Англия - България 03.09.2010

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: Англия - България 03.09.2010

Мнениеот turbogena » 04 сеп 2010 00:08

Tommi не се ядосвай на такива тъпанари ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

miki85
Контакти:

Re: 4:0- какво стана с "правилния футбол"

Мнениеот miki85 » 04 сеп 2010 00:09

zap_lv написа:Кат няма мат'рял какво световно и европейско искате.Не може най-добрия ни футболист да събира точки за пенсия ,а младите по кръчмите до зори.Не е виновен Мъри,той ли е на терена,той ли трябва да бележи головете.Той само им казва как да играят ,а те правят точно обратното ,защото не вярват в себе си заради такива като вас "разбирачи".

А кои е виновен че играе ники михайлов и рангелов ако не тренера аман от разбирачи и подръжници на хасковския спец
Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.

Iso24
Контакти:

Мнениеот Iso24 » 04 сеп 2010 00:09

zap_lv написа:Кат няма мат'рял какво световно и европейско искате.Не може най-добрия ни футболист да събира точки за пенсия ,а младите по кръчмите до зори.Не е виновен Мъри,той ли е на терена,той ли трябва да бележи головете.Той само им казва как да играят ,а те правят точно обратното ,защото не вярват в себе си заради такива като вас "разбирачи".

Как да не е виновен бе? Колко пъти да пиша - защо михайлов е на вратата? Защо слабака Ив. Иванов играе? А Рангелов? А пък тия петрови до гуша ми дойдоха!

miki85
Контакти:

Мнениеот miki85 » 04 сеп 2010 00:10

Obichamlevski написа:
mon1nho написа:ПАК ЛИ ГОСПОДИН МЪРИ НЕ ЧУВСТВА ЧЕ НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР Е НЕДОСТАТАЧНО ОБИЧАН? ПРЕД 5-10 хиляди БЛГАРИ НА УЕМБЛИ. ПАК ЛИ ГОСПОДИН МЪРИ? КАКТО ОБЯВИХТЕ СЛЕД УНИЗИТЕЛНАТА ЗАГУБА С 1-4 ОТ КИПЪР ПРЕД 4 ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ? ПАК ЛИ ЩЕ ГОНИМЕ 1-17 ГОСПОДИН МЪРИ? ОЩЕ КОЛКО ТРЯБВА ДА НИ УНИЗЯТ ПРЕДИ ДА СИ ТРЪГНЕТЕ ГОСПОДИН МЪРИ? И ГОСПОДИН ПЕРУКАТА МОЖЕ ДА ОТГОВОРИ НА ПОСЛЕДНИЯ ВЪПРОС.

Ехооо ...... чорбарчета... комплексите си ги избивайте някъде другаде ясно ? Със Стоичков по-добри резултати ли имахме ? А с Марков ? Айде в кочината отивайте и не се вясвайте ! Как да бием ми кажи с тоя смешния защитник Иван Иванов ... седнал бяга , ама седнал !

да беше само ванката дървото питай илиян шкембето дали може да бяга при първия гол си бъркаше в носа аиде аиде иван само ви е виновен смешни говеда
Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.

Потребителски аватар
levskioleole
Контакти:

Мнениеот levskioleole » 04 сеп 2010 00:10

не защитавам Мъри,но защо разни фенчета на чорбата и на също толкова противният черно море(още по-противни комплексирани фенове)намесвате Левски ве кретени гадни
сектор Г*Й нямало да прости-кои сте вие ве ???
ония пък раирания зелен педал акъл дава
иначе мен националния никога не ми е бил тръпка-да си го подкрепя който иска

Потребителски аватар
b0b1
Контакти:

