Ако забравим тоя мач вчера - битката тепърва почва.ВСе пак ние се борим за 2ро място уж.Затова тая збир6тина да почне да бие , и ще се напълни стадиона.До Март месец време има... ако земат 2 победи могат да са сигурни че на 26ти Март 2011 стадиона ще е пълен за домакинството с кръстоносците ! ! ! Иначе при 1-1 в Вторника , равен с УЕЛС ... значи няма защо да ходим.
Те викат - футболистите - че било тежко , наричали ги глупаци и било тягосно и напрегнато като играят за национала...е хубаво бе , и да си дават сърцето за тоя отбор - НЕ СИ ЛИЧИ ! ! ! А и нямат класа... Все пак положения явно , че се правят... 1-2 ма се правят.Проблем е , че не се вкарва.Вчера можеше да свърши мача и 4-1, 2-1.. можеше и 1-1 или 2-2... Проблема е , че нямат класа да вкарат , нямат умения да си пазят резултата 1-0 или поне 2-0...
Ние също сме си виновни.. смятаме , че секи шанс е гол , да де ама Рангелов не е Вия.Попов не е Торес... Англия например срещу Украйна , Хърватия или Дания например , снощи щеше да страда много... та и те да не си дигат носа много - много...
Превръщаме се в донор ... това е лошо.Ама можеби трябва да си занижим критериите.
Последно - ако земат победи до 26 Март - стадиона ще е пълен !
България - Черна Гора , Квалификация за ЕВРО 2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ще подкрепяме ли България срещу Черна Гора?
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
-
AnalBreaker
- Контакти:
Прочетох всички мнения и направо се отчаях. Аз ако живеех в София бих подкрепил българските футболисти, но за щастие не съм там. Отидете на мача и помогнете поне малко на националите, за да си вдигна самочувствието, защото соновният фактор за сагубите ни е самочувствието. Според вас защо, които и да е отбор, след като загуби 2 срещи после достига друдно до равния? Защото играчите се чувстват несигурни пред собствената и чуждата врата. За да се излезе от дупката трябва публиката да ги подкрапи
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
acmilan написа:Няма да съм на стадиона,но това не е заради представянето на отбора,просто няма как да го направя по няколко причини.Иначе,разбира се,че ще подкрепям отбора пред тв,мен не може да ме откаже Станимир Стоилов от националния отбор,както не ме отказаха Стойчо Младенов,Пламен Марков и Христо Стоичков.Просто аз съм българин,не гледам през клубните очила.
Разликата между теб и повечето от останалите коментиращи тук е, че ти не си фен на някой от книжните грандове, който след 2 загуби "не е техния отбор" и не го подкрепят щото "тиА не игра'ат, закво да си губя времето вместо да пия ракия в нас".
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Берое написа:balef написа:А ФРАНЦУЗИТЕ КАКВО ДА КАЖАТ СЛЕД ЗАГУБАТА НА СОБСТВЕН ТЕРЕН ОТ СКРОМНИЯ ОТБОР НА БЕЛОРУС ? И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ФРАНЦИЯ Е БИВШ СВЕТОВЕН ШАМПИОН !?!
Докога ще се налагат малката перука, зетя, шурея и прочее некадърници...Или няма по-способни и по-кадърни момчета, а?
Айде отговори ми, кой би пуснал ти:
1) Титуляр в шампиона на Холандия, недопуснал гол от началото на първенството
2) Резерва в отбор в смешно първенство като нашето, който от 1 година го правят за смях с удари от над 30 метра
3) Титуляр в молдовски отбор
Ама честен отговор. Щото разбирам да иамме вратари в Челси, Реал и Милан и въпреки тва да пускат Михайлов, ама... при тая "конкуренция" в момента на вратарския ни пост сигурни ли сте че има по-добър избор? Плюс тва, макар че беше неубедителен вчера, не е виновен за нито един гол, което не може да се каже за Манолев (от който тръгна провала на мача), Стоянов (който се засуети след грешката на Манолев) и Иванов (същото засуетяване, плюс бавен старт при третия гол на Дефоу). Или тия не са модерни да се плюят, за разлика от "перуката"?
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
- Levskar_90
Нов резил, ново начало ?!?
Незнам за вас, но аз може би за първи път откакто се помня, бих се зарадвал ако паднем от Черна гора. Може би тогава ще стане преврата и ще падне дуото Мъри и Наско, а с него се надявам и Боби. Левскар съм в червата, но съм против тях, дали са много за Левски, но там нестават. Така, че за мен загубата, може да доведе до ново по-светло бъдеще за националния ни отбор.
Вие, как мислите ?
Вие, как мислите ?
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
Re: Нов резил, ново начало ?!?
ПЕРУКО ВЗИМАЙ ЗА ТРЕНЕР ЖОЗЕ МОУРИНЬО И СТАВАME ЕВРОПЕЙСКИ ШАМПИОН! 
аз пък имам един въпрос:ако един футболист не изпълнява треньорските и такти4ески указания,кой е виновен според вас,футболиста или треньора?????(въпроса е ритори4ен)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:аз пък имам един въпрос:ако един футболист не изпълнява треньорските и такти4ески указания,кой е виновен според вас,футболиста или треньора?????(въпроса е ритори4ен)
Треньора, защото е некадърник да вика такива глупаци!
- Levskar_90
LSFC 1914 написа:CTAHKO написа:аз пък имам един въпрос:ако един футболист не изпълнява треньорските и такти4ески указания,кой е виновен според вас,футболиста или треньора?????(въпроса е ритори4ен)
Треньора, защото е некадърник да вика такива глупаци!
+1
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА