България - Черна Гора , Квалификация за ЕВРО 2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- optimistik
- Контакти:
Re: Ще подкрепяме ли България срещу Черна Гора?
трябва да подкрепяме националния отбор,иначе се нареждаме до всички некадърници от ръководството му,които правят всичко възможно да го провалят 

България винаги трябва да се подкрепя,но тука нещата не са както трябва.Има нещо гнило което не ми харесва и нямам желание да се измъчвам с гледането на този мач.
Защо да ги подкрепям ?Някой да ми даде основателна причина.Тия нашите пишман ритн топковци цала година да играят не могат да вкарат гол,а защитата все едно се виздат за първи път.Няма шанс скоро да отида на мач на националите.
nikulas написа:категорично НЕ!!!!няма начин да ме накарат да дам 5 лева-ПАРИ НА КУРВИ НЕ ДАВАМ
+1
“I even get excited when I see the letter 'J' in a newspaper headline. It makes me think of Juventus instantly.”
Не просто няма да няма да отида на стадиона, ами няма да си направя труда да пусна и телевизора! Какво да му подкрепям на този отбор??? Това е все едно да извадиш труп от гроба му и да го караш да ти разхожда кучето!
При наличие на подходящ стадион във Варна сигурно щеше да се напълни при мачове на националния отбор.Тактиката която искаше да приложи Стоилов е подходяща за силните отбори.Той се опитваше да се наидграва дори с Барселона ,което е най-малкото наивно.Както е казал Боби Михайлов недопустимо е Англия да те хваща на контри.Като се обърне каруцата е лесно да се дава акъл но за да има успех с тоя отбор , е необходимо да пробва и по прибрана схема на игра,стил нашите комшии от Гърция.Дано с 2-3 промени до успее да вдигне отбора за да излезе и играе за победа срещу Черна гора.
- Captain Stottlemeyer
А бе хора, чета написаното от някои от вас и се сещам за думите на великия Ботев: ".... вий сте идиоти!"
Какво значи Левскарски ФС, какво значи национален отбор, подчинен на интересите на клубен отбор?! Когато през 1994-та година в националния отбор имаше 7 играчи от "Левски", това попречи ли му да завоюва най-големия си успех в своята история?!
Или някои от вас покрепяха само треньора Пенев, Ицо, Емо, Трифон, Балъка и останалите, които не бяха "сини" ?!
Смятал ли е някой от вас (ама честно), че снощи имахме шанс срещу унизената в Южна Африка Англия, на която имахме нещастието да се изпречим първи на пътя?! Или забравихте, че в САЩ започнахме с 0:3 срещу Нигерия?! Повечето от вас са били много малки или изобщо не са били родени, но аз помня, каква помия се изля тогава върху целия отбор.
После, всички бяхме съпричастни и задръстихме Цариградско шосе при посрещането на четвъртите в света.
Айде моля по-кротко с крайните оценки и клубните пристрастия!
Нека всички подкрепим нашите срещу Черна гора - голямата игра едва сега започва! 

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Този въпрос го задай на треньора и директора му. ако Да; да се махат на момента
Ще подкрепям държавата , но ще псувам ръководството!
САМО ЛЕВСКИ!
Защо да гледаш някой как умира,така или иначе после ще отидем на погребението.