Мъри допусна елементарни грешки.
1. Защо титуляр бе Янков, а не Пеев?
Резултата бе напълната загуба на десния флаг.
2. Защо направихте такива безмислени смени. Особено втората и третата смяна.
Извадихте Манолев за да закрепите отбраната, а резултата бе обратен. Сляп ле Сте, че проблема идваше от липсата на подръжка от страна на Янков.
Изваждате нападател и вкарвате дясно крило. Ефекта е прост - напълно скрихте вашия човек Янков. Навсичкото откоре Попов бе най-активен в атака и отправи най-опасния шут.
Това не Ви е дори първата разгромна загуба. Помните ли Кипър?
Г-н Стоилов трябва да подаде оставка - за да запази честта си.
Англия - България 03.09.2010
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Перуци:Резултата не е реален!
Ми...аз си мисля,че е крайно време да се закрие това нещо дето игра срещу Англия.
Иначе фамилията Перуци тотално са си е еб.ли майката!
Иначе фамилията Перуци тотално са си е еб.ли майката!

Re: Англия - България 03.09.2010
"ел класико" +1 ами пичове срещу такива отбори толкова-не можеш да имаш 2 излизания сам срещу вратаря и да не вкараш нито едно от тях- и кво искаме всъщност "с пръдня боя "
нямаме една свестна школа , нямаме пари, имаме 3-ма играчи на кръст (то ако ставаше само с 3 -ма .......) -толкова аре стига сме слушали смешните журналя-"имали сме шанс
:) какъв- може би да бием центъра 4 пъти..... Наско -смешник, Мъри- смешник, Перуката- смешник, журналята-смешници, гледат да си пробутат евтините сензацийки!!! много яко- като гледам как играха черна гора днес да се молим да ни вземат само 1 точка-май май от втория кръг сме аут за съжаление- Реалността е тва за жалост!!!

