Мъри трябва да изкорени завинаги червеното зло

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

AC Milan

Re: Мъри трябва да изкорени завинаги червеното зло

Мнениеот AC Milan » 13 фев 2009 00:20

Боримечка, да ти ебa мамaта селска! Смали си подписа бе, турчин рязан! :x

Потребителски аватар
milen.hrisrov
Контакти:

Мнениеот milen.hrisrov » 13 фев 2009 00:27

Боримечката написа:Не искам да критикувам безпочвено.Контузийте на основни футболисти наложи може би този,меко казано,експериментален състав.Изненадващо и за мен,показаха приятна и борбена игра.Изненадващо,защото този състав е показал не въднъж,как не трябва да се играе.
А според мен,без Илиян и Мечо и с присъствието на Мартин и Тунчев,нещата стават 6+.
Просто това е шансът на Мъри.
Дано го използва!
Българи,Юнаци!!!

Тук сме на едно мнение.
Този профил вече не съществува.

Потребителски аватар
milen.hrisrov
Контакти:

Мнениеот milen.hrisrov » 13 фев 2009 00:30

B A T E написа:И АЗ СЪМ ФЕН НА КРЕТЕН ДИМИТРОВ.
ИЗОТЗАДЕ НАЙ-ВЕЧЕ.
ОТ ГОВЕДО КВО ИСКАШ ПОВЕЧЕ ОСВЕН ДА СЕ ДУПИ
а МЪРЛЮ СИ Е ЕДИН НЕКДЪРНИК - ТОВА ГО ЗНАЕ ВСЯКО ХЛАПЕ

И преди ти го казвах,ама явно не разбираш,че имаш нужда от серозен преглед.Вземи се лекувай
Този профил вече не съществува.

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 13 фев 2009 00:32

оф пак се почна поредния нерешим спор националния отбор за говеда ли е или за чорбари.Абе ако незнаете по принцип трябва да е на всички българи,ама в последно време май е на Боби Перуката и зетчето му,а съвсем скоро се чака вкючване и от синчето :D :D :D

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 13 фев 2009 00:53

Боримечката написа:Мило ми Миленче,
За лицето Илиян Стоянов чакам нещо да споменеш,бе минотавърче мое!
И ,ако може в детаили,щото съм се подготвил!!!

Стига с тези минотаври бе човек,толкова си банален вече!А ми е ясно,че ти няма как да се зарадваш за напредъка на отбора!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 13 фев 2009 00:58

Боримечката написа:Не искам да критикувам безпочвено.Контузийте на основни футболисти наложи може би този,меко казано,експериментален състав.Изненадващо и за мен,показаха приятна и борбена игра.Изненадващо,защото този състав е показал не въднъж,как не трябва да се играе.
А според мен,без Илиян и Мечо и с присъствието на Мартин и Тунчев,нещата стават 6+.
Дано го използва!
Българи,Юнаци!!!

Абсолютно съм съгласен с теб боримечка.

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 13 фев 2009 01:26

Дано го използва!
Българи,Юнаци!!!

какъв ТУНЧЕВ,КАКЪВ ИЛИЕВ бе сельо,стой си там в Клисура или Копривщица и не трови форума с глупости,между впрочем смятам,че Мартин Петров е най-важният футболист за БГ НАЦИОНАЛНИЯТ ОТБОР,но и също така смятам,че с оглед на неговите контузии той вече е приключил с футбола.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
LordVOODOO

Re:

Мнениеот LordVOODOO » 13 фев 2009 03:12

milen.hrisrov написа:Какво за Илиян Стоянов???Знаеш ли колко време не е играл за национала.Нормално е да необходимия синхрон с колегите си за да се представи на необходимото ниво.Пък и не се знае дали Стоилов ще го повика за Ейре.

Абе ормеш... или можеш да играеш, или не! В случаят със Илиянчо той не може! Не случайно играе в "изключително силното" първенство на Япония! Когато отидеш и играеш за националите трябва да си готов да се надскочиш и това, че не си играл от много време в националният отбор не е оправдание! Националите не са място, където да се учиш да играеш, а място,където да дадеш най-доброто от себе си! Стоянов няма какво да даде на България, той няма място в националният ни отбор! И не само той, но това е друг въпрос. Ок Мъри търси опитни играчи, но да не ги търси само сред бившите играчи на евроидиота!
Ако Илиян Стоянов ставаше за нещо, нямаше да играе на другият край на света, а в Европа, пък било то и в някое по-слабо първенство. Ест мъркащият си е левскар до мозъка на костите си и ще вика основно играчи (настоящи и бивши) от синият отбор и това може и ще да докара само бели на националите ни! За националният отбор няма Левски, няма ЦСКА има само едно - БЪЛГАРИЯ! И това трябва да си го набием всички в главите. Мъри е кадърен треньор, най-добрият от младото поколение треньори у нас, но трябва да скъса с левскарството си, за да донесе успехи на страната ни! В родната "А" група отборите не са само Левски и ЦСКА и не само в тези 2 отбора има качествени футболисти. Така че нека селекционерът и неговите помощници си отворят очите!
Изображение

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Re: Re:

Мнениеот plamen etov » 13 фев 2009 06:30

LordVOODOO написа:
milen.hrisrov написа:Какво за Илиян Стоянов???Знаеш ли колко време не е играл за национала.Нормално е да необходимия синхрон с колегите си за да се представи на необходимото ниво.Пък и не се знае дали Стоилов ще го повика за Ейре.

Абе ормеш... или можеш да играеш, или не! В случаят със Илиянчо той не може! Не случайно играе в "изключително силното" първенство на Япония! Когато отидеш и играеш за националите трябва да си готов да се надскочиш и това, че не си играл от много време в националният отбор не е оправдание! Националите не са място, където да се учиш да играеш, а място,където да дадеш най-доброто от себе си! Стоянов няма какво да даде на България, той няма място в националният ни отбор! И не само той, но това е друг въпрос. Ок Мъри търси опитни играчи, но да не ги търси само сред бившите играчи на евроидиота!
Ако Илиян Стоянов ставаше за нещо, нямаше да играе на другият край на света, а в Европа, пък било то и в някое по-слабо първенство. Ест мъркащият си е левскар до мозъка на костите си и ще вика основно играчи (настоящи и бивши) от синият отбор и това може и ще да докара само бели на националите ни! За националният отбор няма Левски, няма ЦСКА има само едно - БЪЛГАРИЯ! И това трябва да си го набием всички в главите. Мъри е кадърен треньор, най-добрият от младото поколение треньори у нас, но трябва да скъса с левскарството си, за да донесе успехи на страната ни! В родната "А" група отборите не са само Левски и ЦСКА и не само в тези 2 отбора има качествени футболисти. Така че нека селекционерът и неговите помощници си отворят очите!

ПРАВ СИ БРАТО,ДАНО ТОВА КОЕТО СИ НАПИСАЛ ДА ГО РАЗБЕРАТ И КУХИТЕ ЛЕЙКИ ВЪВ БФ
С,И НЯКОЙ ОТ БРАТЯТА СЪФОРУМЦИ ;) ;) ;) ;)
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 13 фев 2009 08:58

И на мен не ми хареса Илиан! Също така Благо, Телкийски и най-вече Велизар, но това ще реши Стоилов! За мен е по-важно, че се видя можене в отбора. Също така съм на мнение, че не само в "Левски" и ЦСКА има добри играчи, но няма време за опити, защото краят на март е след 40 дена и не искам да правиме помен на този национален отбор!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Върни се в “Футбол - България”