Калиакра-Миньор Пк 04.09.2010 г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Добруджа фен
Контакти:

Re: Смях в Каварна.Миньоро води със смешен гол

Мнениеот Добруджа фен » 04 сеп 2010 22:16

В 59-та мин. Калиакра изравниха с несмешен гол. :)
''Добруджа'' завинаги! http://www.dobrudja1919.com

runnersa
Контакти:

Re: Смях в Каварна.Миньоро води със смешен гол

Мнениеот runnersa » 04 сеп 2010 22:16

veseo написа:За футболен фен - да ;) Иначе предполагам и световното по кърлинг е по-значимо от Калиакра-Миньор, но аз лично предпочитам да гледам мача пред обикновен баскетболен (или кърлинг) мач, пък бил той и от световно ;)

Абе все пак си мисля, че Баскета е малко по-известен спорт от кърлинга :) И да сравняваш световното по Баскет с "убийствения" мач на Калиакра и Минъор си е смешно ;) И аз съм футболен фен ама мачовете особено между тези слабите отбори от нашето първенство не са ми много атрактивни и предпочитам баскета пред тази наша пародия ;)
Те не, че другите са много по-силни ама друго си е да играят някой от лидерите, а да гледам Калиакра и Минъор как си вкарват някви смешни голове вместо сблъсъка между световния шампион и финалиста от последното световно по Баскет не ми харесва като идея ;)
Последна промяна от runnersa на 04 сеп 2010 22:30, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: Миньорци няма да играят с Калиакра. Отиват на сватба

Мнениеот garfild8 » 04 сеп 2010 22:27

Captain Stottlemeyer написа:
LaRgO написа:Следващият отложен мач ще е поради това,че футболист от даден отбор има запек и е поканил всички свои съотборници в тоалетната,за да му вдъхват кураж.

Историята познава подобен случай на отложен мач (1977 г.), но не заради запек а поради обратната причина (след обилно похапване на еклери) и не на един футболист, а на цял отбор! :lol: Не случайно на този отбор оттогава викат "еклерите" ! :lol: :lol: :lol:

Ей,Капитане,ти май мразиш Черно море,повече от ЦСКА,май. :lol: А това за еклерите,си е истина и не е случайно.Ама ти,няма как да знаеш този факт. ;)
Само Черно море.

zaqwsxd
Контакти:

Re: Калиакра-Миньор Пк 04.09.2010 г.

Мнениеот zaqwsxd » 04 сеп 2010 22:29

Защо КАВ - МИН ? Не трябва ли да е КАЛ ? Така излиза , че играят Каварна - Миньор ! Еб*си лумпелите са тея от Про бг!

runnersa
Контакти:

Re: Калиакра-Миньор Пк 04.09.2010 г.

Мнениеот runnersa » 04 сеп 2010 22:57

Опа 2:1 ли е свършил мача кво ви става бе миналата година евротурнири гонихте сега нямате точка :? Иначе Испания победи и ще продължи да защитава световната си титла по Баскет! Интересното за тази изключителна спортна страна е, че в момента са едновременно и световни, и европейски шампиони както на Футбол така и на Баскетбол постижение наистина достойно за уважение! Лека нощ! ;)

GreeN-1913
Контакти:

Мнениеот GreeN-1913 » 04 сеп 2010 23:41

LaRgO написа:Следващият отложен мач ще е поради това,че футболист от даден отбор има запек и е поканил всички свои съотборници в тоалетната,за да му вдъхват кураж.

Историята познава подобен случай на отложен мач (1977 г.), но не заради запек а поради обратната причина (след обилно похапване на еклери) и не на един футболист, а на цял отбор! :lol: Не случайно на този отбор оттогава викат "еклерите" ! :lol: :lol: :lol:

Чесно ли е смятай какъв шегаджия трябва да си,че да разсмейш форума я бягай паси трева бе космато животно :lol:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 05 сеп 2010 05:11

GreeN-1913 написа:

Чесно ли е смятай какъв шегаджия трябва да си,че да разсмейш форума я бягай паси трева бе космато животно :lol:

Не се занимавай с него, този гледа само как да провокира... Ясен ми е! Няма да го траем дълго, спокойно!

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 05 сеп 2010 20:33

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Миньор”