Огромна молба. Ама най-голямата ми молба, която мога да отправя в нашия слабичък футбол.
Моля ви сменете Ники...
Знам от малък, че на онзи велик пас, в онзи велик мач викаха чичовото ( после супата...), а се оказа, че ние хората(обикновените фенове) не сме прави.
После Стоичков взе националния, за да разбере какво прави треньора. Ние феновете обаче не разбрахме какво успя да направи... като треньор... освен че ни радваше всички, като много се гневеше на "Шведците" (ама той се гневи на твърде много неща)...
Е сега вече е прекалено. А стига де. То верно че цялата държава е шуро-баджанашка история ама взе да дотяга. Ние феновете нямаме ли право да погледаме поне малко футбол през последните 20 години без да си личи връзкарската история на цялата ни иначе велика нация...
Айде Миланов е натрупал класа и не ме е яд ама Никито си личи, че най- малкото не е за титуляр. То наистина не е той само причина за тежката загуба ама като си помисля, че ще продължават да ни измъчват с него и занапред и се отчайвам.
А бях оптимист. Въпреки него залагах като предположение 1:0 за "наще". Да те "наще" могат и да вкарат гол ( и без малко да успеят на Уембли пред погледа на лицемера Бербатов) само дето Никито се постара и според мен с това изключително неопитно излизане предреши нещата още в началото. Както и в контролата с Русия. Нищо, че уж след това се доказваше.
Той и днес се доказа, след като току пред краката на нападател най- неочаквано топката за всички се озова около ръцете му и замахна и я изби встрани . Знаете ли всъщост защо се случи толкова странна ситуация?
Пред погледа на тате тоз надутко така се хвърли преди топката да го е доближила дори, че на повторението и коментатора от чужда медиа замлъкна в изумление. Ще ви кажа, че всички разбирачи на футбола нямат обяснение защо вратар се хвърля в едната страна без никаква заплаха или топка в тази посока. Ръцете напред и главата... Сигурно ако могат да го дадат в по-едър план и очите ще са затворени. В следващия момент топката се удря някъде в тялото и всичко е страхотно ефектно, защото той удря топката, останала в непосредствена близост току пред краката на връхлитащия англичанин, и я запраща встрани.
Именно на повторението се вижда, че тоз човек, Никито се хвърлил твърде предварително и затова ситуацията е толкова ефектна. Всички са изненадани.
Но онзи момент с безмислените ръце напред при повторението окончателно ме отчайва мен.
Ники Михайлов има много повече самочувствие отколкото качества и за разлика от баща си няма да мине време и да заличи миналото (Вердер), по скоро ще мине време и ще заличи баща си ... и националния...
Има ли място за Николай Михайлов в националния отбор?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Трето поколение- трета стомна- спукала се...
С тази защита сме за никъде, но уви - само с това разполагаме
А Ники е толкова виновен, колкото и четворката пред него.....как иначе да си обясним че с екипа на Твенте има 5 сухи мрежи този сезон 

Re: Има ли място за Николай Михайлов в националния отбор?
еми, в Холандия играе........ кого да викнем?
[center]
[/center]

Нямам против да е резерва нали е бащичко, ама и резервата е по-добър от него сигурен съм!!! Имаш Митрев, имаш Петков, сигурен съм че и вратар от втората ни дивизия да викнеш ще е с по сериозни качества от НИКИТО. А този е в Холандия щото беше в Ливърпул. А като отиваше там дори жена ми не вярваше, че това е фиктивно уговорено от баща му. Аз още като переше шала гордо и знаех че е абсолютно фиктивно там, за да не го депресира публиката на Левски.
Нямам против нека стане велик вратар, ама не искам да помага на България!- ако с това не се изясних здраве да е...
Нямам против нека стане велик вратар, ама не искам да помага на България!- ако с това не се изясних здраве да е...
Автора не е добре, а този, който ми предлага Митрев за заместник май не е гледал мачовете на неговия отбор с/у АИК.
аз съм абсолютно за!! Попринцип съм от Левски, но според мен това няма никакво значение. Този "вратар" мене много ме дразни. Това което е още по тъпо, че като играе в Твенте се напъва, а тук нищо не прави.
