Сайта на отбора

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Plovdivskia Grand
Контакти:

Re: Смениха банерите в официалния сайт...

Мнениеот Plovdivskia Grand » 03 сеп 2010 13:51

Обнадеждаваща новина за всички "канари"!Напред мой "Ботев"!

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Мнениеот Месершмит » 03 сеп 2010 14:16

Шврнц Тпрунков написа:Новите спонсори на Ботев Пловдив бяха обявени официално днес на пресконференция с участието на председателя на Управителния съвет Марин Бакалов и финансовия директор Иван Йотков, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Едногодишни договори са подписани с Корпоративна търговска банка, застрахователно дружество Виктория, а до дни се очаква да се финализира и договорът с КИА.

Именно логото на автомобилния концерн ще стои на фланелките на футболистите. Реклами на всички фирми ще има из стадиона. По неофициални данни става въпрос за сума от 600 000 лева за този сезон. По този начин Ботев вече окончателно осигури бюджета си за новия сезон, който ще бъде около 1 200 000 лева.

От клуба оповестиха новината с огромен оптимизъм. "Случват се нещата, които чакахме от много дълго време", заяви Марин Бакалов. "Договорът, който подписахме е дори малко по-добър от нашите предварителни очаквания", заяви Иван Йотков. Той добави, че не са поставяни условия от фирмите клубът веднага да влезе в "Б" група, но така или иначе пред Ботев друга алтернатива няма. От ръководството на "канарчетата" уточниха и че няма условие хора от ръководството на спонсорите, или близки до тях лица, да влизат в Управителния съвет или на ръководни постове в Ботев.

Браво, прекрасна новина!!!

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 03 сеп 2010 15:32

ЧЕСТИТО, БОТЕВИСТИ! Пъзелът е вече нареден докрай - имаме отбор, имаме ръковдство, имаме верни докрай фенове, имаме стадион, имаме гарантиран бюджет и мощни спонсори! Да напомням ли, че само преди 6 месеца нямаше нищо от това /освен феновете/? САМО БОТЕВ! Никой не може да ни спре!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Re: Официалният сайт на Ботев Пд

Мнениеот ilian12 » 03 сеп 2010 16:08

Историята разбита по месеци е много удобна за да се виждат годишнини от важни мачове и други събития.
Трябва да има отделно и по-сбит вариант с годините когато сме печелили медал, играли и печелили купа.

Много ми хареса израза: "ботевите единадесет", звучи ми като "великолепната единадесеторка". 8-)
105 години / 4 поколения ботевисти!

nikulas
Контакти:

Мнениеот nikulas » 03 сеп 2010 17:01

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zt1WzrOIc34[/youtube]
КИА СА ГЕНЕРАЛНИ СПОНСОРИ НА АТЛЕТИКО МАДРИД,БОРДО,СПАРТАК МОСКВА И БОТЕВ ПЛОВДИВ 8-).ДАНО СЛЕДВАЩОТО ЛЯТО НАПРАВЯТ ЕДНО ТУРНИРЧЕ ЗА КУПАТА НА КИА И РАЗЦЪКАМЕ С КОЛЕГИТЕ
Изображение

Потребителски аватар
shamana1912

Мнениеот shamana1912 » 03 сеп 2010 17:19

kiko75 написа:
SHYNE написа:а оная селска мутра кво викаше "ми никой не иска да помага на Ботев " МИТЕНЦЕ СЕЛСКА КУРВО , НИКОЙ НЕ ИСКАШЕ ДА ПОМАГА НА ТЕБ ! за Ботев винаги е имало хора който искат да помагат . новините по късно днес искам да ги прочете по радиото специално Никито Александров , кадето само ни плюеше на поразия , че сме били 20 човека че сме били пияни , че не било нормално това . Ники знам че четеш , знаеш ли кое не е нормално ? не е нормално отбора ти да е в лига европа а един клуб от В група да сабира повече публика от твойто смешно отборче .... повече не искам да задълбавам . просто всички хубави новини тепърва които ще се случват искам да ги четеш ти разбирачо ... 8-)

