Собствениците на ЦСКА нареждат на Гьоре на кои играчи да раз

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Собствениците на ЦСКА нареждат на Гьоре на кои играчи да раз

Мнениеот Червени_шампиони » 06 сеп 2010 12:40

Нападателят Мишел Платини е върнат в първия отбор на ЦСКА по заръка лично на собствениците Димитър Борисов и Иво Иванов, твърди "7 дни спорт". Бразилецът беше натирен от предишния треньор Павел Дочев, а в началото и новият Гьоре Йовановски не броеше Мишел за жив. Шефовете на червените обаче са провели дълъг разговор с македонеца и са му обяснили, че играчът трябва да получи нов шанс за изява. Основната причина е участието на ЦСКА в груповата фаза на Лига Европа, а целта - Платини да бъде забелязан и най-накрая да премине в друг отбор за определена сума. В момента червените могат само да спечелят от него, защото не му плащат заплата. Както е известно, от УЕФА наказаха бразилеца да не получава пари в следващата година и половина заради самоволното му напускане през зимата.

Освен за връщането на Платини, Борисов и Иванов съветвали Гьоре и за състава му. Титаните държат скъпо платените нови чужденци да играят често, за да избият средствата, дадени за тях, и ако може, също да бъдат трансферирани през зимната пауза на първенството. С най-големи шансове да напуснат ЦСКА още след Нова година са Грегори Нелсън и Джузепе Акуаро.

Като любимец на шефовете вече се слави и младият аржентинец Лукас Трекаричи. Обявеният преди време за новия Меси футболист се очаква да започне титуляр в дербито с Литекс на 11 септември.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Re: Собствениците на ЦСКА нареждат на Гьоре на кои играчи да раз

Мнениеот Червени_шампиони » 06 сеп 2010 12:41

Тия двама боклуци започват да ме дразнят.Дано скоро да има нахлуване, че ми писна да се подиграват и с нас и с Гьоре и с футболистите.

ВЪН ТИТАНИТЕ ОТ ЦСКА!
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 06 сеп 2010 12:46

Отборът на Цска буквално се е превърнал в бит пазар. Дори нови играчи като Акуаро и Нелсън (може би най-качественото ви попълнение, според скромното ми мнение, а защо не започва титуляр в мачовете си остава загадка), вече се мисли за тяхна продажба. Абсурдна работа. Феновете са най-потърпевши от това.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 06 сеп 2010 12:47

Брат,че титаните са боклуци мисля,че на всички е ясно,но недей вярва на всичко.

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 06 сеп 2010 12:49

само като видя каде написано и ми става ясно колко вярно но има тъпи парчета като автора на темата които немогат да се осетят че по тоя начин само пречат а не помагат :evil: затова трябва да казваме ФАКОФ НА ТАКИВА ТРАВЕСТИТИ
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 06 сеп 2010 12:53

Ей компаньонка на ТИТАНИТЕ, а от къде си сигурен, че не е точно така бе боклук!
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 06 сеп 2010 12:55

Червени_шампиони написа:Тия двама боклуци започват да ме дразнят.Дано скоро да има нахлуване, че ми писна да се подиграват и с нас и с Гьоре и с футболистите.

ВЪН ТИТАНИТЕ ОТ ЦСКА!

Дано има нахлуване викаш, ами ако този път БФС си свърши работата и ни изрита от "А" група, тогава пак ли ще се кефиш на нахлуването ?

Стига с вашата истерия, пускат ви някакви жълти новини и вие веднага се хващате, като приемате всичко за чиста монета. Тази статия е толкова несериозно написана, личи си отдалече, че целта и е дестабилизиране на ЦСКА, така че по-спокойно. ;)

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 06 сеп 2010 12:56

Червени_шампиони написа:Ей компаньонка на ТИТАНИТЕ, а от къде си сигурен, че не е точно така бе боклук!

ТЪПАК А ТИ ОТКАДЕ СИ ОБЕДЕН ЧЕ ТАКА ВЕ ТРАВЕРС ОТ ВЕСНИКА НА БАКОВ ЛИ ТИ СИГОРНИЯ ИСТОЧНИК ДЕТЧКО :evil: и аз съм фен ЦСКА не на дучето или на титан
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 06 сеп 2010 13:01

Червени_шампиони написа:Тия двама боклуци започват да ме дразнят.Дано скоро да има нахлуване, че ми писна да се подиграват и с нас и с Гьоре и с футболистите.

ВЪН ТИТАНИТЕ ОТ ЦСКА!

a аз почвам да се дразня от образи, които постват всякакви парцали в форума и след това почват да реват

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

garcha
Контакти:

Мнениеот garcha » 06 сеп 2010 13:04

май тъпия парцал на бай ганьо постига своето щом наши хора му се хващат
ами аз мисля че Платини може да е добра резерва освен това чужденците ни взеха да показват класа
по добри са от Виданов К Янев и Караджов а с нахлуване - нищо не се постига - само увеличаване цените на билетите

Върни се в “ЦСКА”