Според мене няма да го "махнат". Прочетох във един сайт(няма да го казвам с цел реклама) като коментар на друг читател, каква била историята около приключването на Бербатов с националния. Мъри го питал, какво мисли за другите играчи(като капитан на отбора) и Митко, казъл "лоши неща" за Ники... Мъри като добро куче казал на татко Боби и Бербатов се ядосал от цялта система и реакция и решил да се откаже от нац. отбор. Незнам колко има истина, но поне логика има.
а колкото до това, че нямало заместници на този и на онзи играч... специално за вратарите се си мисля, че това е най-равностоиния пост.. за мен Гошо Петков играе супер. ако не пък да се вземе играч от Берое или Черноморец(примерно), но не и някой който е седи на вратата за бройка. аз до колкото разбрах, щеше да е вратар ... този от Шериф, дето спаси дузпи и играе много добре..
Според мене Мъри за трениор "по българските стандарти" е добре! Въпросът е че изпълнява "мениджърски интересни" и е зависим! Това го дърпа надолу. Умишлено не се слага чуждестранен трениор, за да не се губи контролът.
Иначе то се знае, ще дойде нов трениор 1-2 победи и пак старата история...
П.С. Ивинете ме, че накрая малко се отплеснах от темата..
Според мене няма да го "махнат". Прочетох във един сайт(няма да го казвам с цел реклама) като коментар на друг читател, каква била историята около приключването на Бербатов с националния. Мъри го питал, какво мисли за другите играчи(като капитан на отбора) и Митко, казъл "лоши неща" за Ники... Мъри като добро куче казал на татко Боби и Бербатов се ядосал от цялта система и реакция и решил да се откаже от нац. отбор. Незнам колко има истина, но поне логика има.
а колкото до това, че нямало заместници на този и на онзи играч... специално за вратарите се си мисля, че това е най-равностоиния пост.. за мен Гошо Петков играе супер. ако не пък да се вземе играч от Берое или Черноморец(примерно), но не и някой който е седи на вратата за бройка. аз до колкото разбрах, щеше да е вратар ... този от Шериф, дето спаси дузпи и играе много добре..
Според мене Мъри за трениор "по българските стандарти" е добре! Въпросът е че изпълнява "мениджърски интересни" и е зависим! Това го дърпа надолу. Умишлено не се слага чуждестранен трениор, за да не се губи контролът.
Иначе то се знае, ще дойде нов трениор 1-2 победи и пак старата история...
П.С. Ивинете ме, че накрая малко се отплеснах от темата..
- Gonzo0009
- Контакти:
Има естествено
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore
ДА ИМА МЯСТО!!! Пази редовно на шампиона на Холандия и се справя прекрасно...направи много сухи мрежи срещу добри отбори (например Аякс), а и за националния отбор играе силно...Днес също се справи добре.....Кой БГ вратар е по-добър от него????
Вместо да обърнеме внимание на слабите звена в националния отбор ние се нахвърляме на малкото силни такива....
Вместо да обърнеме внимание на слабите звена в националния отбор ние се нахвърляме на малкото силни такива....
- Sagittarius
Митрев?! Аааааа??????????БУАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА,ако този беше на вратата резултата беше двуцифрен!!!СТИГА ИЗМИСЛЯЦИ В НАЦИОНАЛА,ВИДЯХМЕ ГО С АИК И ОНЯ ДЕН ЗАКОВ ОТ ВИДИМА КАКЪВ МУ ГО НАБИ....В интерес на истината Малката коса спаси всичко което можеше,сбърка само когато излезе напред и Рууни го прехвърли,но той все пак изби удара,спаси и няколко чисти гола....Малката коса игра добре,проблема беше в хората пред него,човека на пейката,Танас и таткото с шалчето в трибуните...
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Категорично не става за вратар Николай Михайлов в нац.отбор ! Както и чичо му не става да е треньор на вратарите в Левски ! Михайлови го обърнаха на бащиния националния отбор и Левски но за всичко е виновен Боби Михайлов !