soilwork написа:На мен играта на нашите ми хареса! В нападение бяхме малко беззъби ама има време да се оправим до вторият мач!! Нека дадем време на г-н Стоилов да наложи стила си!! Нищо не е загубено!!
КВО СИ ПИЛ БЕ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
soilwork написа:На мен играта на нашите ми хареса! В нападение бяхме малко беззъби ама има време да се оправим до вторият мач!! Нека дадем време на г-н Стоилов да наложи стила си!! Нищо не е загубено!!
защо написа:Много добре се представихме, даже можеше и само с 3:0 да паднеме с повече късмет. С половин отбор - толкова. След някоя година ще си мечтаеме за подобни резултати.
защо написа:Много добре се представихме, даже можеше и само с 3:0 да паднеме с повече късмет. С половин отбор - толкова. След някоя година ще си мечтаеме за подобни резултати.
mon1nho написа:забравяш божката, манолчо и пелето. а и стилян и мартин с нищо не показаха че са лидери на този отбор.lokofan написа:Иванчо Русия, Малката перука, Зетчето, Чавдарчо, Илиянчо....ТРАГИЧНИ!!!
durex написа:защо написа:Много добре се представихме, даже можеше и само с 3:0 да паднеме с повече късмет. С половин отбор - толкова. След някоя година ще си мечтаеме за подобни резултати.
След точно 50г. ще играем Европейско
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта