Мъри си подаде оставката

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

bateborisof
Контакти:

Re: Станимир Стоилов-вън от националния отбор

Мнениеот bateborisof » 04 сеп 2010 00:30

south_division написа:. Браво ей тва е нашта България само курви и педе...чета.

ти си най-голямата :lol:

Потребителски аватар
buffon
Контакти:

Мнениеот buffon » 04 сеп 2010 00:31

megan fox написа:
buffon написа:Добре бе разбирача изброи някое име кого трябваше да извика? Стига си цирикал грешна тактика грешни фуболисти разбрахме ти болката.

Ми първо се махат всички играчи 30+ от отбора!
И после да се обърне към "А" група и към младежкият отбор и да се вземе най-доброто, което да се обигравя и да се споява за следващите квалификации!
Примерно за така проблемната ни защита защо не се извикат Танко Дяков и Александър Александров от Черно Море?! Нима момчетата не се представиха добре срещу нападателите на ПСВ и Щутгарт?! И това е само пример! В така наречените аутсайдери и провинциални отбори като Берое, Черно Море, Пирин, Черноморец, Локо Пд и тн има играчи, които биха играли далеч по-сърцато, отколкото тия примадони, които се викат, но не им се дава шанс, защото нямат за мениджъри Лъжезар Танев, Емил Данчев, Йордан Лечков!!!!

Юношите същите ли дето падат от Казакстан ли.Разберете че в нац.намя обиграване за следващите квалификаций и тем подобни.Взема се най доброто в момента и това е.Уолкот вкара сумати гола в квалификацийте но не игра на световното беше в слаба форма и хиляди други примери.

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 04 сеп 2010 00:31

south_division написа:Аз предлагам да натурализираме Руй Мигел, Акуаро, Тибони,Грило, Тиеро и т.н и целия отбор на цска да си играе и като нацонален. За треньор Тройчо и тогава работата спи, всяка година на световно , европейско ще мачкат на ред. Прасенцата ще са доволни и така.
От всичко прочетено до сега се уверих в едно , че на бедния пари можеш да дадеш , но на простия акъл никога. И аз ще чакам да стане някой треньор от цска и ще се моля всеки мач да пдаме , та да мога и аз да си излея яда тука във форума. Браво ей тва е нашта България само курви и педе...чета.

Майната ви на всички фанатизирани левскари и цесекари.
ТУК СЕ КОМЕНТИРА БЪЛГАРИЯ

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 04 сеп 2010 00:31

south_division написа: Браво ей тва е нашта България само курви и педе...чета.

Ми тя е и твоя България, т.е. явно говориш за себе си, защото човек съди за околните по себе си! :twisted: :twisted: :twisted:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

zaqwsxd
Контакти:

Мнениеот zaqwsxd » 04 сеп 2010 00:33

Защо в тоя форум има 5-6 човека , с които можеш да си приказваш нещо смислено ? :?: :?: :?: :?: :?:

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 04 сеп 2010 00:34

zaqwsxd написа:Защо в тоя форум има 5-6 човека , с които можеш да си приказваш нещо смислено ? :?: :?: :?: :?: :?:

Защото за повечето са по-важни клубните пристрастия, а не Родината. :cry:

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 04 сеп 2010 00:35

На Стоилов едва ли му е комфортно в националния. Той няма достатъчно класни играчи и на практика няма полезен ход. Не случайно още миналия път когато за кратко водеше националите Мъри се дърпаше до последно. Но тогава зад гърба му в Левски беше Сираков. Сега обаче същия този Сираков е шеф на националните отбори и предполагам, че Мъри не може да откаже на човека който го лансира за треньор в голямата игра. Но Мъри не глупав, знае какво му трябва за национален отбор, а също знае и, че няма от къде да го получи. Това са играчите. Не помня до сега националния да е бил с толкова ниско качествени играчи. И Мъри и Наско са наясно, че шансът да се класираме е минимален. Той минава някак през надцакване на останалите отбори най вече Швейцария за второто място и после прецакване и на тези срещу които ще играем евентуален бараж. Тази цел е трудно постижима. Но те ще я преследват до край. Ако стане, Мъри и Наско ще бъдат герои, ако не, ще напуснат национала с облекчение. До тогава много вода може да изтече. Честно казано за Наско не ми пука къде ще бъде, но на Мъри мястото е в Левски. Всеки камък си тежи на мястото, а на Стоилов то е на Герена. Каквито и успехи да има сегашния отбор на Левски, аз като фен на сините ще бъда щастлив да видя Стоилов начело на отбора. Що се отнася до сегашната ситуация около треньорския пост в националния отбор, то и с 10:0 да бяхме паднали, смяната на треньора в този момент би била истинско безумие. Между другото, ако сега Стоилов хвърли оставка, съмнявам се, че ще има много мераклии за поста. По скоро може да изпаднем в задънена улица и да играем без яснота кой ще води отбора. На колегите които тук тръбят за оставка ще кажа, че бих се радвал да посочат следващия треньор. Аз горя от нетърпение най-после този титан в треньорската професия да заеме своето място и не се съмнявам, че много скоро ще триумфираме със световната титла.
:) :) :) :) :)
Лека нощ.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Iso24
Контакти:

Мнениеот Iso24 » 04 сеп 2010 00:36

Ето го ето каза го! Хехе Б. Михайлов каза, че резултата не е реален и че сме имали своите положения....хаха
Момчетата трябвало да се вдигнат психически за Черна гора.

Потребителски аватар
buffon
Контакти:

Мнениеот buffon » 04 сеп 2010 00:37

Едно предложение изчакайте мача във вторник срещу Черна Гора и ако тогава паднем то Мъри ще е задължен да си подаде оставката,но ако бием (в което съм сигурен) то всичко е ок.

zaqwsxd
Контакти:

Мнениеот zaqwsxd » 04 сеп 2010 00:40

Аз се радвам , че няма да играе Йоветич ! Ако играеха Йоветич и Вучинич заедно напред щяхме да паднем с +4 гола !

Върни се в “Национален отбор”