Баскетболистите ни все пак на Европейско?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Leooo
Контакти:

Re: Баскетболистите ни все пак на Европейско?

Мнениеот Leooo » 05 сеп 2010 19:49

Ще бъде добре да отидем ! :)
[center]Изображение[/center]
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 05 сеп 2010 19:49

Dobri написа:
Alex написа:последно време успехите ни само от аванти са - без нищо да сме показали.... ЦСКА биха аматьори, когато другите играха със сериозни отбори, Литекс искаха да се класират за смяна в 90 мин, сега и баскетболистите се класират на олимпийския принцип..... тъжно

Недей така. Момчетата поне се борят. Все пак си се класираха за Евро 2005 и Евро 2009.
В Баскетбола реално сме около 20 място в Европа. Разликата с футбола е в младежите. В баскетбола са около 15 място в Европа,а във футбола 35.

Еми, аз не гледам басдкетбол - знам, че се говори, че младежите са добри и че мъжете са колкото националите по футбол. Нека се развиват момчетата. Ама почнахме навсякъде да хващаме едни такива влакове.....

иначе дано ад си вземат пример всички от тези, дето сега се борят в Беларус!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 05 сеп 2010 20:00

Alex написа:
Dobri написа:
Alex написа:последно време успехите ни само от аванти са - без нищо да сме показали.... ЦСКА биха аматьори, когато другите играха със сериозни отбори, Литекс искаха да се класират за смяна в 90 мин, сега и баскетболистите се класират на олимпийския принцип..... тъжно

Недей така. Момчетата поне се борят. Все пак си се класираха за Евро 2005 и Евро 2009.
В Баскетбола реално сме около 20 място в Европа. Разликата с футбола е в младежите. В баскетбола са около 15 място в Европа,а във футбола 35.

Еми, аз не гледам басдкетбол - знам, че се говори, че младежите са добри и че мъжете са колкото националите по футбол. Нека се развиват момчетата. Ама почнахме навсякъде да хващаме едни такива влакове.....

иначе дано ад си вземат пример всички от тези, дето сега се борят в Беларус!

Прав си, но сега с нас хващат влака Италия, Латвия, Полша(които задминахме в групата си), Босна, Грузия и Украйна. Като се замисля всички тези имат играчи в NBA.

RUSE
Контакти:

Мнениеот RUSE » 05 сеп 2010 21:49

Това означава, че вече практически ще ни бъде доста трудно да пропуснем Европейско първенство.
Тази система от 24 отбора ще бъде въведена и във футбола за Евро 2016

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 05 сеп 2010 21:55

да, влизаме през задния вход и то незаслужено....ще ни спукат от бой...
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
NeRaDzYrA
Контакти:

Мнениеот NeRaDzYrA » 05 сеп 2010 22:05

Dobri написа:
Вече не е.
Няма кой в Европа да ни бие с 20 точки разлика.

Хващам бас, че Турция, Гърция, Испания,Словения, Сърбия, Черна Гора ще ни бият с 20+..обаче футбола ни е по-слаб,там сме палячовци :?
Изображение
Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,

RUSE
Контакти:

Мнениеот RUSE » 05 сеп 2010 22:06

Дали на някого от другите 7 отбора, които ще се облажат им пука изобщо от това?
Вярно, че това всичко е било по инициатива на БФБ, но така само се потвърждава, че федерацията има доста стабилни позиции във ФИБА.
Затова не се изненадвайте като обявят домакина на Евробаскет 2015 ;)

rzEtw
Контакти:

Мнениеот rzEtw » 05 сеп 2010 22:25

Хора вие как сте с главата ? Как може да сравнявате кой национален отбор е по-слаб и то в два различни спорта.

red__army
Контакти:

Мнениеот red__army » 05 сеп 2010 22:27

Бижутера написа:да, влизаме през задния вход и то незаслужено....ще ни спукат от бой...
Alex написа:
Dobri написа:
Alex написа:последно време успехите ни само от аванти са .......сега и баскетболистите се класират на олимпийския принцип..... тъжно

"Трудно ще надминат футболистите по некадърност"
"Баскета ни е по зле"

"Глупости на търкалета...Баскетболистите ни ако не друго, то поне играят наистина мъжки, няма място за сравнение с "ритнитопковците". Вярно е, че са с по-скромни качества, но се борят като лъвове, щеше да е иделано, ако футболистите показваха поне 50 % от желанието, мъжеството и хъса, което показват баскетболистите"....както се вижда от повечето коментари,хората коментирали по-горе.....знаят само че топката в баскетбола е с оранжево-жълт цвят.... а ние всъщност се класирахме на 2 от последните 3 първенства,докато зетьовете и синовете на Перуката не са го правили вече от седем години.....и сигурно не знаят това че всички отбори които отиват на Европейско имат играчи от НБА,освен само България и може би още 2 или 3 държави, а нашия отбор се класира само с 4 играча от чужбина и останалите от българското първенство....а конкуренцията в европейския баскетбол е доста по-голяма от колкото във футбола,и да се класираш за Европейско е доста по-трудно от колкото на футболно......изключвайки бандата от престъпници управляващи футбола ни естествено...ако в българския баскетбол се влагаха дори и 30% от това което дават за футболните кючекчии,щяхме всяка година да имаме отбор в Евролига-ШЛ на баскетбола и поне два доста добри отбора в УЛЕБ,за непросветените е като ЛЕ в баскетбола,обстановката да е като мачовете на Партизан Белград в зала "Белградска Арена".....отдавна щяхте да сте забравили за футболни дербита Левски и ЦСКА, или Локо Пд-Миньор Перник.....освен това залите са пълни навсякъде до дупка....все едно на футболен мач да има поне 15 000 хил....напълно невъзможно.....за лаиците света не се върти само около Лески,ЦСКА....Перуката,Мърлиньо,Педераско и футбола..... нашия отбора просто заслужава.

Трън
Контакти:

Мнениеот Трън » 05 сеп 2010 22:42

Не съм съгласен че влизаме през задната врата.

Ако момчетата не бяа били Полша и Белгия, и това разширение на 24 състава нямаше да ни огрее, така че момчетата са си заслужили класирането с тези победи.

А вече там дали и кой ще ни бие ще си покаже. Това че евентуално ще ни лият не значи да не участваме.

Върни се в “Баскетбол”