майоре прав си но...неадикватен съдия и слуховете ,че нафтата е дала пари на домакините,изнерви до макс публиката.Иначе предстои много,много работа за да видим НАШИЯ БОТЕВ.Yellow major написа:Аз ще се опитам за пореден път да изчистя коментара си за мача от превъзбуден оптимизъм.
Днес беше един много слаб мач от тактическо и техническо естество.
За тактиката виновен е единствено треньора. Не може за пореден път да проиграваме първото полувреме на ходом и безидейност. Това ще ни изиграе скоро мнго лоша шега.
Как Курдов играе слабо в Раковски и днес излизаш пак с него и без Пльоко? Изводите за пореден път са за Бакалов. Днес можехме и да загубим точки заради неговата ялова тактика в нападение.
За техническата част е недопустимо футболисти с претенции да не могат да центрират от игра и от корнер. Примери днес колкото щеш с Асенов, Енчев, Батинов и т.н.
От 20 центрирания 18 бяха грешни. Е как да стане гол?
Ами една треноровка в седмицата само това да тренират майка му стара!
Казах го преди сезона и сега пак го повтарям. Нафтата бият с лекота а ние треперим до края. Все някъде ще спукаме гума навън, ако не се промени манталитета и на треньора и на отбора да са агресивни от първата минута.
маОтново феновете бяха невороятни, нооо ще ни накажат след тези бомби и нахлувания и бутилки. А колко по-лесно би било да си вкараш головете в началото и да се кефиш на победата до края? Искаше ми се да няма ексцесии, но така е когато и играта не върви.
Дано се направят необходимите изводи, иначе ще ни сюрпризират лошо много скоро, дано не съм прав.
Наздраве на всички, но днес изхабих доста нерви на този мач!
Димитровград-Ботев 0:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Димитровград-Ботев 0:1
- Yellow major
- Контакти:
кан72 написа:майоре прав си но...неадикватен съдия и слуховете ,че нафтата е дала пари на домакините,изнерви до макс публиката.Иначе предстои много,много работа за да видим НАШИЯ БОТЕВ.Yellow major написа:Аз ще се опитам за пореден път да изчистя коментара си за мача от превъзбуден оптимизъм.
За тактиката виновен е единствено треньора. Не може за пореден път да проиграваме първото полувреме на ходом и безидейност. Това ще ни изиграе скоро мнго лоша шега.
Как Курдов играе слабо в Раковски и днес излизаш пак с него и без Пльоко? Изводите за пореден път са за Бакалов. Днес можехме и да загубим точки заради неговата ялова тактика в нападение.
За техническата част е недопустимо футболисти с претенции да не могат да центрират от игра и от корнер. Примери днес колкото щеш с Асенов, Енчев, Батинов и т.н.
Казах го преди сезона и сега пак го повтарям. Нафтата бият с лекота а ние треперим до края. Все някъде ще спукаме гума навън, ако не се промени манталитета и на треньора и на отбора да са агресивни от първата минута.
маОтново феновете бяха невороятни, нооо ще ни накажат след тези бомби и нахлувания и бутилки. А колко по-лесно би било да си вкараш головете в началото и да се кефиш на победата до края? Искаше ми се да няма ексцесии, но така е когато и играта не върви.
Дано се направят необходимите изводи, иначе ще ни сюрпризират лошо много скоро, дано не съм прав.
Иване наздраве! Дано да видим скоро това което искаме с теб, да мачкаме отново!
Според мен ще стане нещо извънредно и ще влезнат Ботев плюс Нафтата в А група. Просто и двата отбора трябва да влезнат.
Нещо бъркаш не съм ИванYellow major написа:кан72 написа:майоре прав си но...неадикватен съдия и слуховете ,че нафтата е дала пари на домакините,изнерви до макс публиката.Иначе предстои много,много работа за да видим НАШИЯ БОТЕВ.Yellow major написа:Аз ще се опитам за пореден път да изчистя коментара си за мача от превъзбуден оптимизъм.
Иване наздраве! Дано да видим скоро това което искаме с теб, да мачкаме отново!

Към майора бих добавил не знам колко е правилно да обиграваме ние курдов сега и на нова година да се махне. Според мен трябва да се разчита на нашите момчета, пльоко е много по-добре да играе.
- shamana1912
А трябваше ли да се нахлува на терена и то при положение,че вече водихме в резултата и какви са възможните последствия от това?

Честита победа! Важното е че бием.
Jeff Ament написа:В момента 100 бултраса стоят пред едно от РПУ в Димитровград, където 3 фена са задържани след края на мача срещу Димитровград. 60 полицая са обградили сградата.
По време на мача с Димитровград имаше сблъсък между фенове и полиция, който бе продиктуван от смешното съдийство на главния съдия.
Над 1000 бултраса задръстиха Димитровград, като по време на мача имаше много димки и факли, а феновете за пореден път показаха безкрайната си подкрепа към най-стария клуб в България.
Навсякъде е пълно с наркомани и алкохолици
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
4oKuTo написа:Според мен ще стане нещо извънредно и ще влезнат Ботев плюс Нафтата в А група. Просто и двата отбора трябва да влезнат.
това е напълно реален сценарии.ако сливен успеят да останат в а група,2-рият отбор ще играе бараж с 2-рия от си