Ето какви шансове има България за класиране на ЕВРО 2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Re: Ето какви шансове има България за класиране на ЕВРО 2012

Мнениеот HardWork » 04 сеп 2010 15:23

tani написа:И защо да ходим на европейското?Да ни бият като тупан на сватба ли?По добре да си гледаме добрите отбори белким прихванем нещо.

+1 прав е tani!!!

Потребителски аватар
ToT_TheBlue
Контакти:

Мнениеот ToT_TheBlue » 04 сеп 2010 15:24

С две думи тъжна работа!
За съжаление нищо в държавата не върви на добре освен бившата комунистическа номенклатура! Последната даде основните модели на развитие, където таланта и желанието за работа нямаха значение, но шуробаджанащината бе и все още е издигната в култ! Какво да очакваме след като за да тренират синовете ни футбол и особени за да играят трябва да се плащат дебели суми пари на псевдо тренери с малки изключения разбира се при изкл. талантливите деца!
За това случващото се в родното първенство и отражението му върху нац. отбор ми се вижда нормално! Видяхте, че ние (80% от нацията нямаше възможност да гледа мача!!!) дори не можехме да го гледаме и на никой ама на абсолютно никой не му пука!
Не само че няма да се класираме на това Европейско, но аз започвам да си мисля за някакво страшно 15-20 годишно отсъствие от голями форуми! Знам, че звучи песимистично, гадно е, но не си мислете че за тези неща си мисля след вчерашния мач!

novnik
Контакти:

Мнениеот novnik » 04 сеп 2010 15:33

ВЪпреки, че съм левскар и уважавам Мъри, смятам, че е време да си подаде оставката (след мача с Черна гора, независимо от резултата). Вижда се, че не може да подобри състоянието на националния и при този тотален натиск от феновете, не бива да продължава да ръководи националите. Направи достатъчно досега.

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 04 сеп 2010 15:33

Зациклихте с тези теми!Шанс НЯМАМЕ!!!Невъзможно е с такава игра и с точно тези футболисти,а и да има нов треньор ще му трябва време!Стига мечти,още един цикъл квалификации свърши за нас!БФС-безхаберници!Вън!!! :evil:

liverpool5
Контакти:

Мнениеот liverpool5 » 04 сеп 2010 15:53

Az li4no smqtam 4e tova koeto se slu4i v4era, samiqt rezultat ne otgovarq na istinata. Nie imahme 4isti polujeniq, no spored men nqmahme 6ans i 4:0 ne e to4niqt rezultat, za6toto predi gola na defoe za 2:0 nie istyrvahme 100% polujenie, koeto ako be6e vlqzlo stava6e 1:1 i togava ma4a stava6e syvsem drug i ni6to ne se znae6e i sled 1 god kogato Angliq doide v Sofiq az 6te sym na ma4a i 6te podkrepqm mom4etata i si mislq 4e mojem da postignem ne6to sre6tu tqh. Specialno za 4erna gora si mislq 4e ma4a e 2:1 za nas pomnim predi 1 god kak gi srazihme s 4:1 i taka uspeh na mom4etata :)

cvetan
Контакти:

Мнениеот cvetan » 04 сеп 2010 15:58

interfan6 написа:за да се класираме трябва :

1- Уволнение на Мъри.
2- Назначаване на признат германски специалист който да направи добра селекция ,тактика и т.н.
3 - Уволяване на Боби Михайлов.
4 - Уволняване на Наско Сираков.
5 - Премахване на Лъчезар Танев и мениджърските и мафиотски интереси в националния.
6 - Премахване на Шуро-баджанащината в националния.

Мисля че при по горните обстоятелства имаме шанс за класиране, в момента шанса ни е '0' .

Имам по ппросто решение: - сменяме държавата

Потребителски аватар
soUman
Контакти:

Мнениеот soUman » 04 сеп 2010 19:41

аз мисля, че е крайно време Балъков да дойде на поста на националния... Той каза, че още не е готов, но според мен вече трябва да идва. Писна ми да гледам световни и европейски без наше присъствие..

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 сеп 2010 19:48

soUman написа:аз мисля, че е крайно време Балъков да дойде на поста на националния... Той каза, че още не е готов, но според мен вече трябва да идва. Писна ми да гледам световни и европейски без наше присъствие..

Да не е луд!Да си остави далаверката "проект Ч-ц"!Когато Ершов им разбута змийското гнездо и поогладнее,може и да погледне към национала.През това време да понаправи нещо с Ч-ц,че да има CV зад гърба си.Че то сега кво?Толкова накрая на пейката седеше в Щутгарт(с бейзболното шапе),че някои снимки не го и хващаха,изгонен от Швейцария и т.н.

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 04 сеп 2010 21:28

Като цяло шанове има.Не трябва да се отказваме, каквото и да става.Това е истината.Загубихме от Англия - най - нормалното.Играта тепърва почва.А вече как ще я играем си е наш проблем.
Песничка по пиовод -
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_Z5-P9v3F8w[/youtube]
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
goalkeeper
Контакти:

Мнениеот goalkeeper » 04 сеп 2010 21:34

demy27 написа:Някой виждал ли е из букмейкърските сайтове залог "България да не се класира"? Ако има такъв и коефициентът е приличен бих инвестирал няколко хиляди евро :)

Те, ако сложат, трябва да е под 1. :lol:
Изображение

Върни се в “Национален отбор”