Телевизии,предаващи/непредаващи мачове на националния отбор

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Re: Решението е едно:Тв+ национална спортна телевизия!

Мнениеот joring » 06 сеп 2010 05:57

Истината е, че каналите на булсат тв+ и филм+(спорт+) избиха рибата, нито едина друга българска телевизия не предлага толкова спорт, а от октомври абонатите на булсат ще гледат нба и нхл, а не както всички останали по еспн америка-европа колежанските първенства. Които каквото и иска да си говори това е правилният подход, доказано е и на запад, доказано е дори и в Гърция, където гърците въобще не обичат да си плащат, но които иска истинска телевизия си плаща като поп на тамошната нова по 50-60 евра, а тук баш тарикатите се правят за 15,80лв, което им е по-швтино от досегашната кабелана и ако имат благоразуемито ще да си поставят 2-3 анетена ще гледат със стотици канали в повече в повече от досегашните им кабелни кожудери. ;)
А ако съвсем помислят и размърдат и малкото си мозъчни клетки с малка инвестиция ще могат да гледат не само булсат, но и всякакви вариации на скай, канал+ и т.н.
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

bojiTHEmaster
Контакти:

Мнениеот bojiTHEmaster » 06 сеп 2010 08:49

neoje написа:
4akala написа:Аз лично нямам проблеми с това,че трябва да си слагам чиния на Булсатком.Абонат съм на СКАТ и плащам 16 лв.на месец за цифрова ТВ -130 канала и 40 радио станции.Плюс пакет от 4лв. на месец за пакет от още 9 програми сред,които и ТВ+.СКАТ са сключили договор с Булсатком и предлагат тази услуга на клиентите си.Защо и другите оператори в България не сключат договори с Булсатком и те да предлагат ТВ+,а трябва да я дават незаконно?И е много смешно повечето хора,да псуват Булсатком,че ТВ+ са взели правата за дадени мачове,плащат си хората и това е.

+1...Абсолютно прав си...Аз пък от 3 години съм си на Булсата и съм си доволен-гледам си мачовете от Испанското и Италианското,Уимбълдън,а сега и Евротурнитите+Националния(не че е много за гледане)...И тези,които плюят по Булсатком нищо не разбират от политика и бизнес,нали точно за това купуват правата,за да си сложат повече хора чинии или другите оператори да им плащат за излъчването на ТВ+,проста инвестиция...

Абе какво ги защитавата тея и обяснявате некви очевидни неща. Ясна ми е смешната им политика. То и на БНТ целта им е да са на печалба, обаче винаги ще се случи да извадат в последния момент 100 бона за да дадат някой мач, след като другите телевизии са решили, че това е невръщаема инвестиция и че не си заслужава. Мен не ми трябва телевизия, която се ебава с 80% от българите, само за да си прави паричките. Защото както тази година яко купува права, така след 2 години, когато е събрала достатъчно клиенти, ще почне да "пропуска" някои мачове. Да приемат там няква наредба тея политици, че не може някаква частна телевизия, с ограничен брой потребители, да предава мачове от национално значение. Щото така и аз мога да си направя телевизия, ще имам 5 клиента, но ще извадя 200 бона да купя мача на Левски срещу Спортинг, и кво ще стане - всички вие ще го д*хате. Нали затва са народни представители, да защитават интересите на българите, а не на някви частни телевизийки.

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

Мнениеот boston celtics » 06 сеп 2010 10:01

joring написа:Истината е, че каналите на булсат тв+ и филм+(спорт+) избиха рибата, нито едина друга българска телевизия не предлага толкова спорт, а от октомври абонатите на булсат ще гледат нба и нхл, а не както всички останали по еспн америка-европа колежанските първенства. Които каквото и иска да си говори това е правилният подход, доказано е и на запад, доказано е дори и в Гърция, където гърците въобще не обичат да си плащат, но които иска истинска телевизия си плаща като поп на тамошната нова по 50-60 евра, а тук баш тарикатите се правят за 15,80лв, което им е по-швтино от досегашната кабелана и ако имат благоразуемито ще да си поставят 2-3 анетена ще гледат със стотици канали в повече в повече от досегашните им кабелни кожудери. ;)
А ако съвсем помислят и размърдат и малкото си мозъчни клетки с малка инвестиция ще могат да гледат не само булсат, но и всякакви вариации на скай, канал+ и т.н.
шегуваш ли се,аз само за нба ще дам 18 лв :lol: Макар,че вкъщи сме на булсат де :)
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 06 сеп 2010 10:35

forzajuve написа:След като Нова спорт и Ринг демонстрират пасивност с това да задоволят половин България.......

Колега, дай ние да задоволим една друга половин България (нежната ;) ), да не седим гладни на празника, пък иначе можем да го изкараме и без Булсат! :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

redman
Контакти:

Направи ли ни тв+ услуга?

Мнениеот redman » 06 сеп 2010 22:15

Когато видях коментара на Т. Русев и няколко начални страници на спортните вестници относно факта, че мача с Англия няма да го дават по БНТ, ми мина през ума, че хората в нац. тв са взели мъдро решение. Не стига че ги псуват всички заради световното, ами сега и заради издънките на нац. отбор да го отнасят. Добре са сторили че са дали всички гостувания на тв+, ние ако нещо вземем че направим в тия квалификации, то едва ли ще е навън... :)
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Re: Направи ли ни тв+ услуга?

Мнениеот joring » 06 сеп 2010 22:20

Много е лесно да подкрепяш отбора си само като бие, един истински фен трябва да бъде с отбора си и в добро и в лошо, в случая това е въпрос на национална чест! :!:
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

LEVSKI-FOREVER
Контакти:

Мнениеот LEVSKI-FOREVER » 06 сеп 2010 22:25

За мен нещата са ясни, БНТ са продажни корумпирани...........!!!

Потребителски аватар
RobiVanPersie
Контакти:

Мнениеот RobiVanPersie » 06 сеп 2010 22:28

joring написа:Много е лесно да подкрепяш отбора си само като бие, един истински фен трябва да бъде с отбора си и в добро и в лошо, в случая това е въпрос на национална чест! :!:

+1

Tотално прав си!!!Сега пак ще има хора дето ще кажат че сега няма да го подкрепят заради лошите резултати!

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 06 сеп 2010 22:31

redman написа:Когато видях коментара на Т. Русев и няколко начални страници на спортните вестници относно факта, че мача с Англия няма да го дават по БНТ, ми мина през ума, че хората в нац. тв са взели мъдро решение. Не стига че ги псуват всички заради световното, ами сега и заради издънките на нац. отбор да го отнасят. Добре са сторили че са дали всички гостувания на тв+, ние ако нещо вземем че направим в тия квалификации, то едва ли ще е навън... :)

Ти доволен ли си, че не можа да гледаш ЦСКА в предварителните кръгове за ЛЕ?
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 06 сеп 2010 22:51

RobiVanPersie написа:
joring написа:Много е лесно да подкрепяш отбора си само като бие, един истински фен трябва да бъде с отбора си и в добро и в лошо, в случая това е въпрос на национална чест! :!:

+1

Tотално прав си!!!Сега пак ще има хора дето ще кажат че сега няма да го подкрепят заради лошите резултати!

Нормално, тва са ракиените фенове, които преди мача подготвят торбата с псувни за "перуката", "зетя" и другите "некадърници" и само чакат сгоден момент да покажат "колко я разбират тая игра" и да отпият още една глътка домашарка с порция кисели краставички. Фенове, батка, ФЕНОВЕ! Нищ, че не са виждали стадион на живо...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Върни се в “Национален отбор”