federer90 написа:Бойко педала
И federer90 гея.Майтап бе пич да не вземеш да се засегнеш нещо.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
federer90 написа:Бойко педала
Гуу написа:Pe60 написа:И защо да не ходи, какво е направил ?
Ако човек ви чете поствете ще си помисли, че Бойко е генерален директор на БНТ и в същото време държи правата за излъчване на мача Англия-България, но ги е предоставил на ТВ+...
Нали той разпределя всичко в тая държава и със сигурност ще ходи с парите на данъкоплатците там.Много ми беше отвратително да гледам Гоце в Турция на волейбол и Кипър за мача,но дано не видим довечера ББ на Уембли
Тодор Живков разпределяше всичко...
Бойко Борисов е премиер, главен орган на изпълнителната власт, но в никакъв случай не може да се меси в делата на едно БНТ например, което си има легитимно избран ръководен орган, който може да го управлява както намери за добре. Какво очаквате на направи Бойко, да отиде, да тропне по масата и да каже - купувайте веднага телезвионните правата...![]()
Продължавам да се чудя - ядосвате се защото Бойко ще ходи да гледа мача в Англия или защото мислите, че той е виновен за неизлъчването на срещата ?
NEFTOCHIMIK 1962 написа:5-0 за Англия! Вие изобщо нормални ли сте?! Как може и да си помислите че можем да направим равен,а камоли победа? Англия били слаби??!!!-слаби са,ама срещу Германия и САЩ и то на световно!!!Срещу нас и Албания са силни.Ако сме предпоследни в групата-ще е фурор. В България имаме един свястен стадион и нито един читав отбор.Не можем 5 години да бием Жилина,Дебрецен и БАТЕ,а го вадим голям на Англия.Може и да ги бием ,ама след 300 години.Досега не сме ги били никога-няма да е и днес!
Pe60 написа:Продължавам да се чудя - ядосвате се защото Бойко ще ходи да гледа мача в Англия или защото мислите, че той е виновен за неизлъчването на срещата ?
Не е виновен,ама след като повечето българи няма да го гледат да харчи държавни пари да ходи за един мач до Лондон,вместо да ги даде за закупуване на правата.Много си с грешка че Тодор Живков разпределяше всичко тогава
niki87 написа:Aйде,тръгваме да гледаме мача.БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
без тия петиматаfederer90 написа:Аз ако бях треньор щях да заложа на
Пламен Илиев
Иво Иванов
Йордан Милиев
Веселин Пенев
Владимир Гаджев
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта