титлите и цветовете. Ако искате нас ни пишете създадени 2012 и си пишете че сме напълно нов клуб, нищо общо с Ботев Пловдив. Хората обаче които знаят трудно можете да ги заблудите. Черно море е клуб създаден през 1945 и чак май през 1958 или 59 приема името Черно море.

Върни се в “Черно море”