- UltraBlue.
- Контакти:
Спрете да ревете - вземете АНТИДЕПРЕСАНТИ!!!
Ей вие сте като НАРКОМАНИ БЕ!!! Какво пускате теми из форума през 4 секунди за разни оставки и тем подобни в сряда има мач това е отбор от нашата класа ще се види там какво ще направим къде сте тръгнали да сравнявате АНГЛИЯ с БЪЛГАРИЯ БЕ??? ИМАТЕ ЛИ ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ ЧЕ ДА СРАВНЯВАТЕ ТЕЗИ ДВЕ ДЪРЖАВИ ??? По какво можем да се сравняваме с тях по населеност ли ??? Не виждате ли че имат на даден пост по 6 играча било то вратар , нападател или квото и да е.. а ние при една контузия на Божинов или който и да е играч се чудиме кой да викнеме ??? Мислете малко по трезво и се успокойте малко вкараха ни 4 смешни гола и голямата трагедия с какво ни надиграха толкова че полудяхте ???
1 гол - грешка на защитата ( ГОЛЕМИТЕ ОТБОРИ НАКАЗВАТ ВСЯКА ГРЕШКА )
2 гол - пропуснахме да вкараме , контра атака ( ГОЛЕМИТЕ ОТБОРИ НЕ ПРОПУСКАТ )
3 , 4 гол са без коментар вече при 2:0 на Уембли 60' мача е решен ..
Направихме 3,4 пропуска които трябва да се вкарат 100% не играем срещу Люксенбург че да имаме положение след положение , а играем срещу Англия от 3 положения трябва да вкараме минимум две!!!
Ако не спрете да ревете най-много да сме последни в групата от първия мач не могат да се правят такива трагедии и то мач не с кой да е а с АНГЛИЯ!
Прави сте че има някои хора които не са за националния но помислете реално България не е Испания , Италия или някоя голяма държава която има по 12 равностойни играча на един пост успокойте се малко пийте една студена бира и с Черна Гора ако искате стойте пак пред телевизорите и компютрите и си викайте оставка и тем подобни. Аз лично ще съм на стадиона и ще чакам мача с нетърпение пък ако не ни върви играта било то Мъри , Гонзо , Л.Пенев , Стоичков да се махат , но да гръмнете форума заради загуба от Англия е несериозно! Погледнете клипа в спортал в началото на мача колко хора подкрепят нашата държава вие сте седнали по форума да ревете елате в сряда на мача да ревете и да подкрепите БЪЛГАРИЯ , Мъри може всичко да е но е разбрал човек и ако толкова държиме на оставката той ще си я подаде! Ще видиме мача с Черна Гора ако нищо не става да идва нов и да видиме какво ще постигне и колко време ще издържи без играчи!
Но най-важното в момента е да се успкоите малко защото е едва първия мач ако продължаваме така нищо няма да постигнеме и в момента който и треньор да дойде ще е твърде несериозно , ако трябваше да се сменя треньора то трябваше да е преди квалификациите човека който трябва да напусне националния това е Ч. ЯНКОВ не знам връзки ли има какво има но от 10 мача на сам неможе да ходи тоя човек и не се сменя това е най-интересно. Дано тази тема която пуснах повляе малко и се успокоите , че така само изнервяме ситуацията допълнително!
1 гол - грешка на защитата ( ГОЛЕМИТЕ ОТБОРИ НАКАЗВАТ ВСЯКА ГРЕШКА )
2 гол - пропуснахме да вкараме , контра атака ( ГОЛЕМИТЕ ОТБОРИ НЕ ПРОПУСКАТ )
3 , 4 гол са без коментар вече при 2:0 на Уембли 60' мача е решен ..
Направихме 3,4 пропуска които трябва да се вкарат 100% не играем срещу Люксенбург че да имаме положение след положение , а играем срещу Англия от 3 положения трябва да вкараме минимум две!!!
Ако не спрете да ревете най-много да сме последни в групата от първия мач не могат да се правят такива трагедии и то мач не с кой да е а с АНГЛИЯ!
Прави сте че има някои хора които не са за националния но помислете реално България не е Испания , Италия или някоя голяма държава която има по 12 равностойни играча на един пост успокойте се малко пийте една студена бира и с Черна Гора ако искате стойте пак пред телевизорите и компютрите и си викайте оставка и тем подобни. Аз лично ще съм на стадиона и ще чакам мача с нетърпение пък ако не ни върви играта било то Мъри , Гонзо , Л.Пенев , Стоичков да се махат , но да гръмнете форума заради загуба от Англия е несериозно! Погледнете клипа в спортал в началото на мача колко хора подкрепят нашата държава вие сте седнали по форума да ревете елате в сряда на мача да ревете и да подкрепите БЪЛГАРИЯ , Мъри може всичко да е но е разбрал човек и ако толкова държиме на оставката той ще си я подаде! Ще видиме мача с Черна Гора ако нищо не става да идва нов и да видиме какво ще постигне и колко време ще издържи без играчи!
Но най-важното в момента е да се успкоите малко защото е едва първия мач ако продължаваме така нищо няма да постигнеме и в момента който и треньор да дойде ще е твърде несериозно , ако трябваше да се сменя треньора то трябваше да е преди квалификациите човека който трябва да напусне националния това е Ч. ЯНКОВ не знам връзки ли има какво има но от 10 мача на сам неможе да ходи тоя човек и не се сменя това е най-интересно. Дано тази тема която пуснах повляе малко и се успокоите , че така само изнервяме ситуацията допълнително!
Re: 4:0- какво стана с "правилния футбол"
Боби: "Няма проблеми от критики ... да си критикуват. Въпросът е какво се случва след тях".
Е Боби сега е момента да се случи нещо след критиките... И това нещо е да се изметеш веднага, заедно с директора, поддиректора, секретарката и цялата оранжерия
Е Боби сега е момента да се случи нещо след критиките... И това нещо е да се изметеш веднага, заедно с директора, поддиректора, секретарката и цялата оранжерия

Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
пускайте момчета да гледате португалия -кипър -4:3 (кипър 3 гола на португалия -всичко наред ли е? ааа ???маи не аа???:)някои се развиват други лапат мухите ние от кои сме ???? питайте Перутата тя ще ви отговори
:)

Re:
fairfax написа:незнам какво се очаква от националния отбор, ама е крайно време Мъри да им даде по една мотика поне да се научат да копаят като немогат да играят футбол!
Официалният сайт на УЕФА изненадващо обяви, че старши треньор на България за гостуването на Англия в първи мач от квалификациите за Евро 2012 е Наско Сираков.
Не е ясно каква е причината за объркването, но най-вероятно става въпрос за техническа грешка, тъй като в тимовия лист като наставник на лъвовете правилно е записан Станимир Стоилов
май уефа по-добре знаят кой реди състава
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!
Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат
damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!
Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат
damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .
- Levski_Valencia
- Контакти:
Re: 4:0- какво стана с "правилния футбол"
b0b1 написа:Браво, правилен футбол, да се надиграваш с Англия е най-логично.Вече Бербатов го няма, сега кой ви е винове?Пак някой цесекар ли?Иван Иванов?Или пак Бербатов е винове, щот е родоотстъпник.
Единственият шанс е-треньор от чужбина,Янков,Илиан Стоянов,Пеев и Иванов да не си и помислят повече за националния и български паспорт за Гара....
Павел Дочев- "Бяхме интелигентно недостатъчни" "Вкараха ни ненужен гол"
Кипър ни вкараха 4 , нормално е да вкарат поне 3 на Португалия 

[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
- storm
- Контакти:
Re: Спрете да ревете - вземете АНТИДЕПРЕСАНТИ!!!
Не се ядосвай и аз много се дразня ,че розовите само ми реват .
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]