Мнениеот killer » 06 сеп 2010 16:58
Две мутри отиват на екскурзия в Бразилия. Стигнали до Рио, екскурзовода строил групата и им казал: "Вижте сега, по-внимателно с местните, че половината имат СПИН, а останалата половина са туберкулозни." Едната мутра си чоплела нещо носа и не дочула хубаво, та попитала друга:
- Абе, кво каза тоя?
- Можем да чукаме само тия където кашлят!
Една мутра си стои пред офиса и си гледа нещо пръста. Идва друга мутра и го пита:
- Кво гледаш бе, Картоф?
- Абе Тиква, това под ноктите ми какво е бе, лайно или пясък?
- Дай да видя ... я ... ми лайно е.
- Бе и аз това си мисля, откъде в гъза ми пясък?!
Манго и Айшето ще ходят на море с влак. Качват се на Централна гара, оказва се, че са сами в купето. Тъкмо събрали седалките, опънал се Манго и вратата на купето се отваря и на прага застава един огромен, мускулест негър. Застава и почва да ги оглежда - Манго, Айшето, пак Манго, пак Айшето. Манго си прибрал крачетата, обул джапанките и леко-леко покрай негъра и се изсулил от купето. Отишъл във вагон-ресторанта, цял нощ бири, кебапчета - какво си купил, какво дояждал ...
На сутринта Манго слиза на гара Варна и търси Айшето. По едно време Айшето се показва от вагона, ама едва ходи.
- Вай, Мангоооооооо, туй черното негър цяла нощ ме таковал. Отпред слагал, отзад слагал, в устата слагал - цяла нощ ма е таковал ...
- Тъй, тъй Айше ... Аз само кат` видял си рекъл "Ба,тоз ше ебе някого!".