Габровецът препоръча смяна на селекционера, ако се класираме
Бившият изпълнителен директор на БФС Иван Вуцов оплю здраво Станимир Стоилов преди мача с Швейцария (1:1) в Женева. По телевизия "Ринг" онази вечер 70-годишният Вуцов изкара, че зад успехите на Мъри стои Наско Сираков. Вуцата дори препоръча смяна на Стоилов с Балъков или чужденец, ако България се класира на световното.
Повод за скандала стана недоволството на Стоилов от програмата на мачовете на националния тим в световните квалификации. Тя беше съставяна от Иван Вуцов, който сега го играе обиден.
- Това момче надскача боя си, отиде малко авансово нагоре - каза Вуцов.
Габровецът не обича Мъри от времето, когато като треньор на Левски Стоилов имаше публичен скандал със сина му Велислав. Миналата година Вуцови участваха в сапунисването на пързалката, по която Мъри беше изгонен от Герена.
- Какво мога да му отговоря на Вуцов? - отвърна Станимир Стоилов. - Още преди 2-3 години казах, че този човек трябва да е в пенсия. Сега каквото иска, това да говори.
Източник:http://www.7sport.net
Вуцата наплю Мъри
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Вуцата наплю Мъри
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
Re: Вуцата наплю Мъри
Вуца, Вуца ходи си на село и си паси козичките!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
Като стана пенсионер и аз ще плещя глупости, така че му влизам в положението!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
Аз мисля, че и на двамата не и прилича да се занимават с глупости. Първо, Мъри няма защо да коментира програмата, която така или иначе е факт и с нищо не може да я промени, и би трябвало да я приеме такава каквато е. Освен ,ако не си търси някакво предварително оправдание за евентуално не класиране. А Вуцов от своя страна, трябва да си е казал мнението преди да изберат Стоилов, не сега когато се започва някакво ново начало за българския тобор. Явно още го боли, че синчето му не можа да се задържи дълго на треньорския пост и сега избива комплекси. Жалко е ,като се има в предвид, че и двамата са левскари, и единия върви по стъпките на другия.
абе я не го слушайте този кукундел. Един от най-големите боклуци в бг. футбола, заедно с Батето. Не че Боби и наско са по-малки, ама той целия световен футбол е една помийна яма начело с Блатер.
- plamen etov
- Контакти:
СПОРЕД МЕН ВСИЧКО Е НА ЛИЧНОСТНА ОСНОВА!!!!
А ОТ ВУЦОВ НЯМА ПО-ДОБЪР ДА ПРАВИ ПРОГРАМАТА НА НАЦИОНАЛИТЕ,ДРУГ Е ВЪПРОСА ЧЕ РЕЗУЛТАТИТЕ СА ЛОШИ,НО ЕДВАЛИ ЗА ТОВА Е ВИНОВЕН ТОЙ!

ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.
-
- Контакти:
Вуца нямаш работа във футбола вече! Не го ли разбра?!
Двамата Вуцови и Генов отдавна трябваше да са в затвора, а не да си правят к'вото си поискат. В тая държа цари е*ати и анархията братче 

Върни се в “Футбол - България”