TheClub написа:Значи както е сега твърдо и подуто, с почивка ще мине и от преднат и от задната страна на кокълчето
Веднъж два пъти дневно го налагай с лед !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
TheClub написа:Значи както е сега твърдо и подуто, с почивка ще мине и от преднат и от задната страна на кокълчето
zaqwsxd написа:TheClub написа:Значи както е сега твърдо и подуто, с почивка ще мине и от преднат и от задната страна на кокълчето
Веднъж два пъти дневно го налагай с лед !
Човече,просто си си изкълчил крака.Абсолютно същото направих и аз миналата година,така че знам какво е.И аз ходих на лекар,защото мислех,че е счупен,но там рентгенът не показа нищо.Не е трябвало да играеш след само 1 седмица(и на мен докторът ми каза,да изчакам 2,3 седмици и тогава да започна да спортувам както трябва)Изчакай 2 седмици,прави си компреси на крака и всичко ще мине.Не забравяй и да го раздвижваш,а не да стоиш на едно място самоTheClub написа:Здравейте, пиша, за да чуя вашето мнение за моя проблем. На 12 август играх футбол и стъпих на топката и кракът ми се огъна. От коляното кракът ми се сгъна навътре, по точно глезена. В областна на кокълчето изпитаха страшна болка и приключих мача. Кракът ми се поду. Докторът ми каза да почивам три седмици, а от видяното на снимките ми нямаше нищо. Смъмра нещо от сорта, че може би съм скъсал малка част от връзката, която движи крака (или нещо подобно не съм много сигурен!), но каза че с почивка няма проблем. Препоръча ми да си купя наглезенка и да го мажа с Репарил. Изпълних заръките му. Оттокът на глезена изчежна и остана болка в областа на кокълчето и подуто от задна страна(много малко) и отпред, но там даже стои и твърдо. Мина една седмица и аз реших да опитам футбол. Всичко си беше наред, разбира се не съм тичал бързо, дори почти не съм и избягвам ударите с десния крак(контузеният).
Нямам спомен дали в началото, когато беше отекъл крака това твърдото го имаше... Та въпросът ми това издутото дали съм го направил като играя или е от преди. Въпреки че по време на игра просто не съм го натоварвал, за да стане нещо подобно, а и щях да усетя. Това е моят въпрос!
Момчета, това ми е проблема. Писах в един докторски форум и затова е така написано. Искам да чуя вашето мнение по проблемът? Вярвам, че все някой ще има понятие за какво става дума
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта