Аз съм на уиски,топи се в устата
Налей да пием бирата...
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Налей да пием бирата...
Хайде наздраве на всички обичащи Локомотив.Дайте да пием по едно,днеска взехме една обнадеждаваща победа,макар че истинските мачове ще са далеч по-трудни.А и оставете белия Мислител,той е като сериал,в 20 епизод казва същите реплики като в 3.
дори си мечтая за влизане в осмицата
...хайде със здраве и само Локо...наздраве....
-
бий папагала
ЛОКО ДО ЖИВОТ!!!!
На този slavia_forever главата е пълна с мозък колкото стадиона в Овча купел с фенове
бий папагала написа:ЛОКО ДО ЖИВОТ!!!!
ХЕХЕХЕХЕХЕХЕЕХЕХЕ....БИЙ ПАПАГАЛА
- plovdiv_chernobql
- Контакти:
Наздраве на всички! Честита победа днес, макар, че тя с нищо не ни успокоява за бъдещото на отбора ни, не знам какво ще става този полусезон, предстоят ни тежки и емоционални моменти на Лаута, но ще видим до къде ще я докараме
Поздрав с една велика песен за мен, на която съм плакал, песен, изпълнени със страшно много любов!
ЛОКО ПД ДО ГРОБ!!!
http://www.vbox7.com/play:498043c4
Поздрав с една велика песен за мен, на която съм плакал, песен, изпълнени със страшно много любов!
ЛОКО ПД ДО ГРОБ!!!
http://www.vbox7.com/play:498043c4
Син съм на земя прекрасна
Син съм на юнашко племе
Син съм на юнашко племе
-
бий папагала
победа в контрола с 1-0 е все едно загуба, така че изобщо не трябва да ни отвлича вниманието от реалността, че сме на нивото на селски тим от крумово и ще завършим едно-две места над изпадащите (един от които е въпросния тим) трябват ни 22 класни играчи (да, цял един отбор, както и резерви) които няма кой да вземе, затова ни очаква посредственост резили срам и мизерия
На този slavia_forever главата е пълна с мозък колкото стадиона в Овча купел с фенове
бий папагала написа:победа в контрола с 1-0 е все едно загуба, така че изобщо не трябва да ни отвлича вниманието от реалността, че сме на нивото на селски тим от крумово и ще завършим едно-две места над изпадащите (един от които е въпросния тим) трябват ни 22 класни играчи (да, цял един отбор, както и резерви) които няма кой да вземе, затова ни очаква посредственост резили срам и мизерия
Отидоха ми надеждите за осмицата,а така добре започна с този ник бий пилето
ЛОКО ПД ДО ГРОБ !!!