Георги Петков и Божидар Митрев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Re: Да върнем Георги Петков на вратата !!!

Мнениеот Levski4Ever » 05 сеп 2010 20:12

И на мен ми се иска да се върне особено за мачовете от ЛЕ, заради класата и опита си, но ако трябва да бъдем честни Петков е далеч от формата, с която го помним. Все пак някои голове миналата година в ЛЕ дойдоха точно от негови грешки. Ръководството си знае работата и ще прецени. Дано заиграе както по времето когато Левски биеше наред в България и Европа. Само ЛЕВСКИ!
Изображение

Zaash
Контакти:

Мнениеот Zaash » 05 сеп 2010 20:13

Аз съм за. Ама ако може да не е толкоз емоционален. Спомням си че когато Майкъл Тевия беше замесен при една опасност, Петков щеше да го изяде с поглед. Аз бих се уплашил просто така, а какво остава ако си влезъл да се опиташ да докажеш, че имаш място в отбора! Тоест Петков така се нахвърли към нисичкия чернокож, че сякаш му е изял закуската дето се вика. А Петков по принцип доста често се държи твърде емоционално, което е минус. Иначе след Иванков това е най-добрият поне според мен.

Потребителски аватар
RobiVanPersie
Контакти:

Мнениеот RobiVanPersie » 05 сеп 2010 20:14

morrigan1 написа:Призовавам всички истински левскари да подкрепим Жоро Петков да заеме мястото си в Левски, или по-точно там където му е мястото-на титулярния пост. Аз мисля,че той още има какво да покаже и да защити синия екипм както винаги го е правил-със сърце. Мисля, че няма по-добър вариант за страж в Левси за мачовете в Лига Европа и в България. Той без съмнение и най-класния и опитен вратар в България. Нека го върнем заедно !!! Нека покажем признателност към човека, дал толкова много на нашия любим клуб! Надявам се да бъда подкрепен от много фенове на футбола и да се опитаме, чрез този форум да го върнем на вратата !!!

И само Левки !!!

Tой резерва ли е?Аз си мислех че е контузен!!(сажалявам просто не следя бг парвенството)Левски само губи от това!Видяхте ли гола на АИК това беше вратарски гол!!!Георги Петков не би допуснал това!!!100%

Потребителски аватар
morrigan1
Контакти:

Мнениеот morrigan1 » 05 сеп 2010 20:15

Жоро крещи и е емоционаен защото играе със сърце и гори в играта !

Потребителски аватар
Kerer
Контакти:

Мнениеот Kerer » 05 сеп 2010 20:19

Митрев не е зле ама Петков си е Петков каквото и да говорим, Би трябвало той да е на вратата
Дунав ЗАВИНАГИ

Червени Шивачки Не Струвате !

Потребителски аватар
morrigan1
Контакти:

Мнениеот morrigan1 » 05 сеп 2010 20:21

до "dolubfs"...и кои са тези по-добри от Жоро Петков вратари??? Защото аз не се сещам?

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 05 сеп 2010 20:25

Мисля, че Георги Петков определено е най-добрият български вратар в момента. :) Притеснява ме единствено един факт, ще го споделя съвсем откровено с вас - Георги Петков "издиша" при далечни удари, а те стават все по-решаващ елемент от играта, особено когато двата отбора са равностойни и са се "захапали" в средата на терена. Честно казано, не знам, на какво се дължи това - слабо зрение, липса на концентрация, подценяване на ситуацията?! :oops: Освен това, смятам, че има някакъв вътрешен конфликт в отбора, свързан с Петков, което винаги е крайно нежелателно. Ще се радвам, ако някой колега ме обори, защото аз лично държа в ЛЕ на вратата на "Левски" да пази именно Георги Петков! :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 05 сеп 2010 20:34

Петков трябва да пази. Всички други на този етап нямат качествата

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 05 сеп 2010 20:41

Това го решава треньорът, а ние ходим на стадиона за да викаме за Левски ;)

Върни се в “Левски”