Англия - България 03.09.2010

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Re: Премиерът, Вип на мача Англия-България.А Вие?

Мнениеот kireto2 » 03 сеп 2010 21:03

mormona написа:ХУБАВО БЕ МА НАЛИ БОРИСОВ КАТО МУ СЕ ЗАДАДЕ ВЪПРОС ВИКА , чЕ Е ОТ НАРОДА.... А СЕГА ЗАщО ПРИМЕРНО ( ако е там ) Е НА МАч НА УЕМБЛИ ? НАЛИ Е чАСТ ОТ НАРОДА , И СЕ ПРАВИ НА СЕЛСКОТО МОМчЕ , ДЕТО щЕ ОПРАВИ НАРОДА СИ... Е АЙДЕ ДЕ КАТО Е ТОЛКО СЪПРИчАСТЕН ДА СЕДИ И ДА СЛУшА ГОНГ СЛЕД 1 чАС...
Знаете ли на какво ми прилича тая работа - еми тооо така или иначе немога да пусна мача по БНТ , така или иначе народа нема го гледа , ма на мене какво ми пречи да ида >? Айде бе , като министър трябва и аз да намажа.

Всеки ,който желае и има възможност ,може да отиде на мача! Борисов на никой не е забранил!

Pe60
Контакти:

Мнениеот Pe60 » 03 сеп 2010 21:04

от Гуу на 03 Сеп 2010 20:01

mormona написа:
ХУБАВО БЕ МА НАЛИ БОРИСОВ КАТО МУ СЕ ЗАДАДЕ ВЪПРОС ВИКА , чЕ Е ОТ НАРОДА.... А СЕГА ЗАщО ПРИМЕРНО ( ако е там ) Е НА МАч НА УЕМБЛИ ? НАЛИ Е чАСТ ОТ НАРОДА , И СЕ ПРАВИ НА СЕЛСКОТО МОМчЕ , ДЕТО щЕ ОПРАВИ НАРОДА СИ... Е АЙДЕ ДЕ КАТО Е ТОЛКО СЪПРИчАСТЕН ДА СЕДИ И ДА СЛУшА ГОНГ СЛЕД 1 чАС...
Знаете ли на какво ми прилича тая работа - еми тооо така или иначе немога да пусна мача по БНТ , така или иначе народа нема го гледа , ма на мене какво ми пречи да ида >? Айде бе , като министър трябва и аз да намажа.

Тези 8 000 българи, които ще отидат тази вечер на "Уембли", винови ли са, че ще са там ?
Те ще гледат мача, по-добре да бяха останали тук, да слушат мача по радиото, че да са съпричастни... ами абонатите на Булсатком, те също трябва да са съпричастни...

Разбирам афекта ви, но просто говорите пълни глупости

Те ще са там със собствените си пари,а не с нашите

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 03 сеп 2010 21:05

kireto2 написа:
dimitar vasilev написа:Ама тези плювачите сигурни ли сте че Министър-председателя ще е там ,щото от Гонг въобще не бяха сигурни ;)

Те вече знаят ,че ще пътува с държавни пари, ти ги питаш дали ще бъде на мача! Това са хора, които имат инфо от всяка точка на света ! :lol:

Кире, с каквито и пари да пътува все са от нас. Заплатата кой му я плаща? ;) И отново казвам, Бойко не е виновен с нищо. И да е там и да не е - все тая! Просто на хората им е гадно, че няма да си гледат отбора.

Cukyens, прав си. Така е, но не само невежеството е причината. Безизходицата и безсилието също са фактори.
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 03 сеп 2010 21:06

matadoro написа:От правителството категорично обявиха, че Борисов не е имал намерение да пътува за британската столица. Той ще подкрепи наживо отбора срещу Черна гора в София във вторник. ot http://www.24chasa.bg

Е сега не ви ли е смешно? :lol:

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 03 сеп 2010 21:10

dimitar vasilev написа:Ама тези плювачите сигурни ли сте че Министър-председателя ще е там ,щото от Гонг въобще не бяха сигурни ;)

