Агитката на ЦСКА посреща с овации Любо Пенев
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Агитката на ЦСКА посреща с овации Любо Пенев
Някой много се заигра с картата "Агитка на ЦСКА" ... Сподели Дучето пред "Стандарт" ... Явно Гугутката и Дучето са се взели , а Батков им е станал общ спонсор , щото Титан му спряха кранчето на г-н Плондира. ЦСКА в момента няма агитка и това трябва добре да се знае. Тези дето се пишат за агитка и бойкотират добрите резултати на отбора са двайсетина от придворните на Дучето. На тях ще им е по - добре , ако ЦСКА играе слабо и губи мачове , а такъв човек може да е всичко друго , но не и фен на ЦСКА ... Сега се заиграват и с другата карта , която им е подръка - "Любо Пенев" ... При други обстоятелства Любо Пенев щеше да остане в миманса , ако на Плондира не му бяха спрели издръжката от 3 000 лева на мач ... Ако някъде има останали фенове на ЦСКА , то сега е момента да се покажат и защитят отбора си от тези псевдо привърженици , които действат подмолно и отвътре разсипват всеки опит за нещо положително. На мача в Сливен започнаха да псуват отбора още в 30 минута и победата дойде не с тяхната подкрепа , а въпреки тях и то може би защото чужденците не знаят български и не знаеха какво викат тези , които са там , за да ги окуражават уж. Лупи не успя да закрие ЦСКА , но Дучето ще успее ... Надеждата ми е в Титан , да защитят с всички средства клуба от такива посегателства. Мисля , че те могат да го направят и аз ще съм им вечно благодарен за това ... Трябва да сложим край на изнудването на ЦСКА от страна на Дучето.
Аз съм левскар и макар Любо да ни би като маче у дирек на дербито,аз го харесвам и уважавам страшно много и ТИТАН-ите газ да пикаят,задето взеха страната на футболистите в пиянския скандал 

Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
eelche написа:Аз съм левскар и макар Любо да ни би като маче у дирек на дербито,аз го харесвам и уважавам страшно много и ТИТАН-ите газ да пикаят,задето взеха страната на футболистите в пиянския скандал
Много точен коментар. Аз ако бях на стадиона и аз щях да викам Любо Пенев !! От както Титаните го изгониха , ги мразя. И то заслужено
ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
Истината , е че Любо Пенев , колкото и да не ми харесва , че е Цска-р е мъжкар и може да звучи гадно , но доста се радвах като го махнахте , защото с него щеше да сте по-силни.
.....не одобрявам политиката на "Титан"......на това на което при Пенев му викате дисциплина....просто разби и раздели отбора,докара в него неудачници....Тимонов,Н.Манчев,Д.Илиев,Платини...които сега не само не можем да продадем....а дори да подарим,а самия той твърде дълго се учи в ЦСКА.....10 месеца,ЦСКА не училище,отбора играеше грозно и некрасиво, и една случайна победа срещу Динамо,не може да заблуди привържениците извън групата от наркомани на Дучето и 15-16 годишните около него,номера с дискотеките бяха просто управдание за неопитноста му,все едно преди мачовете с Левски не бяха ходили на дискотека.....ми те и Тери и Лампард ходя,даже по често от наще,и пият и се осират повече....ама Анчелоти не разбива отбора за това,освен това докато не натрупа опит некъде,треньорските му качества ще са доста спорни....и лексиката му.....нищо ново......." ОК....почваме от начало.....играем със самочувствие"......старата лексика с която зомбира 15-16 годишните лумпените от агитката,.....при него приказките са повече от уменията му на треньор....дано да се научи и да стане по-добър от колкото когато беше в ЦСКА,като е толкоз велик що не си намери отбор в Испания....и Гришата ще го чака най много до края на годината.....няма кой да чака да постига успехи.........ЦСКА е много по голям от един човек даже играч легенда в новата история на клуба и от съмнителна група хора като Дучето.....на който препоръчвам да се занимава с това което може най-добре....да организира пътуването до чужбина.....останалото е на терена......и добър и доказан треньор от чужбина за ЦСКА,а не некав евтин заместител анонимник от Македония,щото играчите с изключение на 5-6 имат място в отбора.....Дучето да си гледа там транспарантите и екскурзиите до Истанбул и да не внася напрежение в клуба.
stannn написа:То не се знае дали е имало. Отбора върви при двама треньори. Това се е доказало през последните години. Най- голямата грешка на Титаните не е че махнаха Любо, а че махнаха чичо Митко за да сложат Любо. Ако беше останал Димитър Пенев титлата беше наша още преди 2 години. Но това си е мое мнение.
+
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
- ***cska***
- Контакти:
Не искам да коментирам треньорските умения на Любо,все пак е млад треньор!Не искам да коментирам и Титаните,ако не бяха те,не се знаеше къде ще е любимия ми отбор в момента!Не искам да коментирам и Дучето,и при кой е на "хранилка"(неговите подопечни са само прашинка от привържениците на ЦСКА)!Любо е клубна легенда,и независимо на кой отбор е треньор в момента,заслужава само оваций!ОГРОМЕН ПОКЛОН ОТ МЕН!
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!
- NIKI_RED
mertezaker написа:Аз пък не мога да разбера с Любо Пенев какво толкова постигнахме?Една победа над Левски и една победа над Динамо (М). Вярно е, че цесекар, но има спорни треньорски качества
Ми като просто не му дадоха време "Титан"-ите да постигне други успехи с ЦСКА

Любо Пенев е култова фигура и винаги много се забавлявам с неговите интервюта
Не го казвам подигравателно,наистина ми е много интересен като персонаж,като начин на мислене,като чувство за хумор дори.Но да се издига в култ,че е постигнал нещо голямо и,че е велик треньор е несериозно.Та при него ЦСКА остана последна в Лига Европа.

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
mertezaker написа:Аз пък не мога да разбера с Любо Пенев какво толкова постигнахме?Една победа над Левски и една победа над Динамо (М). Вярно е, че цесекар, но има спорни треньорски качества
Направи 0:3 с Миньор и още куп срамни мачове в който ЦСКА беше уникално слаб.
Да не ги изреждам всичките.
А в най важния ни мач срещу подуенци при 4 точки преднина в класирането при което ни устройваше и равен, изпусна сигурна титла.
То не беше Мтел, КГБ, Гъзпром, Булгартабак, ГЕРБ що пари се изляха и тия фанаха коча за мъдете. А стадиона с формата на полумесец най им отива на 31 кратните сребърни медалисти.
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033