Англия - България 03.09.2010

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Re: Премиерът, Вип на мача Англия-България.А Вие?

Мнениеот gilento93 » 03 сеп 2010 20:45

federer90 написа:Бойко педала

И federer90 гея.Майтап бе пич да не вземеш да се засегнеш нещо. :)

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 03 сеп 2010 20:46

Гуу написа:
Pe60 написа:
И защо да не ходи, какво е направил ?

Ако човек ви чете поствете ще си помисли, че Бойко е генерален директор на БНТ и в същото време държи правата за излъчване на мача Англия-България, но ги е предоставил на ТВ+...

Нали той разпределя всичко в тая държава и със сигурност ще ходи с парите на данъкоплатците там.Много ми беше отвратително да гледам Гоце в Турция на волейбол и Кипър за мача,но дано не видим довечера ББ на Уембли

Тодор Живков разпределяше всичко...
Бойко Борисов е премиер, главен орган на изпълнителната власт, но в никакъв случай не може да се меси в делата на едно БНТ например, което си има легитимно избран ръководен орган, който може да го управлява както намери за добре. Какво очаквате на направи Бойко, да отиде, да тропне по масата и да каже - купувайте веднага телезвионните правата... :lol:

Продължавам да се чудя - ядосвате се защото Бойко ще ходи да гледа мача в Англия или защото мислите, че той е виновен за неизлъчването на срещата ? :roll:

Нека да ти отговоря. Ядосват се, защото Бойко ще випства на Уембли с техните пари, докато същите те, които си плащат за "Българската Национална Телевизия", няма да имат възможност да гледат "Националния отбор по футбол" и ще трябва да го слушат по радиото, защото видиш ли не са абонати на правилния лицензиран оператор, който е закупил правата и съответно си върши каквото си иска/никой не казва, че не е в правото си. Друг е въпроса как се е сдобил с тва право/. Та за това са недоволни. С техните пари - Бойко там гледа, те дори тук не гледат.
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Cukyens
Контакти:

Re: Съставите за довечера! прогнози

Мнениеот Cukyens » 03 сеп 2010 20:46

NEFTOCHIMIK 1962 написа:5-0 за Англия! Вие изобщо нормални ли сте?! Как може и да си помислите че можем да направим равен,а камоли победа? Англия били слаби??!!!-слаби са,ама срещу Германия и САЩ и то на световно!!!Срещу нас и Албания са силни.Ако сме предпоследни в групата-ще е фурор. В България имаме един свястен стадион и нито един читав отбор.Не можем 5 години да бием Жилина,Дебрецен и БАТЕ,а го вадим голям на Англия.Може и да ги бием ,ама след 300 години.Досега не сме ги били никога-няма да е и днес!

Имаме един свЯстен стадион , сигурно тоя вашия на нЯфтохимик , дето ви го взеха изпод носленцето и ви пратиха по нивите :lol: :lol: :lol: Всеки може да мисли каквото си иска , освен това може и да говори каквото си иска ! На мен не ми се плюе по футболисти и т.н. , единствено по БНТ днес мога да псувам ... И все пак всеки истински българин ще стиска палци за добро представяне , а няма да псува предварително .. .И да паднем какво ? Това е Англия , едва ли някой ще направи трагедия , освен някой нЯфтохимишки персони ...

Потребителски аватар
tzloko
Контакти:

Мнениеот tzloko » 03 сеп 2010 20:47

Премиера ли ви е виновен?
Изображение

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 03 сеп 2010 20:47

Pe60 написа:
Продължавам да се чудя - ядосвате се защото Бойко ще ходи да гледа мача в Англия или защото мислите, че той е виновен за неизлъчването на срещата ?

Не е виновен,ама след като повечето българи няма да го гледат да харчи държавни пари да ходи за един мач до Лондон,вместо да ги даде за закупуване на правата.Много си с грешка че Тодор Живков разпределяше всичко тогава

Та защо Борисов да дава пари на БНТ, като медията разполага с достатъчно средтва, с които би успяла да купи съвсем спокойно правата за въпросния мач ? Да не забравяме, че освен пари от държавния бюджет, БНТ прибира сериозни средства и от реклами, просто липсва воля, това е, не парите са проблема там. Факт е, че съвсем умишлено и целенасочено телевизиите в България отказват да предават мачове, оправданията с липса на средства са смешни.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Англия - България 03.09.2010

Мнениеот acmilan » 03 сеп 2010 20:48

niki87 написа:Aйде,тръгваме да гледаме мача.БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКОИзображение

И аз тръгвам,успех на всички истински българи!!!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

sinia
Контакти:

Мнениеот sinia » 03 сеп 2010 20:48

Ако ми отговори някой какво прави в националния Чавдар Янков ще го призная. Този човек следили го някой как играе или дали въобще играе, не се знае. Ми, че за неговия пост в Бг.първенството има поне 5 каде, каде по добри опций.

dimitar vasilev
Контакти:

Мнениеот dimitar vasilev » 03 сеп 2010 20:48

Ама тези плювачите сигурни ли сте че Министър-председателя ще е там ,щото от Гонг въобще не бяха сигурни ;)

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 03 сеп 2010 20:51

federer90 написа:Аз ако бях треньор щях да заложа на

Пламен Илиев
Иво Иванов
Йордан Милиев
Веселин Пенев
Владимир Гаджев

без тия петимата

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 03 сеп 2010 20:51

Автора на темата си е много прав...просто да сравним - той ( вероятно с наши пари ) ще гледа мача и то в Англия.Ние няма да гледаме даве и по ТВ.Това е само показател.Поне като ще ни харчи парите , да мовем и ние да гледаме...Той каква работа вър6и там > На почивка ли е кво е ? С какво ще помогне на дървавата ни? Те вероятно пак ще ни треснат , маа той ще иде там да запише спомени...
Казвам на автора да не се чуди - като си играл мръснишки през общо зето по - голямата част от живота си , и си прецаквал други за да стигнеш до там докъдето си сега..... е това са бонусите.И ние с тебе ако почнем да колим и бесим , да обесняваме как сме богове и трябва един вид да ни направят икони в черквите, като сме се изкачвали по стълбицата за сметка на други , сега и ние може да сме там ! Ма какво е виновен той , просто момче , отворила му се е възможност в живота и я е захапал...Тя политиката не случайно викат , че е мръсна игра.... за мен ( айде да не казвам всеки ) но повечето политици в страната, а и по света са за качване на кладата и това е...
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”