Мнениеот b0b1 » 04 сеп 2010 00:10

Obichamlevski написа:
mon1nho написа:ПАК ЛИ ГОСПОДИН МЪРИ НЕ ЧУВСТВА ЧЕ НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР Е НЕДОСТАТАЧНО ОБИЧАН? ПРЕД 5-10 хиляди БЛГАРИ НА УЕМБЛИ. ПАК ЛИ ГОСПОДИН МЪРИ? КАКТО ОБЯВИХТЕ СЛЕД УНИЗИТЕЛНАТА ЗАГУБА С 1-4 ОТ КИПЪР ПРЕД 4 ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ? ПАК ЛИ ЩЕ ГОНИМЕ 1-17 ГОСПОДИН МЪРИ? ОЩЕ КОЛКО ТРЯБВА ДА НИ УНИЗЯТ ПРЕДИ ДА СИ ТРЪГНЕТЕ ГОСПОДИН МЪРИ? И ГОСПОДИН ПЕРУКАТА МОЖЕ ДА ОТГОВОРИ НА ПОСЛЕДНИЯ ВЪПРОС.

Ехооо ...... чорбарчета... комплексите си ги избивайте някъде другаде ясно ? Със Стоичков по-добри резултати ли имахме ? А с Марков ? Айде в кочината отивайте и не се вясвайте ! Как да бием ми кажи с тоя смешния защитник Иван Иванов ... седнал бяга , ама седнал !

Ако не забелязваш, фенове на всякакви български отбори се изсипаха тука и всички са недоволни, но първо трябва да се свалят сините очила.

Потребителски аватар
offside_my_ass_
Контакти:

Мнениеот offside_my_ass_ » 04 сеп 2010 00:11

megan fox написа:
alk0x0l1ka написа:какво храните бе еи олигофрени кой да стане треньор ако искате павел до4ев или трой4о или пламен марков,а ина4е погледнете проблемите тва за бази и школи все ки го знае (вие кво о4аквахте на уембли да ги бием ли) ??? пьп4асали пубертети не разбиращи!!!

След като хърватите ги биха на Уембли защо и ние да не ги бием, а да не забравяме и колко кадрови проблеми имаше Англия!!!

А ти си смешен! Защо предлагаш само българи за треньори?! Толкова ли не виждаш по-далеч от носа си! В България има само един качествен треньор и това е Димитър Пенев, но и той вече е на годинки! Време е онзи педерунгел в БФС - Борислав Михайлов да проумее, че не е важно синчето и зет му да си в националният отбор и да наеме класен чужденец, аз лично съм за Кройф! А за капак холандеца ще поиска г/д същите пари, които получава Мърльо на месец!

Че Пенев беше добър треньор, спор няма. Само че си спомни той с какви играчи работеше - Стоичков, Пенев, Костадинов, Балъков, Сираков, Михайлов, Лечков, Трифон Иванов, Хубчев и т.н. Едно е да постигнеш успехи с такъв отбор, съвсем различно е да мъчиш тия нещастници да направят нещо срещу Англия. Не се заблуждавай, няма да ни спаси никой чужд треньор. Какво ще направи Кройф? Ще ги научи да пресират съперника ли? Стоичков преди време много добре си го каза - аз няма да ги уча да си подават топката. На българския футбол е нужна правилна ПОЛИТИКА, а това включва и добри треньори, разбира се.
I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one.

miki85
Контакти:

Мнениеот miki85 » 04 сеп 2010 00:11

levskioleole написа:не защитавам Мъри,но защо разни фенчета на чорбата и на също толкова противният черно море(още по-противни комплексирани фенове)намесвате Левски ве кретени гадни
сектор Г*Й нямало да прости-кои сте вие ве ???
ония пък раирания зелен педал акъл дава
иначе мен националния никога не ми е бил тръпка-да си го подкрепя който иска

Намесваме го шото синоптика вика само слаби играчи на левски или бивши играчи на левски и ни правят смешни затова се намесваме

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 04 сеп 2010 00:12

Obichamlevski написа:

Тъпо е дя се говори така ама ако ми кажеш при Стойчков от кой отбор сме получавали четворка те признавам. Аз за Мъри ще ти припомня и мача с Кипър
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
levskioleole
Контакти:

Мнениеот levskioleole » 04 сеп 2010 00:12

пенев-организиран хаус-Кройф го каза доколкото помня-просто имаше качествени футболисти,но да не зачекваме тая тема

Върни се в “Архив”