и как я събирате ве отворко без билети са полвината другата полвина са са дали по левче аз за дваисет години гледане на футбол разбрах едно ПЛОВДИВЧАНИН ПАРИ ЗА СПОРТ НЕ ДАВА затова сте на това дередже до 5 месеца няма да се понасяте в тоя отбор ще се скарате куои да кара влака и пак ще се върнете в началото А ЗА ЦСКА НЕ БЕРИ ГРИЖА ОЩЕ НА ПЪРВИЯ МАЧ В ЛЕ ЩЕ ИМА НАД ДВАИСЕТ ХИЛЯДИ ДУШИ ПУБЛИКА КОЙТО ВИЕ ЩЕ СЪНУВАТЕ ОЩЕ СТО ГОДИНИ
Приятелю,ти си гост в този форум,затова ако обичаш се дръж културно!!!Ако нещо не ти харесва,винаги си свободен да напуснеш,ясно?!Второто нещо,с което правиш лошо впечатление,е пълната ти неграмотност!Пунктоацията се учи във 2-ри клас.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 03 сеп 2010 17:40

kiko75 написа:и как я събирате ве отворко без билети са полвината другата полвина са са дали по левче аз за дваисет години гледане на футбол разбрах едно ПЛОВДИВЧАНИН ПАРИ ЗА СПОРТ НЕ ДАВА затова сте на това дередже до 5 месеца няма да се понасяте в тоя отбор ще се скарате куои да кара влака и пак ще се върнете в началото А ЗА ЦСКА НЕ БЕРИ ГРИЖА ОЩЕ НА ПЪРВИЯ МАЧ В ЛЕ ЩЕ ИМА НАД ДВАИСЕТ ХИЛЯДИ ДУШИ ПУБЛИКА КОЙТО ВИЕ ЩЕ СЪНУВАТЕ ОЩЕ СТО ГОДИНИ

Виж сега, драги ми кико. Ще пропусна правописа ти който единствено показва селското ти потекло. Но ще ти кажа нещо друго. С твоето мнение показа на всички четящи в този форум абсолютна некомпетентност по проблемите на българският футбол. Показа и че явно никога не си стъпвал на в Пловдив, а камо ли на мач на Ботев.

Да вие в Лига Европа ще съберете 20 000 човека, но това ще са притеклите се селяни от провинцията да гледат европеейските клубове на живо и зведите които играят за тях. А всъщност ти се опитваш да кажеш как на европейски мач, ще съберете повече от нас. Ами усещаш ли се колко абсурдно звучиш. Да ми сравняваш лига Европа с мач от В група

И не на последно място. Досега 1 година Ботев не практикуваше футбол. Преди 2 години имаше едно "мачле" Ботев-Локо, седмица след вашето "дерби" на което мачле дойдоха 22 000 чвоека (справка БФС) а на софийското 15 000 (справка пак БФС). А и за публика няма да ми говориш, защото тука още помним мачовете с Барселона пред 70 000 и мача с Байерн Мюхен пред 40 000 човека. Ще ми кажеш каде ги сабрахме. Ами Стадион Пловдив, строен за Европейското по лека атлетика събира 70 000 човека на максимален капацитет. Досега две събития са счупили рекорда, мачът с Барса и концертна на Каналето в края на 90те, пред 65 000 човека.

Всъщност искам да ти кажа, че ти си поредният шоп с капаци, който си мисли че света се вътрти около неговото отборче. Само че сега ние всяка седмица ходим с ЩАСТИЕ в сърцата и се радваме неистово на отбора който е във В група, защото знаем какво значи той за нас и какво сме постигнали последните години на борба. Защото ти дори неможеш да си представиш нашето диридже. Неискам да си мисля, ако вашето отборче отиде във В група. Няма да се учудя ако го разформироват бързо бързо, както и беше създадено бързо.

Усещам покрай зависта ти, и нотка на страх. Страх от надигащият се великан. Скоро...... обещавам ти, скоро ще треперите пак.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
publicimage
Контакти:

Мнениеот publicimage » 03 сеп 2010 19:20

rump_shaker !!!
Просто нищо повече не мога да кажа след този коментар!

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Re: Официалният сайт на Ботев Пд

Мнениеот nik_bg1 » 04 сеп 2010 08:46

Да ни е честит новият сайт !!!
Хубаво е ,че вече има от къде да се информираме а на да се чудим поредната новина дали е истина или някой я е изсмукал от нищото и си прави реклама на наш гръб...

Потребителски аватар
BALAMA
Контакти:

Re: Смениха банерите в официалния сайт на Ботев Пд

Мнениеот BALAMA » 04 сеп 2010 11:24

rump_shaker......Какво го направи това мишле кико75 бе майна?
"Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек в пълния смисъл на думата"

в. "Знаме" бр. 23, 27 юли 1875 г. Христо Ботев

Върни се в “Ботев”