Колега ти явно си чул същото в Гонг което и аз. Значи съм толкова сигурен, колкото и ти.Малка е вероятността това да не е вярно. Но дори да не е, вече не сме в тоталитарна система, та да не можем да критикуваме политиците. За това и пуснах темата. Ако си забелязал, критикуван не е само премиерът, но и цялата политическа класа. Защото същата тази телевизия се скъса да хвали Бойко и да го следва и показва как реже ленти дори когато беше уж опозиция. В крайна сметка БНТ е под политически контрол, защото органът който избира ръководството й, СЕМ се избира от политиците. И най вече от управляващите. Всъщност Бойко не прави нищо по различно от това което прави и Първанов. И да не присъства на този мач, рано или късно ще бъде някъде другаде за собствено удоволствие с нашите пари. Той, а и Първанов имат достатъчно власт в момента за да направят така, че мачът да бъде достъпен за гледане. Но на тях не им пука за нас, обикновените българи. Те са от един отбор и то не само те двамата, а и останалите им колеги политици. Отборът на политическата класа.Цялата тази игра на управляващи и опозиция е само за пред хората. Добър театър. Ще добавя, че всички те имат достатъчно солидна правна защита от най опитните юристи в страната, така, че да не се налага да ги защитавате и тук във форума.
Последна промяна от СВОБОДЕН на 03 сеп 2010 21:13, променено общо 1 път.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Pe60
Контакти:

Мнениеот Pe60 » 03 сеп 2010 21:13

от kireto2 на 03 Сеп 2010 20:06

matadoro написа:
От правителството категорично обявиха, че Борисов не е имал намерение да пътува за британската столица. Той ще подкрепи наживо отбора срещу Черна гора в София във вторник. ot http://www.24chasa.bg
Е сега не ви ли е смешно?

Направо паднах от смях,ама ББ е Батман,тъй че нерде Ямбол,нерде Стамбол,нерде Лондон :)

Cukyens
Контакти:

Мнениеот Cukyens » 03 сеп 2010 21:18

Не си запознат с много неща ... СЕМ знаеш ли какво означава ? :lol: СЕМ не е орган , който да купува и печели телевизионни права , политиците не се занимават с включването в програмата на БНТ мачове , музикални пиеси и каквото и да било ! Политиците гласуват бюджет на БНТ , който се управлява от ръководителите на БНТ , а не от ББ или Гоцко :lol: Влезте в сайта на БНТ и вижте каква е основната причина да не излъчват мачът и всички останали гостувания - " бюджетът вече свърши " , някой има ли представа колко млн. годишно се отпускат на БНТ и какви продукции излъчва БНТ ? БНТ е сред най-скъпоплатените рекламодатели в България , но бюджетът отново е свършил .. АЗ знам защо , защото са дали пари на ББ да отиде на Уембли , а останалите ги изразходват за гориво да го следят по цял ден , защото той така им е наредил :idea:

sinia
Контакти:

Re: Съставите за довечера! прогнози

Мнениеот sinia » 03 сеп 2010 21:19

soilwork написа:
sinia написа:Ако ми отговори някой какво прави в националния Чавдар Янков ще го призная. Този човек следили го някой как играе или дали въобще играе, не се знае. Ми, че за неговия пост в Бг.първенството има поне 5 каде, каде по добри опций.
Аз му следя всеки мач-добър е,отслабна и е във форма в момента! Сега е в руския Ростов и направи 2-3 много добри мача! Отзивите за него от там са много добри!! Някои го сравняват с Матеус!

Изчерпателен отговор. Признавам те.

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Re: Англия - България - линкове?

Мнениеот mormona » 03 сеп 2010 21:22

v Gledaisport ima samo 1 link... i az 4akah mnogo ot 4ujdi kanali amaa ne...

sori za 6liokavicata ma barzam si namera link... :mrgreen:
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Re: Англия - България - линкове?

Мнениеот mormona » 03 сеп 2010 21:24

mufc написа:
boston celtics написа:А и един от коментаторите на ТВ + каза,че телевизията може да се гледа и от сайта в интернет :) Незнам дали е вярно,така и не проверих,защото имам Булсат :mrgreen: Ама незнам,може и да може :roll:

Даже и да го пуснат през тъпият им сайт, ще се претовари и няма да издържи и 15 мин. :evil:
Надеждата ми е в http://myp2p.eu/competition.php?competi ... e=football :lol:

Как да го пусна от тука :?: :?: :?:
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”