Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Кой пита за мен?
Аре някой да ми даде линк към правилата,че не мога да ги намеря

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
- levskar in CY
- Контакти:
- smash_the_reds
0007 написа:Аре някой да ми даде линк към правилата,че не мога да ги намеря

- Модератор Левски
- Модератор
- Контакти:
Първо отговарям на sedem_!_dva !По много характеристики си прав,така е!Но съгласи се с мен,че ако взема да търкам всичко което излезе с подобни закачания ще има сериозен отзвук после!Да речем,че съм малко като реферите ,които позволяват малко "по-груба игра",което не означава,разбира се че трябва да се прекалява!Всеки разумен човек във форума знае как по хитър и разумен начин да отговори на тема като тази(ако си заслужава да се отговори де)!А що се отнася до човека,който ги пуска!....То си се пише,спокойно!
Сега на 007!Приятелю,правилата са на главната страница на форума ни!Няма как да ги пропуснеш!
Сега на 007!Приятелю,правилата са на главната страница на форума ни!Няма как да ги пропуснеш!
"Аз съм посветил себе си на отечеството си: да му служа до смърт и да работя по народната воля"
- smash_the_reds
- Модератор Левски
- Модератор
- Контакти:
Ако ме питаш за подписа,отговора ми е да отваряш пиенето вече,че се стопли! 
"Аз съм посветил себе си на отечеството си: да му служа до смърт и да работя по народната воля"
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Модератор Левски написа:Ако ме питаш за подписа,отговора ми е да отваряш пиенето вече,че се стопли!
Ааах тиии,маймуно мръснааа,разгадахте кой си!Мълча си обаче!Само ще кажа,че си наш човек!Ние си знаем кои сме НИЕ!
П.П.а аз на ония с темата за новото име на ЦСКА съм му отговорил вече подобаващо,не се ядосвайте хора,не виждате ли,че той тва цели?Както ги има при вас,така и при нас!
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
- Модератор Левски
- Модератор
- Контакти:
Хахахаха,съмнявам се да си познал,но определено ме кефи колко се радваш!Иначе си прав за темата,затова не си правих труда да я търкам,такива теми сами се самоунищожават,както вика Краси Радков!
Еееех,добре започнахме!Да видим занапред!
Еееех,добре започнахме!Да видим занапред!
Re: Живко Миланов = Дупката
Аре зимайте си го Миланов моля ви се не не мъчете повече с този некадърник,вие като сте мазохисти левскарите ние останалите българи не сме.Бездарника Миланов вън от националния
Re: Българския национален отбор не е Левски и Цска!!!
Аре стига сте мучали и грухтяли,то ние останалите българи търпим вече 60 години говеждо чорбарската подлост и некадърност ама какво да ви правим?
Поне сяка есен като дойдат евро турнирите ни правите шоу с бездарните си отпадания от разни полу аматьорски отбори
Поне сяка есен като дойдат евро турнирите ни правите шоу с бездарните си отпадания от разни полу аматьорски отбори