Мъри си подаде оставката
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Оставете Стоилов на мира!
А кой е виновен,че нямаме победа 1 година?
Има още шансове защото е минал 1 мач да чакаме да опропасти всичко отново, че тогава да го критикуваме ли? Когато отбора не върви го отнася тренъора справедливо или не - така си е! Който води отбора той носи отговорност за резултатите не е ли така? 

runnersa написа: Който води отбора той носи отговорност за резултатите не е ли така?
Така е, но не се сменя след първия мач. Особенно когато загубата е от Англия, а не от Андора.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
- Levski4Ever
- Контакти:
Masaba написа:А кой е виновен,че нямаме победа 1 година?
Мърдите, които се считат за класни футболисти, играещи в европейски отбори, и все пак движещи се, колкото да мине времето!

И аз съм ЗА!! Нека Стоилов остане-нищо не е загубено!!
СВОБОДЕН написа:runnersa написа: Който води отбора той носи отговорност за резултатите не е ли така?
Така е, но не се сменя след първия мач. Особенно когато загубата е от Англия, а не от Андора.
Е какъв първи мач бе това да не му е първия мач в който води отбора миналите квалификаций какво направи?

СВОБОДЕН написа:Оставете Стоилов на мира!
да се махне и ще го оставим ... !
няма нищо по-логично от това, след като нямаш успехи, тоест не се справяш с работата, се махаш ...
не ми се хабят още молитви по Мъри ...
защото, който и да друг да сложат за треньор, то е ясно, че пак ще го карам на молитви, но с Мъри ми беше до тук !
след като няма резултат, ДА СЕ МАХА !
НЕ ИЗДЪРЖАМ ПОВЕЧЕ
футбола ни е на такова ниво че ако ще да дойде съра с помошник жозе пак ще сме на този хал.няма смисъл да се хабим и да искаме оставки просто трябва да се работи на местно ниво-терени,юноши и т.н.
Последна промяна от kishe на 04 сеп 2010 12:28, променено общо 1 път.
селски вземи си скункса не се сърди
ще го оставим на мира веднага след като и той ни остави на мира и подаде оставка.