Трактов, Мирчо Димитров защо осъди ЦСКА преди месец и половина?Да си чул за заведено дело от мениджър срещу изброените от теб европейски отбори?Вие въобще правите ли разлика между задължения към кредитни институции и задължения към държавата?Откога МФВС е кредитна институция, та ви кредитира, като не си иска наема по законно изискуемият път?Само това стига, за да сте неизрядни.
Между другото, постоянното разсрочване обикновено вдига лихвите, което прави задълженията още по-тежки...това за нормалните кредитополучатели.Как е за ЦСКА не мога да знам.
„Кръг за ЦСКА”: Кризата в ЦСКА достигна дъното
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: „Кръг за ЦСКА”: Кризата в ЦСКА достигна дъното
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:Обръщаме се към ръководството на БФС: Бяхте велики футболисти. Като шефове на футбола в България се представяте доста зле. Не оставяйте съмнение, че чрез задкулисни действия се опитвате да дирижирате класирането в първенството. Не оставяйте съмнение, че участвате в нечестни машинации. Внимавайте, ще ви се потърси сметка!
Казано на нормален език:
Ако не е шампион ЦСКА, то класирането е дирижирано!
Как ще им търсите сметка, пичове?

- vratar4eto
- Контакти:
Тъкмо се уплаших , че днес няма да има декларация 

Кашчей написа:Трактов, Мирчо Димитров защо осъди ЦСКА преди месец и половина?Да си чул за заведено дело от мениджър срещу изброените от теб европейски отбори?Вие въобще правите ли разлика между задължения към кредитни институции и задължения към държавата?Откога МФВС е кредитна институция, та ви кредитира, като не си иска наема по законно изискуемият път?Само това стига, за да сте неизрядни.
Между другото, постоянното разсрочване обикновено вдига лихвите, което прави задълженията още по-тежки...това за нормалните кредитополучатели.Как е за ЦСКА не мога да знам.
Между другото железничарю, няма постоянно разсрочване.Разсрочването е еднократно действие, а лихвата е върху дължимата сума, т.е колкото е по-голяма сумата, толкова и лихвата и обратно.А сега дай по същество, имаш ли да добавиш нещо по темата,добави, нямаш ли..и теб да те няма
TPAtkov написа:Кашчей написа:Трактов, Мирчо Димитров защо осъди ЦСКА преди месец и половина?Да си чул за заведено дело от мениджър срещу изброените от теб европейски отбори?Вие въобще правите ли разлика между задължения към кредитни институции и задължения към държавата?Откога МФВС е кредитна институция, та ви кредитира, като не си иска наема по законно изискуемият път?Само това стига, за да сте неизрядни.
Между другото железничарю, няма постоянно разсрочване.Разсрочването е еднократно действие, а лихвата е върху дължимата сума, т.е колкото е по-голяма сумата, толкова и лихвата и обратно.А сега дай по същество, имаш ли да добавиш нещо по темата,добави, нямаш ли..и теб да те няма
Имам...и не си ти човекът, който ще ми каже къде да съм и къде-не!Как става тогава така, че този наем го разсрочвате с години?Как става, че продължавате да разсрочвате и задълженията към НАП и НОИ?Или изплащате старите, а разсрочвате новите?А те не се ли натрупват като едно задължение?Нищо не спомена за осъждането от Мирчо Димитров, или то не влиза в графата задължения и сигурно ще го плащате разсрочено и него?!?
Казах, че за заеми от банки и други кредитни институции не говоря, но пак ще питам откога МФВС е кредитна институция в България, та ви кредитира с невземането на наема по нормално изискуем начин?
А дъното все още не сте го стигнали, защото постоянно има водолази, които ви побутват нагоре, за да поемете въздух.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:TPAtkov написа:Кашчей написа:Трактов, Мирчо Димитров защо осъди ЦСКА преди месец и половина?Да си чул за заведено дело от мениджър срещу изброените от теб европейски отбори?Вие въобще правите ли разлика между задължения към кредитни институции и задължения към държавата?Откога МФВС е кредитна институция, та ви кредитира, като не си иска наема по законно изискуемият път?Само това стига, за да сте неизрядни.
Имам...и не си ти човекът, който ще ми каже къде да съм и къде-не!Как става тогава така, че този наем го разсрочвате с години?Как става, че продължавате да разсрочвате и задълженията към НАП и НОИ?Или изплащате старите, а разсрочвате новите?А те не се ли натрупват като едно задължение?Нищо не спомена за осъждането от Мирчо Димитров, или то не влиза в графата задължения и сигурно ще го плащате разсрочено и него?!?
Казах, че за заеми от банки и други кредитни институции не говоря, но пак ще питам откога МФВС е кредитна институция в България, та ви кредитира с невземането на наема по нормално изискуем начин?
А дъното все още не сте го стигнали, защото постоянно има водолази, които ви побутват нагоре, за да поемете въздух.
Дай ми определение за нормално изискуем начин.МФВС е държавен орган, на същата тази, дето дължи 70 млн. лева на Титан за сметосъбирането. Разсрочени са старите задължения, какво не разбираш в схемата?
- aleks751226
- Контакти:
Даниел Младенов написа:Господа панчеревци, кръгове, квадрати, ромбове и тем подобни, ще кажа сами едно ЖАЛКИ СТЕ!!!!!!
Обръщаме се към собствениците на отбора: Те са малоумни и гледат само как да печелят от вас
Обръщаме се към спортно-техническото ръководство: Горе долу и те само заради заплатата май са там
Обръщаме се към футболистите на ЦСКА: Те толкова си могат, а и в Син Сити е по яко отколкото на стадиона
Обръщаме се към привържениците на ЦСКА: Вие сте си толкоз 300-400 човека верни фенове другото са антилевскари(комунисти)
Обръщаме се към ръководството на БФС: Точно това "синьо" БФС ви спаси сега да не правите компания на Ботев
Обръщаме се към съперниците: Няма привърженици на друг отбор, който да са по-злоради от вашите. Примери: Непрестанните заяждания за Бате, Дебрецен, Жилина, 1-17 и тем подобни(това са най-скорошмите, да не споменавам Антверпен, Олимпия и др.), фоерверките на мача с Барса, подкрепата на чужд отбор навръх 3 март, подкрепата на турски отбори и мн други и мн други
Аз мога да ви пожелая само едно - скорошното ви изпращане във В група да си правите компания с другия комунистически отбор от Пловдив
ti pak kvo pravi6 tyk be GOVEDO
!. Научих, че животът е корав, но аз сьм по-корав от него. Научих,че трябва да съм дявол, за да не ме пращат по дяволите..НАУЧИХ ГО, НО ПО ТРУДНИЯ НАЧИН!!!!И помнете - не е важно какъв е човек отвън, ако е пълен боклук отвътре...!
промени
промени
bigbonusprize написа:4oKuTo написа:Левски е с далееееееееееееееч повече протекции от Тракия през комунизма... След чорбата най-много превилегии имат сините, така че не знам какво реват за комунистически отбори. Ако те бяха някакъв революционен отбор, вечно низвергнати и гонени, изобщо нямаше да се оставят да имат толкова титли и купи през Татово време и да бият отбора на партията с по 7 гола.И преди и сега Левски е отбора на народа. Предвид режима не е можело да нямаме фенове комунисти. Ама комунистите да те създадат си е друго нещо...
Е АЗ мислех че са ви създали мангали а то се оказа че и комунисти е имало ........бахти наглите комунистически прасета са тия геренци бе деба.......
НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ
TPAtkov написа:Кашчей написа:TPAtkov написа:Между другото железничарю, няма постоянно разсрочване.Разсрочването е еднократно действие, а лихвата е върху дължимата сума, т.е колкото е по-голяма сумата, толкова и лихвата и обратно.А сега дай по същество, имаш ли да добавиш нещо по темата,добави, нямаш ли..и теб да те няма
Дай ми определение за нормално изискуем начин.МФВС е държавен орган, на същата тази, дето дължи 70 млн. лева на Титан за сметосъбирането. Разсрочени са старите задължения, какво не разбираш в схемата?
Титан откога са сключили договор с държавата, а не с общината?
Нормално изискуем начин в този случай е чрез съда, или има и друга инстанция, която разрешава подобни казуси?И не казвай, че Държавата дължи нещо на ТИТАН-АС за сметопочистване, защото е леко смешно.
Казваш, нови задължения нямате.Плаща се всичко дължимо, като едновременно с това се плащат и разсрочените стари

Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- Даниел Младенов
- Контакти:
aleks751226 написа:Даниел Младенов написа:Господа панчеревци, кръгове, квадрати, ромбове и тем подобни, ще кажа сами едно ЖАЛКИ СТЕ!!!!!!
Обръщаме се към собствениците на отбора: Те са малоумни и гледат само как да печелят от вас
Обръщаме се към спортно-техническото ръководство: Горе долу и те само заради заплатата май са там
Обръщаме се към футболистите на ЦСКА: Те толкова си могат, а и в Син Сити е по яко отколкото на стадиона
Обръщаме се към привържениците на ЦСКА: Вие сте си толкоз 300-400 човека верни фенове другото са антилевскари(комунисти)
Обръщаме се към ръководството на БФС: Точно това "синьо" БФС ви спаси сега да не правите компания на Ботев
Обръщаме се към съперниците: Няма привърженици на друг отбор, който да са по-злоради от вашите. Примери: Непрестанните заяждания за Бате, Дебрецен, Жилина, 1-17 и тем подобни(това са най-скорошмите, да не споменавам Антверпен, Олимпия и др.), фоерверките на мача с Барса, подкрепата на чужд отбор навръх 3 март, подкрепата на турски отбори и мн други и мн други
Аз мога да ви пожелая само едно - скорошното ви изпращане във В група да си правите компания с другия комунистически отбор от Пловдив
ti pak kvo pravi6 tyk be GOVEDO
Mn si smel taka anonimen nali